Danmark

Den bedste start på det nye år: Yoga på Kokkedal Slot Copenhagen

I januar drømmer mange af os, om at starte det nye år i balance og med ny energi – klar til nye udfordringer.

Det ved Lill-Brit Sjöblom alt om. Som SPA manager på Kokkedal Slot Copenhagen i Nordsjælland møder hun alle de gæster, der netop gerne vil forkæle sig selv, nedsætte stress og få mere livsglæde og balance i deres hverdag.

”Vi oplever mange forskellige slags gæster”, siger Lill-Britt, der selv har arbejdet med yoga i 26 år – en erfaring hun bruger til at møde slottets gæsterne i øjenhøjde og hjælpe dem lige netop der, hvor de er.

”Det kan være det nybagte forældrepar, der har brug for et fredfyldt øjeblik sammen, eller forretningsmanden, der har brug for en personlig eller arbejdsmæssig kickstart. Det kan også være mennesker, hvor sorg, stress eller bekymringer fylder meget.”

Det unikke ved yogaen, mener Det unikke ved yogaen, mener Lill-Britt, er den forløsende effekt, den har: ”Det er en personlig fysisk, mental og følelsesmæssig proces, og derfor lægger vi også meget vægt på en individuel behandling, der passer til gæsterne og den situation, de er i. Yoga på Kokkedal Slot Copenhagen skal gerne være en god oplevelse, der er ligetil for alle”.

Og når det kommer til resultaterne er Lill-Brit ikke i tvivl om, at yoga har en stor effekt. ”Man kan se det på gæsterne, når de har været igennem et yogaforløb. De får en anden udstråling og holdning, så det giver en stor forskel både i det indre og det ydre.

Tre gode yogabehandlinger

Her er tre gode yogabehandlinger på Kokkedal Slot Copenhagen. Alle behandlingerne er baseret på ayurvediske principper, og som de eneste i Danmark kombinere Kokkedal Slot Copenhagens spa yoga med aromaterapi.

Yogadage

På Kokkedal Slot Copenhagen kan du tage en dag ud af kalenderen og afsætte tiden til selvforkælelse, ro og fordybelse i smukke omgivelser. Dagen indbyder til fysisk, mental og følelsesmæssig velvære. Du får blandt andet meditation, en forfriskende smoothie, yoga, lækker frokost med drikkevarer, signaturmassage eller ansigtsbehandling med udsøgte aromatiske olier fra Sodashi, adgang til spaområde, samt et inspirerende foredrag om positiv tænkning og livsstilsløft.

Yogadage er fra 9.00 – 17.30

Pris 1.495 kr.

Den individuelle behandling

Med en individuel behandling får du mulighed for at få et forløb, der er tilpasset lige netop dig. Vælg mellem Body-Mind-Chakra afbalancering eller Yogamassage. Begge behandlinger giver dig personlig vejledning og er designet til at frigøre stress og få krop og sind i balance. Du har samtidig muligheden for at få et personligt yogaprogram, der er tilpasset dit niveau og behov, og som du kan bruge derhjemme. Efter 14 dage kan du få et opfølgningstjek på programmet.

60 minutter

Pris 850 kr.

Yoga for par

Behandlingen er for alle par, f.eks. det nybagte forældrepar eller til jer, der fejrer bryllupsdag eller bare godt kunne tænke jer en fredfyldt pause sammen. Der er særlig fokus på på den gode energi, og med to dygtige teraputer til én behandling sikres der intimitet og nærvær i alle øvelser. Behandlingen kan tilpasses og kombineres med andre behandlinger efter jeres behov, f.eks. par-yoga og graviditetsmassage.

60 minutter.

Pris 1.250 kr.

 

Det byder Kokkedal Slot Copenhagen også på

Ud over yoga er der også mange andre grunde til at gæsterne vælger Kokkedal Slot Copenhagen til et velfortjent break: Både de smukke naturomgivelser ved slottet og omkring Øresund indbyder til at sætte tempoet ned, og med Kokkedal Golfklubs 18-hullers golfbane lige uden for døren er der også mulighed for at nyde naturen i det kuperede terræn, mens man nyder udsigten til kysten og sundet.

Indenfor i de historiske bygninger sørger Restaurant Slotskælderen, for at gæsterne kan nyde lækre retter af sæsonens bedste råvarer. Her kan man nyde restaurantens menu og vine under de hvælvede lofter fra 1746. Og med 59 charmerende værelser med et lyst og nordisk design sørger Kokkedal Slot Copenhagen også for at deres gæster bor smukt og luksuriøst.

Vil du vide mere om hoteller med yoga-behandlinger? Tjek trivago magazines Top 5 yogahoteller med garanti for ro i krop og sjæl.