Tyskland

Wellnesshoteller tæt på Berlin: Storby- og wellnessferie på én og samme tur!

Trænger du både til en spændende storbyferie og et afslappende wellnessophold?

Så udnyt de lave priser i Tyskland, og tag på en kombineret storby- og wellnessferie i Berlin!

Det lyder måske som en stor mundfuld på én og samme ferie, men trivago magazine har udset sig et par dejlige wellnesshoteller maks. to timers kørsel fra en af Europas storbyfavoritter, Berlin. Dermed kan du uden problemer først tilbringe et par hæsblæsende dage i storbyen for derefter at slappe godt og grundigt af i et lækkert wellnesshotel tæt på Berlin.

Voksenhotel med stort spaområde

Med tog: Fra Berlin kan du tage regionalekspressen til Fürstenwalde (Spree) Station og herfra videre med lokalbanen NEB til Bad Saarow Station.

Overnatning

Det 4-stjernede hotel står klar til at forkæle dig efter alle kunstens regler, så du hurtigt glemmer storbyens høje tempo. Udover en lang række wellnessbehandlinger og fantastisk forplejning kan du også få en dybdegående samtale med hotellets livscoach, der hjælper dig med at genfinde kroppens og sindets balance.
Det særlige ved disse hotelværelser? Når du vågner om morgenen, har du direkte udkig til søen Scharmützelsee. I mange af de rummelige værelser og suiter er der også et lille opholdsområde, hvor dig og din(e) rejsekammerat(er) kan hænge ud sammen.

Gør dig klar til en seriøs omgang selvforkælelse

Esplanade Spa breder sig over hele 3.500 m², og her finder du ikke kun en lang række faciliteter og lækkert indrettede stillezoner, du kan også være helt sikker på ikke at blive forstyrret af vandplasken, skrig og skrål, for gæster under 16 år har nemlig ingen adgang. Når sulten melder sig, har du tre restauranter og fire barer at vælge imellem – mon ikke det skulle række?

Hotel Esplanade Resort & Spa

Top rated
8.7 Fremragende (2954 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

Afslappende dage i Bad Saarow ved Scharmützelsee

Med tog: Stå af på Fürstenwalde (Spree) Station eller Bad Saarow-Pieskow Station, og fortsæt videre med taxa.

Overnatning

A-ROSA Scharmützelsee holder, hvad navnet lover, idet hotellet virkelig ligger direkte ud til søen. Resortet omfatter både golfbane og et stort parkområde, og faktisk er det samlede areal større end fyrstedømmet Monaco. Det giver masser af valgmuligheder for hotellets gæster. Skal dagen tilbringes i det grønne? Eller skal den bruges på afslapning i Spa-Rosa?

Saunaen i A-ROSA Scharmützelsee.

Uanset hvilket værelse du vælger, kan du se frem til en fremragende udsigt, der nok skal have en beroligende og afstressende effekt i sig selv. Hotellet har 155 værelser, der alle vender mod enten den grønne park eller søen. Den største suite er over 80 m².

Gør dig klar til en seriøs omgang selvforkælelse

I Enoteca kan du prøvesmage vine fra hele verden. Finder du en ny favorit, kan du købe et par flasker med hjem til minde om det fabelagtige ophold. Om aftenen kan du slappe af i Smokers Lounge & Kaminzimmer, der er udstyret med læderlænestole og en knitrende kamin – også selvom du har slappet godt og grundigt af i hotellets saunaområde hele eftermiddagen.

A ROSA Scharmutzelsee

8.5 Fremragende (1828 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel

Weekendophold ved floden Havel

Med tog: Stå af på Werder (Potsdam) Station eller Charlottenhof (Potsdam) Station, og fortsæt videre med Havelbus 631 til stoppestedet Werder, Holländer Mühle.

Overnatning

Det 4-stjernede Resort Schwielowsee ligger direkte ud til floden Havel og er herudover omgivet af søer. Fra dit hotelværelse kan du kigge direkte ud på søen Schwielowsee.
Resort Schwielowsee ved aftenstide set udefra.
Hovedhuset rummer 122 værelser og suiter, der passer perfekt til alle med sans for enkel og klassisk indretning. Resortet råder også over Key West Village, der består af 20 luksuslejligheder efter amerikansk forbillede. Derudover er der bygget romantiske pælehuse direkte ved søbredden. Udsigten fra altanerne udover søen er selvsagt mageløs.

Gør dig klar til en seriøs omgang selvforkælelse

I begge hotelrestauranter kan du vælge mellem tyske specialiteter (Hafenrestaurant) eller middelhavsinspirerede lækkerier (Restaurant Seapoint). Hotellet har dog ikke kun kulinariske finesser i ærmet. Du har nemlig også adgang til en lækker spa med både indendørs og udendørs pool, sauna og bio-solarium.

Precise Resort Schwielowsee - The Hotel

Werder, 3.4 km til Baumblütenfest
8.4 Meget godt (3058 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 8.8 / 10
Se hotel

Glem alt om hverdagens stress og jag på et hotel med termisk spa

Med tog: Stå af på Neuruppin Rheinsberger Tor Station, og fortsæt ti minutter til fods.

Overnatning

Hvis du elsker termiske bade, vil du uden tvivl føle dig godt tilpas på Resort Mark Brandenburg. Kilden henter natursalt op fra undergrunden i næsten 1.700 meters dybde, og dens lægende egenskaber er certificeret af de tyske sundhedsmyndigheder. Glæd dig til at flyde rundt i det saltholdige vand, mens dine muskler får en tiltrængt pause.

Vælg et af værelserne med udsigt til Ruppiner See – med sådan en udsigt er hverdagens stress og jag nemlig glemt på ingen tid. Uanset hvilket værelse du vælger, har du også adgang til et stort udendørs område med liggestole. Her kan du gå ture eller bare læne dig tilbage og slappe godt og grundigt af.

Gør dig klar til en seriøs omgang selvforkælelse

Hotellet kalder selv køkkenets kulinariske retning for “lokal” fremfor “regional”. Det betyder helt konkret, at alle ingredienser er hentet i en omkreds af maksimalt 30 km fra hotellet. Prøv f.eks. ost fra Uckermark eller sæsonens friske frugter fra de omkringliggende gårde.

Resort MarkBrandenburg

Top rated
9.0 Fremragende (4615 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

Wellnesshotel med thalasso-spa i Rostock

Med tog: Stå af på Warnemünde Werft Station. Herfra henter hotellets personale dig kvit og frit (aftal nærmere på forhånd).

Det 5-stjernede hotel Neptun i Rostock Warnemünde har specialiseret sig i wellness på højeste niveau, perfekt til stressramte storbyboere.
En pause fra storbylivet i Berlin: sauna med havudsigt på Hotel Neptun i Rostock.

Overnatning

Alle værelser og suiter er indrettet lyse og moderne. Vil du benytte opholdet til at være ekstra god ved dig selv? Så bestil et af hjørneværelserne med altan og havudsigt. Kan du forestille dig en bedre og mere afslappende storbypause end at hengive dig til bølgernes brusen og lange gåture på stranden?

Gør dig klar til en seriøs omgang selvforkælelse

Hotel Neptun står klar til at forkæle dig med en certificeret original thalasso-spa og hører dermed til blandt Nordtysklands førende wellnesshoteller. Det milde klima er samtidig godt for luftvejene og understøtter opholdets afslappende effekt. Inden eller efter de forskellige skønhedsbehandlinger kan du slappe af i svømmebadet med veltempereret havvand – din hud vil elske dig for det!

Hotel Neptun

Top rated
Rostock, 11.7 km til Bahnhof Rostock
8.6 Fremragende (4220 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.5 / 10
Se hotel

Hvor tanker du nye kræfter, når storbyens stress og jag bliver for meget? Fortæl os om dit yndlingshotel til spontane miniferier eller forlængede weekendophold.


Vis kommentarer