Tyskland

Weekendtur til Hamborg – Nordens Venedig

Hansestaden, Nordens Venedig, Berlins pæne lillesøster, ja kær by har mange navne, og Hamborg har igennem de seneste år, opnået stor popularitet blandt os danskere.

Dette er nu heller ikke så underligt. For med kun 4-5 timers transport og et betragteligt lavere prisnivau end i Danmark, er Hamborg perfekt til en weekend-getaway.

Lidt historie om Hamborg

Hamborg blev bombet synder og sammen under 2. verdenskrig, men er siden genopstået og regnes idag for en af Europas rigeste byer. Med en livlig havnetrafik, bestående af store containerskibe, omtales Hamborg desuden ofte som Tysklands port til verden. Weekendtur til Hamborg er derfor både en historisk og kulturel oplevelser.

Selvom Hamborg er en stor og multikulturel by, er den ikke større end, at du let og bekvemt kan komme rundt i byen via U-bahn og S-bahn.
Så du skal blot beslutte dig for, om du vil bo i det eklektiske Reperbahn-distrikt, i det fashionable Sternschanze i Altona-distriktet eller det über-coole og nye HafenCity.

Svært at vælge? Vi har sammensat et udpluk af hoteller i Hamborg til din inspiration. Læs med nedenfor:

Tysk gemütlicheit og gratis transport

1/3

Hotellets historiske navn leder ganske vist tankerne hen på en mørk tid i Tysklands historie, men hotellet står for alt andet end dette. Hotellet er indrettet med en gemütlich atmosfære; rustikke træmøbler kombineret med lyse farvetoner på hotelværelserne. På hotellet kan du nyde en overdådig morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet og maven begære.
Blot et stenkast fra hotellet ligger banegården, hvilket gør Fürst Bismarck til et ideelt hotel til jer, der gerne vil have offentlig transport inden for rækkevidde. Hotellet giver desuden et tre-dages pas til offentlige transportmuligheder, så I kan opleve byen så let og bekvemt så muligt. Derdudover står hotellets kyndige personale klar med deres bedste tips og anbefalinger.

Fürst Bismarck

Hamborg
8.0 Meget godt (3391 anmeldelser)

Perfekt til den romantiske weekendtur til Hamborg

1/3

Hotel Heimhude ligger hengemt på Heimhuder Strasse (deraf hotellets navn), som er et af de mere stille områder, men ikke desto mindre også et af de smukkeste. Hotellet er opført i Tysklands økonomiske storhedstid tilbage i 1800-talllet, hvilket kendetegner hotellets ydre. Hotellet har tretten enkeltværelser og elleve dobbeltværelser og er perfekt til jer, der gerne vil have en rolig base under jeres weekendophold i Hamborg. Prisen for værelset inkluderer i øvrigt en lækker kontinental morgenmad, så bunden er lagt til en lang dag i Hamburgs mange smukke bydele og seværdigheder. Alle de vigtige seværdigheder ligger i gå-afstand eller blot et par stop og et hop med U-bahnen.

Heimhude

Hamborg
8.0 Meget godt (674 anmeldelser)

Hamborgs hippeste hotel

1/3

STAY er et moderne, hipt og billigt hotel midt i Hamborgs pulserende og farverige St. George-kvarter. Hotel STAY! tilbyder både lejlighedshoteller og almindelige hotelværelser, som egner sig erfekt til både korte og længerevarende ophold. Alle værelser er udstyret med walk-in bad, hårtørrer, make-up spejl og det allerbedste; en nespresso-maskine, så morgenkaffen er klar, når det passer dig.
Derudover kommer alle værelser med fladskærme og gratis wifi. Hotellet huser egen tyrkisk restaurant, bestående af en varieret morgenmadsbuffet med orientalske lækkerier samt frokost og aftensmad.
Hamborg har en masse aktiviteter og seværdigheder at fordybe sig i året rundt, men sommermånederne er dog at foretrække hvis man er til det våde element. I sommermånederne er der nemlig mulighed for at udfordre sig selv med en gang Stand Up Paddle, som foregår på et surfbræt med en paddel i hånden. Spørg hotellet til råds og vejledning!

STAY

Hamborg
8.2 Meget godt (2034 anmeldelser)

Hjemligt og hyggeligt hotel, du vil tilbage til!

1/3

Alster Hof er ideelt til både weekendturen til Hamborg og forretningsrejsen, da hotellet blot ligger få minutter fra Trade Fair og Hamburg Conference Centre. Alster Hof’s beliggenhed, ved Elben-floden er både spektakulær og smuk på samme tid, og giver dig mulighed for at leje en sejlbåd, så du kan opleve byen fra vandet. Hotel Alster Hof råder over 108 værelser og tre lejligheder og formår at forene det traditionelle med det moderne i indretningen såvel som med faciliteterne på hotellet. Flere gæster omtaler iøvrigt hotellet som hjemligt og hyggeligt, og god personlig service. Under dit ophold får du fri adgang til fitness, en spændende morgenmadsbuffet med et internationalt præg samt fri wifi, så du kan holde dig opdateret om, hvad der sker i verden, under dit weekendophold.

Alster-Hof

Hamborg
8.1 Meget godt (4670 anmeldelser)

Hotellet til den bevidste forbruger

1/3

Relexa Hotel Bellevue har lige så lang en historie som resten af Die Hansestadt, som Hamborg blev kaldt, da byen var en handelstad. Hotellet har dog sørget for at følge med tiden og efterspørgslen fra den moderne forbrugers behov. Det kommer først og fremmest til udtryk ved, at hotellet har 3 ladestationer til el-biler, to til Teslaer og en til andre el-motorkøretøj. Derudover imødekommer hotellet gluten- og laktoseintolerante gæster med et dertil passende menukort og endeligt bruger Relexa også allergivenligt sengetøj. Som en ekstra krølle på halen, arrangerer personalet også børnevenlige aktiviteter.
Værelserne på hotellet varierer i størrelse, men er alle hyggeligt indrettede og nogle har endda udsigt over Outer Alster-søen.
Endnu et stort plus ved at bo på Relexa Hotel Bellevue er, at du frit kan afbestille inden kl. 18.00 på dagen og derudover har hotellet en “bestil nu-betal senere” ordning, hvilket giver al den fleksibilitet, en moderne rejsende behøver.

relexa hotel Bellevue

Hamborg
8.2 Meget godt (4388 anmeldelser)

Weekendtur med wellness og verdensklasse sushirestaurant

1/3

East Hotel Hamborg er et moderne hotel, der formår, på succesfuld vis, at kombinere det hippe med det historiske. Hotellet slog for første gang dørerne op i 2004 i den historiske gamle fabriksbygning, der daterer helt tilbage til 1850. Folkene bag har valgt at bevare de rå vægge og blot tilsætte moderne interiør. Derudover er East Hotel et hotel med højt til loftet i mere end en forstand. Hotellet er en gastronomisk højborg for gin- og sushi-elskere, og alle andre med en forkærlighed for gastronomi. Derudover råder hotellet over et veludstyret fitnesscenter, så de sunde rutiner kan vedligeholdes selv på din weekendtur. Under dit ophold bør du ikke snyde dig selv for en gang forkælelse af krop og sjæl. Hotellet tilbyder wellness- og ayuverdi-behandlinger, der gør underværker!
Værelserne er alle udstyret med walk-in badeværelse, plejeprodukter og minibar, Sky Entertainment TV og Bose SoundLink Mini Bluetooth højtaler, uanset værelsesvalg. East Hotel er et uovertruffent hotel!

east Hotel Hamburg

Top rated
Hamborg
8.8 Fremragende (2882 anmeldelser)