Tyskland

Vil du på billig weekendtur til Hamborg? Her er de billigste og bedste cityhoteller

Der er mange gode grunde til at tage til Hamborg, en af dem er, at det er relativt billigt at tage til Hamborg for os danskere.

VI guider dig derfor til en billig weekendtur til Hamborg inklusiv de billigste hoteller.

Du kan f.eks. gå på opdagelse ved havnen, pakhusområdet Speicherstadt, Reeperbahn eller Alster-floden. Hamborg, som også kaldes nordens perle, er således et perfekt rejsemål til en spændende storbyweekend. Under dit besøg i den internationale havneby må du ikke snyde dig selv for en havnerundfart og en fiskesandwich med friskfanget fisk. Er du frisk på en billig weekendtur til Hamborg? Så tjek vores liste over hoteller i nærheden af havnen, Alster-floden og den gamle bydel. Hvis du skynder dig at booke en spontan storbyferie i Hamborg, kan du være heldig at få fingre i et godt hoteltilbud midt i centrum.

Billig cityhotel i Ottensen

1/3

Det charmerende Hotel 25hours Number One ligger omgivet af fredet teglstensarkitektur på en gammel gasværksgrund i den hyggelige bydel Ottensen. Indretningen er præget af elementer i retrostil, chikke og romantiske blomstertapeter og farvekontraster i rød og magenta. Størstedelen af interiøret er designet af unge designere og kombineret med klassiske møbler. Værelsesstørrelsen spænder fra M til L, XL og XL-familieværelser, så du kan være sikker på at finde et værelse, der passer til dit behov. Hotellet udmærker sig især ved sin dejlige tagterrasse samt Wohnzimmer-loungen, hvor der dagligt vises diverse film. Derudover står en food truck klar til at stille sulten med lækker streetfood.

25hours Number One

Hamborg
8.1 Meget godt (1939 anmeldelser)

Luksushotel i Finkenwerder

1/3

The Rilano Hotel Hamburg ligger lige ved Fähranleger Rüschpark i Finkenwerder og byder på en fantastisk udsigt over Elben og bydelen Blankenese. Værelserne på det 4-stjernede luksushotel er udstyret med store vinduer fra gulv til loft, der lukker masser af lys ind i de moderne indrettede værelser. Restauranten River View lever fuldt ud op til sit navn – herfra har du nemlig også en fantastisk udsigt over Elben. Efter en lang sightseeingdag kan du slappe af i hotellets eget spaområde.

The Rilano Hamburg

Top rated
Hamborg
8.6 Fremragende (2622 anmeldelser)

Centralt 4-stjernet hotel – perfekt til en weekend i Hamborg

1/3

Kun få minutters gang fra Hamborg Hovedbanegård ligger Best Western Plus Hotel St. Raphael. Det 4-stjernede hotel forkæler sine gæster med et førsteklasses komfortniveau og danner dermed de perfekte rammer om billig weekendtur i Hamborg. Herfra er det ingen sag at nå frem til byens vigtigste seværdigheder. De 112 komfortable værelser emmer af tidløs elegance og er samtidig individuelt indrettet. Restauranten Le Jardin tager spisende gæster ud på en udsøgt kulinarisk rejse, mens baren Captain’s Corner indbyder til afslappende stunder over en kølig drink eller to. Apropos afslapning byder saunaområdets hvilezone på en flot udsigt over Hamborgs tage.

Best Western Plus Hotel St. Raphael

Hamborg
8.0 Meget godt (4156 anmeldelser)

Centralt messehotel i Hamborg

1/3

InterCityHotel Hamburg Dammtor-Messe ved Dammtor har den perfekte beliggenhed i forhold til byens største turistattraktioner, lige fra musicalbesøg og havnerundfart til en slentretur i byens botaniske have. Det 3-stjernede hotel byder indenfor i 275 moderne og lydisolerede værelser. Du kommer bestemt heller ikke til at gå sulten i seng, for hotellet er både udstyret med restaurant, bar og bistrolounge. Messeområdet kan nås til fods fra hotellet, og InterCityHotel Hamburg Dammtor-Messe er dermed et oplagt valg for messegæster.

IntercityHotel Hamburg Dammtor-Messe

Hamborg
8.3 Meget godt (2166 anmeldelser)

Hotel i tidligere byvilla

1/3

Hotel City House Hamburg befinder sig i en nyrenoveret byvilla. Et af vores sidste hemmelige overnatningstips i hansestaden ligger i hjertet af Hamborg, nærmere bestemt i en rolig sidegade kun få minutters gang fra hovedbanegården. Det lille hotel råder over 30 dejlige værelser med højt til loftet og stuk. I biblioteket kan du undslippe storbyens hektiske puls for en stund, og på kolde dage sørger kaminen for at sprede ekstra varme og hygge. Morgenmaden serveres i spejlsalen.

Hotel City House

Hamborg
8.4 Meget godt (2440 anmeldelser)

Luksuriøs storbyferie i Hamborg

1/3

Det 4-stjernede luksushotel Radisson Blu Hamburg ligger ved den botaniske have Planten un Blomen. Hotellet er både byens største og højeste hotel, og det er direkte forbundet med CCH, Congress Center Hamburg. Alle værelser og suiter er indrettet i tre forskellige stilarter: Natural, Urban eller New York Mansion. Spaområdet omfatter en solterrasse med udsigt over den botaniske have. I restaurant Filini kan du smage på det italienske køkken.

Radisson Blu Hotel, Hamburg

Top rated
Hamborg
8.8 Fremragende (9991 anmeldelser)

Roligt cityhotel i St. Georg

1/3

Crowne Plaza Hamburg ligger i Hamborgs bymidte, direkte ned til floden Aussenalster. Beliggenheden i det rolige beboelseskvarter St. Georg/Hohenfelde danner den perfekte ramme om spændende oplevelser i Hamborg bymidte og afslappende gåture langs floden Aussenalster. Placeringen egner sig også perfekt til sightseeing, idet mange af byens seværdigheder kun ligger et stenkast væk. De luksuriøse værelser er fordelt på 52 Club-værelser og syv suiter. Skal der tankes ny energi, skal du bare lægge vejen forbi hotellets wellness- og fitnessområde med egen pool. Hotellets restaurant hedder Blue Marlin og serverer regionale og internationale retter.

Crowne Plaza Hamburg - City Alster

Hamborg
8.0 Meget godt (6574 anmeldelser)

3-stjernet hotel i centrum af Hamborg

1/3

Det 3-stjernede Junges Hotel Hamburg ligger i centrum af Hamborg i nærheden af hovedbanegården. Dette moderne byhotel råder over 127 enkelt- og dobbeltværelser og henvender sig både til forretningsrejsende samt gæster på familie- og storbyferie. Afslapningen er i højsædet i wellnessområdet, hvor du kan slappe af med finsk sauna og biosauna efter en spændende dag i hansestaden. Du kan også booke massagebehandlinger. A la carte-restauranten ESSRAUM serverer internationale og regionale retter.

Junges Hotel Hamburg

Hamborg
8.1 Meget godt (4142 anmeldelser)

Billig overnatning nær Hamborg Havn

1/3

Novum Hagemann Hamburg Hafen ligger syd for Elben i nærheden af halvøen Veddel. Via den gamle Elbtunnel kan både havnen og de mange seværdigheder i Hamborgs centrum sagtens nås til fods. Alternativt kan du hvile benene og tage offentlig transport til centrum. Hotellet har ladet sig inspirere af Hamborgs maritime profil. Lobbyen og morgenmadslokalet er således indrettet i maritimt design ned til mindste detalje. På det kulinariske plan udmærker hotellet sig ved at tilbyde en kødfri menu til vegetarer, mens gæster med udflugtsplaner kan bestille madpakker på hotellet.

Novum Hotel Hagemann Hamburg

Hamborg
7.5 Godt (3038 anmeldelser)

Centralt hotel ved botanisk have

1/3

Det 4-stjernede hotel NH Hamburg City er nærmeste nabo til Hamborgs botaniske have, Planten un Blomen. Alle de største seværdigheder kan nås til fods fra hotellet, herunder Alster-floden, Reeperbahn og havnen. De 119 familieværelser og suiter er moderne indrettet. Alle værelserne er udstyret med separat soveværelse og stue. Efter en lang dag med masser af shopping og sightseeing i Hamborg kan du slappe af i wellnessområdet med sauna, dampbad, to ergometre og en solterrasse med udsigt over Hamborg. Lobbybaren Culinharia serverer cocktails, øl og vin. Kunne du lide vores hoteltips? Fik du lyst til at sætte kursen mod havnemetropolen med det samme? Så kan vores guide til Hamborg helt sikkert hjælpe dig med planlægningen!

NH Collection Hamburg City

Top rated
Hamborg
8.7 Fremragende (4611 anmeldelser)