Tyskland

Weekendtur til Berlin: Find budgetvenlige hoteller med central placering her

Drømmer du om en weekendtur til Berlin? Det forstår vi skam godt, for den fantastiske tyske hovedstad har masser at byde på, året rundt.

Besøg den ikoniske Alexanderplatz og byens mange andre store seværdigheder som Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Fortsæt derefter turen videre til Siegessäule-statuen nær Tiergarten.

Historie- og kulturinteresserede kommer ikke uden om et besøg ved Checkpoint Charlie, Deutsches Technikmuseum og Jüdisches Museum Berlin for blot at nævne et par af de største kulturattraktioner. Berlin har dog meget andet end spændende museer at byde på, for byens shopping og natteliv er ligeledes i særklasse. Dagene og nætterne bliver kort sagt hurtigt fyldt op i Berlin, så hvis du hellere vil bruge dine penge på oplevelser fremfor et hotel, så har vi sammensat en liste over billige hoteller med central placering.

Hotellernes centrale placering gør, at du har det perfekte udgangspunkt for både sightseeing og byture i den tyske hovedstad – og så fås en overnatning helt ned til 60 EUR pr. dobbeltværelse pr. nat.

Hvad venter du på?

Vi ønsker dig nogle dejlige feriedage i Berlin!

Billigt, centralt og med udsigt til fjernsynstårnet

1/3

Booker du et værelse på Hotel Indigo Alexanderplatz, bor du midt i Berlin, med udsigt til Berliner Fernsehturm. Herfra er der ikke langt til byens bedste butikker og kulturelle highlights, herunder det ikoniske fjernsynstårn, der kun ligger få meter væk.

Du bliver indkvarteret på et dejligt lyst og moderne værelse med trægulv. Og du kan uden problemer holde dine sociale medier opdateret med dejlige feriebilleder, for hotellet tilbyder gratis wi-fi. En lang dag med en masse sightseeing, giver en god appetit. Det har de forskellige hotelrestauranter råd for: Her kan du nemlig få serveret alt fra omfattende morgenmadsbuffeter til burgere og steakanretninger. Perfekt, hvis du har brug for ekstra energi til en sjov aften i byen.

Hotel Indigo Berlin - Centre Alexanderplatz

Top rated
Berlin
8.7 Fremragende (4050 anmeldelser)

Moderne indretning møder historisk charme

1/3

Hotellet ligger mindre end en kilometer fra Potsdamer Platz og få minutters gang fra hotellet venter en lang række seværdigheder på at blive udforsket, herunder Deutsches Technikmuseum, Jüdisches Museum Berlin og Brandenburger Tor.

Selve hotellet er indrettet i en gammel Siemens-bygning, hvilket giver stedet en unik og individuel atmosfære. Hotellet forbinder fortid og nutid på vellykket vis, blandt andet i form af et moderne indretningsdesign med gratis wi-fi, LED-fjernsyn med tyske og internationale kanaler samt andre moderne bekvemmeligheder.

Mövenpick Hotel Berlin

Top rated
Berlin
8.7 Fremragende (5571 anmeldelser)

Centralt og cool hotel med rooftop

1/3

Fra Hotel Amano er der kun tre minutter med bus fra det nærliggende stoppested Rosenthaler Platz til Alexander Platz. Men du behøver ikke bevæge dig langt væk fra hotellet for at mærke byens puls: Umiddelbart uden for døren venter unikke butikker og anerkendte kunstgallerier nemlig på dit besøg. Tagterrassen på Hotel Amano byder desuden på et fantastisk skue ud over Berlins skyline, som bare skal opleves, når man bor på Amano.

Hotelværelsets indretning præges af kvalitet, klare former og en sparsom farvepalette med detaljer i kontrastfarver. Standardværelserne på designhotellet er indrettet med gratis wi-fi, aircondition, fladskærm og pengeskab.

Hotel Amano

Top rated
Berlin
8.6 Fremragende (4057 anmeldelser)

Hyggeligt hotel tæt på park og byliv

1/3

Værelserne på Hotel New Berlin udmærker sig ved deres moderne design og sort-hvide kontraster, og med sin beliggenhed i hjertet af Friedrichshain, er kimen til din Berliner-tur lagt. Alexanderplatz ligger blot ti minutter fra hotellet med offentlig transport. Hvis du trænger til en pause fra byens larm, ligger den 160 år gamle Volkspark Friedrichshain kun få minutters gang fra hotellet. Fra parken er der en fantastisk udsigt over Berlin.

Sulten oven på en aktiv dag i byen? Så er hotelrestauranten “Grill by Boston” en god løsning: Her kan du nemlig stille sulten i steaks og alt godt fra havet, det hele tilberedt på en rygende hed lavastensgrill. Værelserne har alle wi-fi samt en hyggelig og hjemlig atmosfære.

Hotel Newberlin

Berlin
8.4 Meget godt (2417 anmeldelser)

Hotel med plads til store og små storbyrejsende

1/3

De lyse hotelværelser er holdt i varme farver Mercure Berlin Mitte, der tilfører en hjemlig stemning på hotellet. Den centrale placering mellem forskellige seværdigheder gør Mercure Berlin Mitte til det perfekte udgangspunkt for en vellykket storbyferie i Berlin. Takket være gode offentlige trafikforbindelser tæt på hotellet kommer du let og ubesværet rundt: På 16 minutter står du på Potsdamer Platz, mens Checkpoint Charlie kun ligger 13 minutter væk.

Turen til Alexanderplatz er endnu kortere, idet den ikoniske plads nås på bare 12 minutter. Hotellets 120 ikke-rygerværelser omfatter blandt andet ekstra store familieværelser med god plads til små storbyrejsende. Sportsfans vil uden tvivl også føle sig hjemme i sportsbaren “Cinésport”, der står klar med snacks og sports-tv mellem kl. 15.00 og kl. 01.00, og dermed fungerer som et praktisk mødested.

Mercure Hotel Berlin am Alexanderplatz

Berlin
7.3(2749 anmeldelser)

Klassisk, elegant og komfortabelt

1/3

Elegante farver og praktisk indretning er kodeordet på Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz.
Leonardo Royal Berlin er et oplagt valg for rejsende, der vil ud og se det hele, idet den centrale beliggenhed og de gode offentlige transportforbindelser gør det til en smal sag at opleve Berlins kultur, shopping og natteliv.

De minimalistiske værelser er elegant indrettet, og takket være gratis wi-fi på alle værelser kan du afslappet og bekvemt planlægge din videre færd i byen. Kvinder med stort K kan overveje at booke et af de såkaldte “women-friendly rooms”, der blandt andet er udstyret med ekstra stort sminkespejl, kraftig hårtørrer og dør med dørspion og sikkerhedslås.

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Berlin
8.4 Meget godt (4432 anmeldelser)

Stilet engelskinspireret hotel i tyske rammer

1/3

Med Hotel Angleterres centrale placering ved Checkpoint Charlie vil du befinde dig direkte ved en af byens vigtigste seværdigheder, og Hotel Angleterre er dermed det perfekte valg for rejsende med hang til komfort. Hotellet er elegant indrettet efter engelsk forbillede og byder dig velkommen med varme farver, masser af træ og glitrende krystallysekroner. Det samme kan siges om hotellets bar, som slet og ret kaldes “die bar” og er det perfekte sted at fordøje dagens mange indtryk og oplevelser, f.eks. over en original engelsk stout eller en indbydende cocktail.

Facaden på det historiske palæ fra 1891 giver en forsmag på det elegante og nænsomt restaurerede interiør, der blandt andet omfatter over 100 år gamle vægmalerier og stuklofter. Værelserne er derimod moderne indrettet: Selv standardværelserne er udstyret med gratis wi-fi og Sky-TV, minibar og aircondition.

Angleterre Hotel Berlin

Berlin
8.3 Meget godt (7097 anmeldelser)

Bo i hippe og hyggelige Prenzlauer Berg

1/3

Holiday Inn City Center ligger i bydelen Prenzlauer Berg, der med sine hippe caféer, butikker og pulserende natteliv er et af Berlins mest populære kvarterer. Fra det nærliggende stoppested Prenzlauer Allee er der kun 13 minutter til Alexanderplatz. Har du taget bilen til Berlin, kan du parkere den i hotellets eget parkeringshus mod et dagsgebyr.

Der er gratis wi-fi på alle værelserne og hotellets offentlige områder, og det er derfor ingen sag at holde dig opdateret med seneste nyt eller planlægge den næste udflugt. De lyse og rummelige værelser er blandt andet udsmykket med abstrakte kunstværker. Nyd udsigten over byen med en dejlig kop gratis kaffe eller te, eller snup en forfriskende drink fra minibaren.

Holiday Inn Berlin City Center East P-Berg

Berlin
8.1 Meget godt (4229 anmeldelser)

Har du fundet det perfekte hotel blandt kandidaterne på listen ovenfor? Hvad er dit yndlingshotel i Berlin? Vi glæder os til at høre fra dig!