Hele verden

De 7 lækreste vandrehoteller til begyndere, øvede og eksperter

Vi bruger alt for meget tid på at sidde ved arbejdscomputeren, og alt for lidt tid på at opleve storslåede udsigter, bjergtoppe og rolige søer.

Så var det måske på tide at tage en pause fra din overfyldte indbakke, finde vandrestøvlerne frem og tage på eventyr i naturen?

På den anden side… Skal man virkelig ofre hverdagens luksus, sin varme seng, sin internetforbindelse og et varmt bad? Nej, vel? Heldigvis findes der masser af vandrehoteller, hvor du både har adgang til verdens bedste vandreruter og kan blive forkælet efter strabadserne.

Så hvis du vil skifte din computerbaggrund med bjerglandskabet ud med den ægte vare, så tjek disse syv lækre vandrehoteller. De er den perfekte base for din vandretur – uanset om du er begynder eller ekspert – og de vil helt sikkert give dig et boost af energi.

Tinakilly Country House

Området

Med ni velplejede vandreruter mellem 1 km – 11 km i variende højder er Wicklow Mountains National Park perfekt for begyndere. Parken byder på et varieret terræn af grønne bakker og smukke søer. Gå i jeres eget tempo, eller tag med på en guidet tur, og få mere at vide om området og dyrelivet.

Hotellet

Tinakilly Country House emmer af atmosfære fra den tid, hvor afternoon tea og cocktails før middagen var en selvfølge. Med et interiør, der er en værdig konkurrent til Downton Abbey, får I en herskabelig hoteloplevelse i grønne, rolige omgivelser.

Hotel Tinakilly Country House

Top rated
Wicklow
8.8 Fremragende (667 anmeldelser)

Fairmont Chateau Lake Louise

1/2

Området

Banff National Park i de canadiske Rocky Mountains er ikke kun Canadas ældste nationalpark, men også udpeget af UNESCO som verdensarvsområde pga. sin unikke natur med vandfald, søer, kalkgrotter og isbræer. Der er utallige vandruter af forskellige længde og sværhedgrader. Prøv for eksempel en klassiske vandretur omkring Lake Louise lige uden for hotellet.

Hotellet

På Faimont Chateau Lake Louise står du op med udsigt over Lake Louise og det storslåede bjerglandskab. Med indendørs pool, spa, kano- og skiudlejning sørger hotellet for, at du har masser af spændende og afslappende tilbud.

The Fairmont Chateau Lake Louise

Top rated
Lake Louise
9.2 Fremragende (12629 anmeldelser)

St. Georg Zum See

1/2

Området

500 kilometer afmærkede vandreruter i et af Europas smukkeste bjerglandskab venter jer ved Achensee i de østrigske alper. Søen, Achensee, er omgivet af to bjergformationer, der ud over at indbyde til lange vandreture, også er glimrende terræn for mauntainbikes.

Hotellet

Med swimmingpool og luksuriøs spa er St Georg Am See et fantastisk sted af få plejet de ømme muskler og fødder efter en lang dag i Alperne. Det er også muligt at slappe af med en drink i hotelbaren. Indretningen er enkelt og hyggeligt med en moderne, alpin stemning.

Hotel St Georg zum See

Top rated
Maurach-Eben
8.8 Fremragende (317 anmeldelser)

Belmond Hotel das Cataratas

Området

Nationalparken ligger melem Brasilien og Argentina og er kendt for sine imponerende vandfald, der flere steder når en højde på 2700 meter. Som en del af UNESCOs verdensarvsliste er naturen uforstyrret og desuden hjem til blandt andet kæmpemyreslugere, araer og tukaner.

Hotellet

Belmond Hotel das Cataratas ligger kun et stenkast fra de store vandfald, så det er muligt at se den storslåede natur ved solopgang og solnedgang, når nationalparken ellers er lukket for gæster. Hotellets faciliteter inkluderer tennisbaner, opvarmet udendørspool og adskillige terasser og haver omkring hovedbygning, hvor man kan nyde udsigten

Belmond Hotel das Cataratas

Top rated
Foz do Iguaçu
9.6 Fremragende (3016 anmeldelser)

Fiordland Lodge

Området

På New Zealands sydlige hovedø ligger Fiordland National Park. Med 1,2 hektar af bjerge, søer, fjorde og regnskov er der mulighed for mange varierede ruter og udsigter. Desuden får I New Zealands enestående dyreliv på tæt hold.

Hotellet

Det femstjernede Fiordland Lodge tilbyder et ophold i ren luksus i New Zealands smukkeste natur. Udsigten over søen, Te Anau, og de sneklædte bjergtoppe fra værelserne, restauranten og fællesarealerne er intet mindre en storslået. Men book i god tid, for hotellet kun har plads til 29 overnattende gæster.

Hotel Fiordland Lodge Te Anau

Top rated
Te Anau
8.9 Fremragende (136 anmeldelser)

Taj Tashi

1/2

Området

Kongedømmet Bhutan ligger i Himalaya mellem Indien og Kina. Bjerglandskab strækker sig fra 1400 til 7000 meter over havoverfladen, så der er gode udfordringer for selv meget øvede vandrere. Bengalske tigre, sneleoparder, røde pandaer og over 300 fuglearter har deres hjem i nationalparken, som også er på UNESCOs verdensarvsliste.

Hotellet

Taj Tashi er et lækkert femstjernet hotel, hvor gæsterne altid har førsteprioritet. Indretningen er holdt i moderne stil med bhutansk arkitektur og detaljer. Med både asiatiske traditioner og moderne faciliteter er Taj Tashi det idéelle hotel til din luksusvandretur.

Taj Tashi Bhutan

Top rated
Thimphu
8.6 Fremragende (77 anmeldelser)

Sumaq Machu Picchu

1/2

Området

Machu Picchu er en legendarisk destination for erfarne vandrere, der elsker adventure travel. Den velbevarede inka-by ligger over 2400 meter over havoverfladen og giver udsigt over Andesbjergenes grønne tinder og indsigt i en af verden mest fascinerende kulturer. Byen er udnævnt som ét af verdens nye syv vidundere og er et abolut must for eventyrlystne rejsende.

Hotellet

Dette øko-certificerede hotel er stemt ind på en sjetteplads over top 25 hoteller i hele Sydamerika. På Sumaq Machu Picchu kan du nyde det smukke bjerglandskab over morgenmaden, på værelset og i restauranten. Og selvfølgelig kan du også få en afslappende massage og et indblik i nutidens peruvianske kultur og madtraditioner.

Hotel Sumaq Machu Picchu

Top rated
Machu Picchu
8.9 Fremragende (1000 anmeldelser)