Hele verdenUsædvanlige hoteller

Usædvanlige drømmehoteller

By , 28. november 2017

Fire vægge, et vindue, en seng, et fjernsyn og et badeværelse. Så har du et hotelværelse – og dog. For disse hoteller sætter nye grænser for, hvad dit næste hotelophold kan være.

Du får helt sikkert en uforglemmelig oplevelse i disse usædvanlige hoteller, der spænder fra det smukke til det fjollede og alt der imellem.

 


Iglo hotel

Whitepod | Schweiz


whitepod_hotel_stort

1

Vi har set små træhytter i smukke vinterlandskaber om og om igen. Men ville det ikke være meget sjovere at bo i en iglo?

I 1400 meters højde finder kan du bo i din egen iglo med hyggelig brændeovn, eget badeværelse og egen terasse med en storslået udsigt over de schweiziske alper.

Whitepod har aktiviteter året rundt. Prøv for eksempel paragliding eller hundeslæde, og slut dagen af med massage og sauna.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/les-giettes-50165/hotel/whitepod-2550522"]


En rigtig flyder

OFF Paris Seine | Frankrig


seine-stort

7

Hvis et hotel med udsigt til Seinen ikke er nok for dig, så har du svaret her. Mellem Seinens to bredder kan du få et væskeægte flydende hotel i hjertet af Paris.

Har du ikke lyst til en frisk dukkert i floden, kan du tage en svømmetur i hotellets pool. Du kan også få en drink i den trendy hotelbar.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/paris-36103/hotel/hotel-off-paris-seine-5081536"]

 


Ikke for de generte

Les Cols Pavellons | Spain


glass-stort

7

En futon og et sparsomt møblement giver hotel et minimalistisk udtryk, men det er nok ikke så meget interiøret, som får de fleste til at kigge en ekstra gang på dette hotelværelse. Her er det meste af værelset – også væggene – nemlig lavet af glas.

Til gengæd har du en smuk udsigt fra alle vinkler.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/olot-102506/hotel/les-cols-pavellons-164083"]


Den futuristiske træhule

Treehotel | Sverige


cabin-stort

8

I denne moderne hytte har du mulighed for at bo så tæt på naturen, som man overhovedet kan komme. Fra tagterassen mellem træerne har du adgang til udsigt over de idylliske, svenske skove og en fantastisk solnedgang.

Hotellet tilbyder også mange spændende aktiviteter i naturen alt efter sæsonen: Prøv for eksempel hundeslæde og isfiskeri.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/harads-331706/hotel/treehotel-1549269"]

 


Bo i en boble

Aire de Bardenas | Spanien


bubble-stort

3

I Bardenas Reales ørken er du inviteret at bo i en lille boble af lykke. Sov under stjernerne, og vågn op til solopgangen: Det er et uforglemmeligt ophold.

Og ja, der er et badeværelse – endda med morgenkåbe og badetøfler. Og hvis du vil ud af boblen, kan du slappe af i det udendørs bad.

Som prikken over i’et på denne smukke og usædvanlige oplevelse kan du også prøve vinsmagning, massage og udforske det smukke område omkring hotellet.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/tudela-101507/hotel/aire-de-bardenas-701031"]

 


På stylter

Conrad Maldives Rangali Island | Maldiverne


bungalow-stort

2

Leder du efter et eksotisk hotel bogstaveligt talt midt ude i Det Indiske Ocean? Med dette bungalowhotel kan du vågne op til solopgangen over havet.

Du kan også spise middag i hotellets restaurant under vandet, hvor eksotiske fisk svømmer forbi, imens du er i gang med at vælge mellem alle de lækre retter.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=4325202&iRoomType=7&iPathId=486047&iGeoDistanceItem=43252&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Flere bungalow-hoteller (1)


Det Vilde Vest

Conestoga Ranch | USA


ranch-stort

6

Hvis du drømmer om finde din indre Lucky Luke frem og bo som en ægte præriehelt, så kan du selvfølgelig det i USA.

Conestoga Ranch inviterer dig til at opleve Det Vilde Vestens atmosfære, og du kan bo i en ægte prærievogn.

Prærievognene ligger tæt på Yellowstone Nationalpark, så du kan tage en dagstur til noget af Nordamerikas mest storslåede natur.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/garden-city-61886/hotel/conestoga-ranch-4442010"]

 


Tomme tønder…

Rüedi | Schweiz


barrel-stort

9

… kan også være et hotel. Hos Rüedi er de så glade for vin, at de indlogerer deres gæster i vintønder.

De autentiske vintønder er næsten 200 år gamle og omdannet til værelser til hotellets gæster. Men selvom tønderne er gamle, så er faciliteterne moderne.

Den lækre morgenmad består af lokale produkter, og efter du har spist, kan du udforske områdets vinmarker. Måske kan du endda få din egen vintønde med hjem?

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/trasadingen-48785/hotel/rueedi-2184408"]

 


På vingerne

Vliegtuigsuite | Holland


plane-stort

4

Mange drømmer om at have deres eget privatfly. Heldigvis er det muligt at få (næsten) den samme oplevelse hos Vliegtuigsuite.

Flyet har en længde på 40 meter og tilbyder blandt et værelse i cockpittet, et smukt badeværelse – komplet med sauna og jacuzzi, et køkken og flere små, hyggelige kroge med fladskærme.

Og hvis du drømmer om at lære at flyve, så tilbyder hotellet kurser.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/teuge-472943/hotel/vliegtuigsuite-1314209"]

 


Drengedrømmen

Faralda NDSM Crane Hotel | Holland


15521483_y2x

5

Måske er du en af de af dem, der elskede store maskiner som barn? Hvis du er, så kan du glæde dit indre legebarn ved at bo i denne kran i Amsterdam – i næsten 50 meters højde.

Ud over en storslået panorama over den hollandske hovedstad, får du også din egen jacuzzi som en del af pakken.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/amsterdam-46814/hotel/crane-hotel-faralda-amsterdam-3367493"]

 

Hvad er dit yndlingshotel?