Hele verden

Usædvanlige drømmehoteller

Fire vægge, et vindue, en seng, et fjernsyn og et badeværelse. Så har du et hotelværelse – og dog. For disse hoteller sætter nye grænser for, hvad dit næste hotelophold kan være.

Du får helt sikkert en uforglemmelig oplevelse i disse usædvanlige hoteller, der spænder fra det smukke til det fjollede og alt der imellem.

Iglo hotel

1/2

Vi har set små træhytter i smukke vinterlandskaber om og om igen. Men ville det ikke være meget sjovere at bo i en iglo?

I 1400 meters højde finder kan du bo i din egen iglo med hyggelig brændeovn, eget badeværelse og egen terasse med en storslået udsigt over de schweiziske alper.

Whitepod har aktiviteter året rundt. Prøv for eksempel paragliding eller hundeslæde, og slut dagen af med massage og sauna.

Whitepod

8.8 Fremragende (165 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.4 / 10
Se hotel

En rigtig flyder

1/2

Hvis et hotel med udsigt til Seinen ikke er nok for dig, så har du svaret her. Mellem Seinens to bredder kan du få et væskeægte flydende hotel i hjertet af Paris.

Har du ikke lyst til en frisk dukkert i floden, kan du tage en svømmetur i hotellets pool. Du kan også få en drink i den trendy hotelbar.

Hôtel Off Paris Seine

Paris, 3.2 km til 1 Arrondissement du Louvre
8.4 Meget godt (310 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel

Ikke for de generte

1/2

En futon og et sparsomt møblement giver hotel et minimalistisk udtryk, men det er nok ikke så meget interiøret, som får de fleste til at kigge en ekstra gang på dette hotelværelse. Her er det meste af værelset – også væggene – nemlig lavet af glas.

Til gengæd har du en smuk udsigt fra alle vinkler.

Les Cols Pavellons

Top rated
Olot, 3.1 km til Museu dels Volcans
8.5 Fremragende (65 anmeldelser)
Fremragende Service 9.2 / 10
Se hotel

Den futuristiske træhule

1/2

I denne moderne hytte har du mulighed for at bo så tæt på naturen, som man overhovedet kan komme. Fra tagterassen mellem træerne har du adgang til udsigt over de idylliske, svenske skove og en fantastisk solnedgang.

Hotellet tilbyder også mange spændende aktiviteter i naturen alt efter sæsonen: Prøv for eksempel hundeslæde og isfiskeri.

Treehotel

Top rated
8.6 Fremragende (90 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.1 / 10
Se hotel

Bo i en boble

1/2

I Bardenas Reales ørken er du inviteret at bo i en lille boble af lykke. Sov under stjernerne, og vågn op til solopgangen: Det er et uforglemmeligt ophold.

Og ja, der er et badeværelse – endda med morgenkåbe og badetøfler. Og hvis du vil ud af boblen, kan du slappe af i det udendørs bad.

Som prikken over i’et på denne smukke og usædvanlige oplevelse kan du også prøve vinsmagning, massage og udforske det smukke område omkring hotellet.

Hotel Aire de Bardenas

Top rated
8.7 Fremragende (387 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel

På stylter

1/2

Leder du efter et eksotisk hotel bogstaveligt talt midt ude i Det Indiske Ocean? Med dette bungalowhotel kan du vågne op til solopgangen over havet.

Du kan også spise middag i hotellets restaurant under vandet, hvor eksotiske fisk svømmer forbi, imens du er i gang med at vælge mellem alle de lækre retter.

Conrad Maldives Rangali Island

Top rated
9.1 Fremragende (370 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.3 / 10
Se hotel

Det Vilde Vest

1/2

Hvis du drømmer om finde din indre Lucky Luke frem og bo som en ægte præriehelt, så kan du selvfølgelig det i USA.

Conestoga Ranch inviterer dig til at opleve Det Vilde Vestens atmosfære, og du kan bo i en ægte prærievogn.

Prærievognene ligger tæt på Yellowstone Nationalpark, så du kan tage en dagstur til noget af Nordamerikas mest storslåede natur.

Conestoga Ranch

8.8 Fremragende (181 anmeldelser)
Fremragende Service 9.2 / 10
Se hotel

Tomme tønder…

1/2

… kan også være et hotel. Hos Rüedi er de så glade for vin, at de indlogerer deres gæster i vintønder.

De autentiske vintønder er næsten 200 år gamle og omdannet til værelser til hotellets gæster. Men selvom tønderne er gamle, så er faciliteterne moderne.

Den lækre morgenmad består af lokale produkter, og efter du har spist, kan du udforske områdets vinmarker. Måske kan du endda få din egen vintønde med hjem?

Rüedi

8.8 Fremragende (27 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.1 / 10
Se hotel

På vingerne

1/2

Mange drømmer om at have deres eget privatfly. Heldigvis er det muligt at få (næsten) den samme oplevelse hos Vliegtuigsuite.

Flyet har en længde på 40 meter og tilbyder blandt et værelse i cockpittet, et smukt badeværelse – komplet med sauna og jacuzzi, et køkken og flere små, hyggelige kroge med fladskærme.

Og hvis du drømmer om at lære at flyve, så tilbyder hotellet kurser.

Vliegtuigsuite Teuge

Top rated
9.4 Fremragende (106 anmeldelser)
Fremragende Service 9.6 / 10
Se hotel

Drengedrømmen

1/2

Måske er du en af de af dem, der elskede store maskiner som barn? Hvis du er, så kan du glæde dit indre legebarn ved at bo i denne kran i Amsterdam – i næsten 50 meters højde.

Ud over en storslået panorama over den hollandske hovedstad, får du også din egen jacuzzi som en del af pakken.

Crane Hotel Faralda Amsterdam

Amsterdam, 10 km til Amsterdam ArenA
7.7 Godt (25 anmeldelser)
Meget godt Værelser 8.2 / 10
Se hotel

Hvad er dit yndlingshotel?