Hele verden

20 unikke hotelpools, som vi elsker!

Her er de! De mest unikke og eksotiske pools i verden. Der er storslåede udsigter, usædvanlig arkitektur, stærke farver og meget, meget mere.

Se hele trivago magazine’s liste over verdens mest unikke swimmingpools, og find din favorit her.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

På The Holiday Inn Hotel i Shanghai kan gæster prøve denne meget specielle swimmingpool. Hotellets pool strækker sig ud fra bygningen og giver gæsterne den unikke mulighed for at beundre byen fra oven, mens de svømmer. Poolen er i 100 meters højde og har en glasbund, så fodgængere nedenfor også har en interessant udsigt til poolen. Swimmingpoolen er verdensberømt, og ofte kan man booke et hotelværelse for under 100 € pr nat.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Shanghai, 17.6 km til Changning District
8.0 Meget godt (361 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel

Hanging Gardens Ubud

Poolen ved Hanging Gardens Ubud i Bali er en oplevelse i sig. Efterhånden er denne to-etagers swimmingpool med udsigt til regnskoven blevet ikonisk. Det berømte rejsemagasinet, Condé Nast Traveller, har endda udnævnt den til at være verdens bedste swimming pool. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at den er en af verdens mest unikke pools.

Hanging Gardens of Bali

Top rated
8.9 Fremragende (1023 anmeldelser)
Fremragende Faciliteter 8.9 / 10
Se hotel

The Cambrian Adelboden

Man kan ikke nævne pools med en storslået udsigt uden at nævne poolen på hotel The Cambrian Adelboden i Schweiz. Hotellets swimmingpool har en enestående udsigt over dalen og Alperne. Selvom naturen ved poolen er smuk året rundt, så er der alligevel noget magisk over at se de sneklædte bjerge i vinterhalvåret. Poolen er opvarmet, så du kan nyde udsigten, så længe du har lyst.

Hotel The Cambrian Adelboden

Top rated
9.0 Fremragende (1512 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

Library Samui

Fra første øjekast står det klart, at poolen ved Library Samui ikke som nogen anden. Hotellets røde swimmingpool er et fascinerende syn, og selvom om det ligner rødt vand, så er det faktisk ikke vandet, der giver den røde farve. Det er derimod poolens gule, orange og røde fliser, som giver det helt særlige udseende. Denne pool er blandt andet udvalgt af CNN til at være én af verden mest spektakulære swimmingpools.

Library Samui

Top rated
9.1 Fremragende (481 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

Boucan by Chocolat

Udsigten fra Boucan by Hotel Chocolats swimmingpool er et sjældent syn. Øen Saint Lucia er hjemsted for de smukke Piton Mountains, som er på UNESCOs verdensarvsliste og et af de smukkeste steder i Caribien. Bjergene giver en fænomenal god udsigt til gæster, der slapper af i infinity poolen, som i øvrigt er lavet i sort kvarts. Alt i alt en helt fantastisk luksus-oase af fred.

Hotel Boucan by Chocolat

Top rated
9.0 Fremragende (438 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.5 / 10
Se hotel

The Joule

Der findes mange forskellige pools, der ”hænger” ud over hotelbygningen. En af dem, der stikker ud fra mængden med sit elegante design er swimmingpoolen på The Joule. Hotellets vidunderlige glaspool giver badegæster mulighed for at kigge ned på byens travle liv fra oven.

Hotel The Joule

Top rated
Dallas, 0.9 km til Cathedral Shrine of the Virgin of Guadalupe
9.1 Fremragende (1282 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.3 / 10
Se hotel

Belmond Hotel Caruso

Belmond Hotel Caruso tilbyder en af de mest enestående inifinity pools. Hotellet ligger i byen Ravello lige ud til Amalfikysten og tilbyder gæster uden sammenligning den bedste udsigt over området. Hotellet er beliggende højt over byen, så man kan se skyerne foroven og kysten forneden.

Belmond Hotel Caruso

Top rated
9.4 Fremragende (158 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.5 / 10
Se hotel

The Oberoi Udaivilas Udaipur

The Oberoi Udaivilas Udaipur i Indien er et luksuriøst palads-lignende hotel, der er placeret midt i et smukt landskab. Hotellet har naturligvis mange forskellige pools, men det er den store swimmingpool, der for alvor er hotellets store attraktion. Her kan gæster hoppe i poolen direkte fra deres hotelværelse. Hvis denne halv-private pool er for overbefolket, kan man også reservere en helt privat swimmingpool på hotellet.

The Oberoi Udaivilas Udaipur

Top rated
9.4 Fremragende (554 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.7 / 10
Se hotel

St. Regis Lhasa Resort

St. Regis Lhasa Resort ligger i Tibets hovedstad. Her kan du prøve en helt anderledes swimmingpool: Gold Energy pool. Den smukke guld-pool får sit udseende fra massevis af gyldne klinker. I modsætning til mange andre pools er den fyldt med saltvand, som har en behagelig temperatur på 28-32 grader. Ligesom resten af arkitekturen på St. Regis Lhasa Resort er swimmingpoolen en hyldest til traditionel tibetansk kultur.

Hotel The St. Regis Lhasa Resort

Top rated
8.8 Fremragende (246 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.1 / 10
Se hotel

Amangiri

Amangiri ligger i et afsides område i Utah omgivet af klipper. Hotellets stilfulde swimmingpool er omgivet af spektakulære klippeformationer. Den særlige stemningsbelysning og det øde landskab er med til at få gæsterne til at drømme sig væk fra omverdenen.

Hotel Amangiri

Top rated
8.6 Fremragende (78 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

Surfjack Hotel & Swim Club

Surfjack Hotel & Swim Club er et super stilfuldt hotel i Honolulu. Her finder man denne finurlige swimmingpool, som man helst skal nyde med en lækker cocktail i hånden. Om aftenen er svømning kun tilladt for voksne. Den sjove tekst i poolen giver mulighed for at sende det perfekte billede hjem til vennerne.

Hotel Surfjack

Top rated
8.8 Fremragende (1030 anmeldelser)
Fremragende Mad og drikke 8.8 / 10
Se hotel

The Raleigh

The Raleigh Hotel ved Miami Beach har en swimmingpool, der udstråler en stemning af tidsløs Hollywood-glamour. Poolen har i årtier været kendt for sit enestående design. Allerede i 1947 blev den kåret af Life Magazine til at være USAs smukkeste pool. De iøjenfaldende kurver, frodige palmetræer og stilfulde liggestole er perfekte til en retro-ferie i Miami.

Hotel The Raleigh

Miami Beach, 1.5 km til Art Deco District
8.1 Meget godt (2476 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.2 / 10
Se hotel

InterContinental Hong Kong

InterContinental Hong Kongs infinity pool giver gæsterne mulighed for at svømme og samtidig have en udsigt i verdensklasse. Victoria Harbour i Hong Kong er en af de travleste havne i verden og i swimmingpoolen har du mulighed for at nyde det hele fra første parket. Fra poolen kan beundre udsigten til store krydstogtskibe, de traditionelle kinesiske sejlbåde, ”junk boats” og den fantastiske skyline over byen.

InterContinental Hong Kong

Top rated
Hong Kong, 1.8 km til 2 International Finance Centre
9.1 Fremragende (3504 anmeldelser)
Fremragende Service 9.2 / 10
Se hotel

Grace Santorini

Grace Santorini Hotels infinity pool er intet mindre end legendarisk. Poolens ”claim to fame” er selvfølgelig den helt uforlignelige udsigt. Her får hotellets gæster en enestående udsigt over Santorinis horisont og smukke landskab. Det er svært at forestille sig et bedre sted at nyde solnedgangen på sin ferie.

Hotel Grace Santorini

Top rated
Imerovigli, 0.2 km til Imerovigli
9.5 Fremragende (204 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.5 / 10
Se hotel

Mandarin Oriental

Denne fantastiske swimmingpool finder du på tagterassen af hotellet Mandarin Oriental i Barcelona. Og selvom man kan finde swimmingpools på andre hotellers tagterrasse, så er denne pool alligevel i en klasse for sig selv. Det er den perfekte kombination af elegant design, romantisk udsigt over Barcelona og autentiske Peruviansk mad, der serveres i restauranten ved poolen.

Mandarin Oriental Barcelona

Top rated
Barcelona, 2.2 km til Barcelona Akvarium
9.0 Fremragende (427 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.5 / 10
Se hotel

Laucala Island Resort

De mange pools på Laucala Island Resort gør hotellet til enhver pool lover’s drømmehotel: Til hver eneste af hotellets villaer hører der en privat infinity pool. Desuden har Laucala Island Resort en fortryllende 2000 kvadratmeter stor pool, som minder om en lagune. Derudover kan hotellet også tilbyde gæster en lang, rektangulær pool til svømning. Med andre ord: Hotellet er et paradis for alle, der elsker pools.

Laucala Island Resort

Se hotel

Marina Bay Sands

Poolen hos Marina Bay Sands Hotel er sikkert den mest berømte swimmingpool i verden. Den smukke pool ligger på hotellets 57. etage og giver en absolut enestående udsigt over Singapore by. Med sin længde på 150 meter er den tilmed verdens største tagterasse-pool.

Hotel Marina Bay Sands

Top rated
Singapore, 9.7 km til Ang Mo Kio - AMK
8.5 Fremragende (9475 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

W Amsterdam

W Amsterdam tilbyder endnu en spektakulær pool-oplevelse med udsigt over en af verdens mest interessante storbyer. Amsterdam har måske ikke store, imponerende højhuse, men blandingen af de historiske bygninger og det moderne, urbane Amsterdam gør udsigten til en fantastisk ferieoplevelse.

Hotel W Amsterdam

Amsterdam, 7.4 km til Amsterdam ArenA
8.2 Meget godt (415 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.3 / 10
Se hotel

B2 Boutique Hotel & Spa

På taget af B2 Boutique Hotel + ligger en swimmingpool, der sandsynligvis har den bedste udsigt over Zürich. Men det er ikke det den eneste speicielle ved denne pool. Vandet fra poolen kommer dybt nede fra Zürichs Acqui-kilde, der ligger dybt nede under byen. Det varme termalske vand hjælper hotellets gæster med slappe af, mens de nyder synet af Zürichs tagtoppe.

B2 Boutique Hotel + Spa

Top rated
Zürich, 4.2 km til Altstetten
9.0 Fremragende (714 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.5 / 10
Se hotel

Hawks Cay Resort

Hawks Cay Resort i Florida tilbyder gæsterne en stort udvalg af pools: Der er en børnepool, en voksenpool og en solnedgangspool. Den mest unikke hotelpool er imidlertid lagune-poolen. Lagune-poolen er fyldt med saltvand, og du kan endda spotte små, tropiske fisk og kigge på skildpadderne, der svømmer rundt i havet uden for poolen.

Hawks Cay Resort

8.2 Meget godt (4844 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 8.7 / 10
Se hotel