Italien

De skønneste udsigter på toppen af Rom

Hvem kunne ikke bruge en tur til Rom? Og når du har valgt at tage afsted til den evige stad, må du ikke snyde dig selv for at nyde udsigten fra byens tage.

Vi har samlet en liste med de bedste tagterrasser, haver, restauranter og pools på toppen af Rom. Det er bare om at vælge, og de smukke omgivelser skal nok få dig til at føle dig som en kejser.

Sofitel Roma Villa Borghese

Nyd en fantastisk udsigt fra toppen af Villa Borghese sammen med en lækker middag i restauranten La Terrasse Cuisine. Menuen byder på det bedste fra det italienske køkken med et fransk twist. Prøv for eksempel den økologiske risotto med små fine macarons til dessert. Lækkert!

Den femstjernede villa er en blanding af spændende arkitektur, hyggelig indretning og en afslappet atmosfære i skarp kontrast til det travle byliv udenfor hotellet. Den historiske bygning fra 1890’erne har også lagt kulisse til den italienske instruktør, Fellinis, berømte film La Dolce Vita fra 1960’erne.

Sofitel Roma Villa Borghese

Top rated
Rom
8.8 Fremragende (2031 anmeldelser)

Boscolo Exedra Roma Autograph Collection

I hjertet af det fornemme Plaza de la Republica ligger Boscolo mellem to store attraktioner nemlig Kejser Diocletians Termer og Santa Maria Maggiore basilikaen designet af Michaelangelo. Forestil dig at hoppe i den indbydende rooftop pool efter en dag med sightseeing og slappe af med udsigten til de smukke bygninger i området.

Vælg mellem en pallette af flotte værelser og suiter udstyret med alt hvad du kunne ønske af bløde møbler, funktionelle detaljer og hotellets hellige gral: Gratis wifi! Præsident Suiten er et studie i luksus, inklusiv perfekt marmor i badeværelset, spændende kunst og et kig fra stuen og ind til den rummelige jacuzzi.

Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection

Top rated
Rom
8.6 Fremragende (2417 anmeldelser)

Opera Dreams

Med udsigt direkte til Vatikanet er Atlante Hotel noget ganske særligt. Tagterrassen har hele tre forskellige haver: Roof Garden les Etoiles Restaurant, Coffee Garden La Terrazza Paradiso med friske, velduftende krydderurter og Roof Garden Place de Soleil med smuk udsigt over Rom – det perfekte sted for bryllupper og events.

Vælg mellem Atlante Star eller Atlante Garden, som ligger næsten ved siden af hinanden. Begge hoteller er lækre luksushoteller og moderne komfort til en fornuftig pris.

Hotel Atlante Star

Rom
7.3(766 anmeldelser)

Radisson Blu es. Hotel Rome

Den glitrende rooftop pool på toppen af Radisson Blu i Rom må være én af byens bedst bevarede hemmeligheder. Slap af under en strålende italiensk sol, og nyd en kølig drink fra baren, efter du har svømmet et par baner i poolen – mon ikke det er den bedste måde at samle appetit til frokosten.

Hvis du ikke har fået nok af afslapning ved poolen, er det måske tid til lidt spatid, hvor du kan nyde godt af den finske sauna, jacuzzi og dampbad. Glem ikke at booke tid til en skøn massage, der bringer god energi tilbage i kroppen, eller en ansigtsbehandling, som er tilpasset præcis din hudtype.

Radisson Blu es. Hotel, Rome

Rom
7.1(3760 anmeldelser)

The First Luxury Art Hotel

Chic boutique hotel med et skævt, charmerende design og fabelagtig kunst kendetegner First Hotel Rome. En luksusoplevelse ud over det sædvanlige inkluderer blandt andet en nyåbnet tagterrasse bar med smukke trægulve og en helt særlig afslappet og romantisk stemning. Nyd et glas vino og den flotte udsigt over Rom.

Vælg Jacuzzi Suiten hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra. Du får din egen private terrasse med en stor jacuzzi og lounge møbler, hvor du kan hænge ud, mens solen går ned over byen.

The First Roma Arte

Top rated
Rom
9.1 Fremragende (798 anmeldelser)

Mecenate Palace

Haven på toppen af Mecenate Palace Hotel er perfekt til middag med levende lys, mens mørket falder på, og du kan nyde en spektakulær 360-grader panoramaudsigt over den evige stad. Terazza dei Papi byder på det bedste fra Middelhavsområdet, samt det gode lokale køkken. Med eller uden middag er Sky Bar et godt sted at nyde solnedgangen og en cocktail.

Paladshotellet ligger i Roms historiske centrum, og fra de øverste etager kan du være heldig at booke et værelse med udsigt over Mariakirken. Værelserne er indrettet i klassisk stil og har naturligvis alle moderne bekvemmeligheder og services.

Hotel Mecenate Palace

Rom
8.4 Meget godt (4744 anmeldelser)

Hotel Forum

Morgenmad, frokost og middag bliver serveret fra tagterrassen på dette smukke firestjernede hotel. Restauranten bruger råvarer, dyrket af lokale landmænd, til en vifte af internationale retter og har også et fint udvalg for vegetarer – her er alle velkomne.

Når du har checket ind på ét af hotellets 80 værelser, kan du læne dig tilbage og suge til dig og mærke byens pulserende energi. Værelserne er smagfuldt indrettet som et ægte italiensk hotel med store vinduer fra det 18. århundrede ud mod Roms travle gader.

Hotel Forum

Rom
8.1 Meget godt (2656 anmeldelser)

Palazzo Manfredi

Med en tagterrasseudsigt direkte ud mod Colosseum kan man virkelig mærke historiens vingesus på Palazzo Manfredi. Så sent som i 1937 opdagede man en gammel gladiatorskole bare et par meter fra hotellets hovedindgang. Restauranten, Aroma, fik for nyligt en Michelinstjerne og er et paradis for madelskere. Mascarpone moussen med krydderis er et sikkert hit.

Selvom det er fristende at blive hængende på hotellet, må du ikke snyde dig selv for at komme lidt ud. Palazzo Manfredi har en personlig træner, som kan vejlede om fitnessture i byen, og i den nærliggende Oppian Hill Park finder du adskillige gode løberuter. Så der er nok ingen undskyldning for at holde pause i træningen, selvom du er på ferie.

Palazzo Manfredi

Top rated
Rom
8.7 Fremragende (722 anmeldelser)