Hele verden

Top 5 yogahoteller med garanti for ro i krop og sjæl

Yoga og meditation er kendt for at være afstressende aktiviteter for krop og sjæl.

Interessen for yogaferier er stigende i takt med at flere og flere har fået færden af fordelene ved denne type ferie. Nuvel, en dase-dag på stranden med godt vejr kan være afslappende, men hvis man ønsker at tage yderligere et skidt på vejen mod øget energi i hverdagen, så kan en tur på et yogahotel være en særdeles god start på et liv i balance.

En perfekt yoga-ferie drejer sig om mere end blot en flink og smidig instruktør. Atmosfæren, omgivelserne, vejret, maden, udbuddet af aktiviteter osv. er alle vigtige element og herunder kan du tage med på 5 af de absolut bedste yogahoteller rundt om i verden.

If you prefer shorter travel time, take a look at Scandinavia’s best spa hotels .

Adler Thermae Spa & Relax Resort

1/3

I Europa finder man næppe mange områder så smukke og romantiske som Toscana i Italien. Netop i dette område ligger et af støvlelandets bedste spahoteller, Adler Thermae. Adler Thermae er stedet, hvor man kan få ladet de menneskelige batterier helt og og mere til. Med helberedende termiske bade og mere end 1000 m² indendørs- og udendørs pools bør man ikke glemme badebukserne. Udsigten til Toscanas karismatiske landskab er enestående.

Hotellet tilbyder en fantastisk kombination af natur, arkitektur, gourmetoplevelser og moderne wellness-faciliteter – alt sammen flot pakket ind i et afslappende ophold, hvor gæsten kan føle sig sikker på at være førsteprioritet fra dag 1.

Adler Spa Resort Thermae

Top rated
San Quirico d'Orcia
9.3 Fremragende (717 anmeldelser)

COMO Shambhala Estate

1/2

Den ultimative pakke for gæster med fokus på velvære. COMO Shambhala Estate ved Ubud på Bali har egne yoga-instruktører, afspændingseksperter og diætister tilknyttet. Denne helhedorienterede tilgang til sundhed er ikke overrakende efterspurgt og med specielle skønhedsbehandlinger og professionel massage er der ingen tvivl om at gæsterne vil føle sig som genfødte.

Hotellet sammensætter gerne personlige wellness-programmer til gæsterne alt afhængigt opholdets primære formål. Så uanset om maven er i ubalance, huden er uren eller om stress er en af hverdagens plageånder, så har COMO Shambhala svaret. Foruden branchens nyeste fitness-faciliteter tilbyder hotellet rig mulighed for udendørs aktiviteter i den skønne natur.

Como Shambhala Estate

Top rated
Ubud
9.3 Fremragende (139 anmeldelser)

Parrot Cay Resort

Parrot Cay Resort er også en del af COMO Shambhala-familien, men bekvemt placeret på den anden side af jorden, nemlig i strandparadiset Turks- og Caicosøerne i Caribien.

Det prisbelønnet Parrot Cay Resort er et fristed med ultimativ luksus på sin egen private ø. Mere end 400 hektar ren skønhed venter gæsterne her. Villaer, værelser og suiter er alle indrettet med øje for en afslappende og luksuriøs atmosfære. Efter en dag med natur, yoga, skønhedsbehandlinger og fødevare af højeste kvalitet kan man ikke andet end værdsætte livet.

Parrot Cay Resort & Como Shambhala Retreat

Top rated
Providenciales
8.9 Fremragende (137 anmeldelser)

Sanctuary Retreat

Sanctuary Retreat er muligvis stedet med færrest hotelstjerner på denne liste, men det er et sandt yoga-fristed, som ikke er til at komme udenom, når snakken falder på wellness for sjælen. Sanctuary Retreat er en unik og prisvenlig øko-lodge omgivet af regnskov og udsøgt natur i Queensland, Australien.

Jagten på den indre ro hjælpes godt på vej af stedets vegetarianske specialiteter, en pool i den tropiske regnskov, privat strand, fuglesang og naturligvis yoga-klasser. Med de tropiske og rolige omgivelser er det ikke uden grund at stedet betragtes som et af Australiens mest populære yogahoteller.

Se også: Den bedste start på 2016: Yoga på Kokkedal Slot Copenhagen

Sanctuary Retreat

Mission Beach
8.8 Fremragende (124 anmeldelser)

Chiva-Som Health Resort

Chiva-Som er beliggende i den populære feriedestination, Hua Hin i Thailand. Stedet betragtes som livets tilflugtssted. Her drejer alt sig om at lære at leve livet, nyde og værdsætte enhver stund og skabe et heldbred der er værd at skrive hjem om. Det 20 år gamle Chiva-Som Health Resort anerkendes hvert år som en af de bedste spa-destinationer i verden og serverer egne organiske frugter og grøntsager. Stedet står på mange måder i skærende kontrast til den travle storby Bangkok, som ligger godt 185 km nord for Hua Hin.

Fitnesscenter, kinesis studio, sauna, jacuzzi, dampbad, indendørs- og udendørs swimmingpool, watsu pool er bare et lille udvalg af de wellnessfaciliteter, som Chiva-Som Helath Resort har til rådighed. Desuden råder stedet over ikke færre end 70 behandlingsrum, så der skulle være god mulighed for en behandling når man ønsker. Yoga-klasserne, som også kan omfatte afspænding og meditation, kan finde sted både i grupper og alene. Du vælger udgangspunktet og Chiva-Som hjælper dig til et liv med mere overskud.

Chiva-Som International Health Resort Hua Hin

Top rated
Hua Hin
8.8 Fremragende (25 anmeldelser)