Europa

Tips til babymoon – Spahoteller og rejsetips til gravide

Skal I også på babymoon – altså den sidste ferie, inden I bliver forældre? Denne nye trend er ved at blive et populært fænomen verden over.

Ligesom honeymoon, hvor man tager på bryllupsrejse, så er babymoon en god mulighed for at nyde en ferie sammen med fokus på selvforkælelse og romantiske øjeblikke.

Uanset om jeres ferie er en weekendtur eller varer flere uger, så har I tid til at nyde tosomheden og få en ferie, som I altid vil huske. Her er vores bedste rejsetips til gravide, samt fantastiske babymoon-hoteller i Europa, der gør noget ekstra for at forkæle kommende forældre.

Rejsetips til gravide på babymoon

1. Overvej rejsetiden

En ti timers flyvetur er sjælden særlig tiltalende – og slet ikke når man er gravid. Vælg derfor en destination, hvor rejsetiden ikke er alt for lang.

2. Rejs på det optimale rejsetidspunkt

Romantisk ferie og morgenkvalme er ikke en god kombination, så undgå at tage på babymoon i de første måneder af din graviditet. Som hovedregel kan du flyve fire uger, inden du har termin, så hvis du skal med fly, så sørg for, at jeres ferie ikke ligger for sent.

3. Lyt til din krop

Selvom I har masser af planer på turen så tjek, hvordan du har det på dagen og hvor meget energi og overskud, du har til aktiviteter. Hvis du mest har brug for at slappe af, så bestil roomservice eller en afslappende massage. Det vigtigste er, at du lægger mærke til og følger din krops signaler, så ferien ikke bliver stressende.

4. Vælg det rigtige hotel

Efterhånden er der flere og flere hoteller, der har særlige tilbud og services til gravide og kommende forældre. Vælg et hotel, hvor der er mulighed for at blive forkælet som par og kommende forældre, f.eks. med spa-behandling for par eller særlige babymoon-tilbud.

KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

1/2

Som gravid og kommende forældre er man i sikre og erfarne hænder hos SPA manager Lill-Britt Sjöblom og hotellets øvrige dygtige spa-personale. Her møder man gæsterne i øjenhøjde og skaber ro, balance og overskud i krop og sind med behandlingerne. Hotellet udbyder blandt andet yoga for par, hvor der sættes fokus på den gode energi og virkningsfulde øvelser.

Om aftenen kan I nyde en lækkert gourmet-menu og tage en stille, romantisk gåtur langs vandet.

Hotel Kokkedal Slot Copenhagen

Top rated
Hørsholm
8.7 Fremragende (928 anmeldelser)

CONTINENTALE

På Continentale kan I opleve “La Dolce Vita” i Firenze. Hotellet er en ægte romantisk oase midt i den smukke rennæsanceby – et ægte luksushotel for alle, der vil have en oplevelse ud over det sædvanlige. På hotellets ’White Iris Spa’ kan I begge blive forkælet med en par-massage efter eget valg, men der er også mulighed for en spa-behandling for gravide med fokus på at forbedre blodomløbet, reducere hævelser og forebygge strækmærker.

I Firenze er der alt hvad kultur-, kunst- og madelskere kunne ønske sig på en spændende storbyferie. Og så er der selvfølgelig også masser af muligheder for at shoppe italiensk mode.

Hotel Continentale

Top rated
Firenze
9.1 Fremragende (1180 anmeldelser)

VILLA KERASY & SPA

Bretagne i Frankrig. Her er der fokus på ro og afslapning med afsæt i ayurvediske principper, men naturligvis med moderne faciliteter. På hotellets spa er der mulighed for at prøve en lang række forskellige ayurvediske behandlinger. Spaen udbyder en særlig thaimai massage for gravide, der ønsker selvforkælelse og balance.

I Vannes finder I en smuk og velbevaret bymidte med slotte, bindingsværkshuse og fint anlagte haver. Men der er er også mulighed for at tage til de nærliggende storbyer Brest og Nantes.

Villa Kerasy & Spa

Top rated
Vannes
8.8 Fremragende (229 anmeldelser)

BARNSLEY HOUSE

1/2

For alle, der drømmer om engelsk landidyl med lyst, indbydende interiør, er Barnsley House i Sydengland det perfekte babymoon hotel. De hyggelige haver er perfekte til en afslappende gåtur eller den klassiske afternoon tea. Hotellets spa har et bredt udbud af behandlinger – også for gravide, der kan nyde godt af massage, der får gang i lymfesystemet og lindrer ømme muskler. Prøv også zoneterapi og aromaflex, som er holistiske behandlinger med fokus på velvære og afhjælpning af problemer i særligt problematiske steder i kroppen.

Hotel Barnsley House

Top rated
Cirencester
9.1 Fremragende (99 anmeldelser)

FAIRMONT ST ANDREWS

1/2

Fairmont St Andrews tilbyder en femstjernet oplevelse til alle babymooners med deres særlige babymoon tilbud, der giver jer ny energi og masser af gode oplevelser. Tilbuddet inkluderer blandt andet to nætter på hotellets Sea View Suite, morgenmad på sengen, ubegrænset brug af spa faciliteterne, en times terapeutisk massage for to, og en tre-retters menu i hotellets luksusrestaurant. Ud over hotellets luksuriøse faciliteter, finder I også Skotlands smukke og vilde natur lige uden for døren, samt ekstraordinære golfmuligheder.

Hotel Fairmont St Andrews

Top rated
Saint Andrews
8.7 Fremragende (3185 anmeldelser)

Hvor vil du tage på babymoon?