TysklandDesignStorby

Room5 tester dit idéelle hotel: The George i Hamborg

By , 10. februar 2017

Hvad får man egentlig, når man booker et ophold på et firestjernet hotel i Hamborg? Det undersøgte vi hos trivago magazine. Vi bookede et ophold på The George i Hamborg, for at finde ud af, hvad man egentlig kan forvente sig af et ophold på et designhotel i den eksklusive ende.

[caption id="attachment_5238" align="aligncenter" width="1200"]1 Man møder den britiske stil overalt på hotellet.[/caption]

Derfor valgte vi at bo på The George

Hvis du leder efter et generisk hotel, så finder du det ikke hos The George. Hele hotellet er pakket med en hyggelig atmosfære og et fantastisk interiør, hvor man hurtig føler sig hjemme – især når man, som undertegnede, er komplet anglofil og drømmer om full English breakfast og Swinging London. Overalt i indretningen er der nemlig masser af klassiske, britiske kulturrefencer og interiør.

Hotellet har også en virkelig god belligenhed tæt på hovedbanegården, så det er utroligt nemt at komme rundt til Hamborgs mange spændende bydele. Og så er gaden til hovedbanegården, Lange Reihe, smækfyldt med interessante butikker. Vi faldt pladask for butikker med anderledes boliginteriør, asiatisk kunsthåndværk, delikatesser og mode.

 

Kl. 14.08 – Checkin på The George

Så snart man træder ind i receptionen på The George, bliver man budt velkommen af en utrolig venlig receptionist og en behagelig atmosfære. Det er tydeligt, at der ikke er noget forstillet eller overdrevet over The George. I stedet emmer stedet fra første færd af en rolig, underspillet britisk charme.

[caption id="attachment_5246" align="aligncenter" width="1200"]seng Macaroons og romantisk indretning.[/caption]

Kl. 15.57 – Spa

Efter udpakning og afslapning på værelset er det tid til en tur i spaen. (Man er vel på ferie…) Spaen på sjette etage er indrettet i marrokansk stil med dybe farver og detaljer i guld – en lille, eksotisk oase midt i den tyske storby. Så snart man lægger sig på massagebriksen forsvinder bekymringer om hverdagen derhjemme, og man går derfra og føler sig 10 kg lettere. Hotellets arrangerer også særlige polterabend-spas, så hvis du har en veninde, der skal forkæles inden brylluppet, så er en afslappende tur til spaen perfekt.

[caption id="attachment_5240" align="aligncenter" width="1200"]3 Tid til forkælelse i hotellets spa.[/caption]

Kl. 19.12 – Aftensmad

Bag svingdørene kan man høre gryderne syde over komfuret. Lyden fra gryderne blander sig med lyden af musikken fra hotelbaren (et skønt mix af James Bond temaer, crooner klassiskere og dæmpede elektroniske beats). Snakken fra de øvrige gæster og duften af trøfler og behagelig, tung rødvin bidrager til den afslappede hygge. Vi prøvede restaurantens specialiteter, ’Spaghetti del boss’ og Tagliatelle med trøffel, som kan varmt anbefales. Det er italiensk mad og vin i høj klasse.

[caption id="attachment_5239" align="aligncenter" width="1200"]2 Hotellets hyggelig restaurant, DaCaio, serverer italienske retter, der overstiger forventningerne.[/caption]

Kl. 21.54 – Drink i baren

Indretningen i baren er præget af mørke møbler: Barstole, sofaer, lamper og borde er altsammen holdt i dybe grønne, mørkebrune og sorte nuancer. Belysningen er dæmpet, så uanset om du kommer ind i baren om formiddagen (for at holde et uformelt møde eller læse) eller om aftenen, så føles det altid som om klokken er 22. Det er kun udsigten fra de store vinduespartier, der afslører, hvad tid på dagen det er. Soundtracket fra restauranten fortsætter, og en bartender synger med på Goldfinger. I baren fik vi en G&G (drink opkaldt efter barmanageren, Giovanni, og hans højre hånd, Gordon), som enhver fan af Gin&Tonic vil elske.

[caption id="attachment_5242" align="aligncenter" width="1200"]5 Der er styr på ingredienser og crooner-klassikere på playlisten i hotelbaren.[/caption]

Kl. 9.13 – Morgenmad

Efter en god nattesøvn, byder The George på morgemadsbuffet. For de anglofile er der både Full English Breakfast og hjemmelavet appelsinmarmelade, der absolut kan anbefales. Der er selvfølgelig også et stort udvalg af te. For alle andre er der også et lækkert udvalg af alt fra yoghurt, kaffe og juice til friskbagt brød, croissanter og pålæg. Kort sagt: Alt, hvad man kan ønske sig af en morgenmadsbuffet. Laksen med peberrodscreme var også hit.

[caption id="attachment_5243" align="aligncenter" width="1200"]coffee Der er selvfølgelig også Full English Breakfast, hvis man har lyst.[/caption]

Kl. 10.27 – Afslapning i biblioteket

Som enhver britisk mansion med respekt for sig selv har The George også et biblitoteksværelse. Med chesterfieldsofaen, pejsen og de tunge bøger på reolerne er det næsten som at blive transporteret tilbage til London i 1930’erne. De lækre plysstole i turkis sørger dog for at balancere interiøret og bringe det ind i det 21. århundrede. Lokalet bliver også brugt til møder, men for alle os, der er bidt af en gal bogorm, er det den ultimative læsekrog til at krybe sammen med en god bog.

georgelibrarycanva-1

[caption id="attachment_5241" align="aligncenter" width="1200"]4 Chesterfieldsofaer og smukt tapet giver hotellets bibliotek karakter.[/caption]

Kl. 12.00 – Tid til at sige farvel.

Kan det anbefales at bo på The George? Absolut! Opholdet på The Geroge har været en tour de force i stil, elegance og frem for alt service: Alle – lige fra receptionisten til rengøringspersonalet – møder én med et stort smil, en lille hilsen og spørgsmålet “Kan jeg gøre noget for dig?”. Man bliver mødt overalt på hotellet med en venlighed og en behjælpsomhed, som er langt over standard.

[caption id="attachment_5244" align="aligncenter" width="1200"]deco På gensyn hos The George i Hamborg.[/caption]