Asien

De bedste temahoteller i Japan – både for singler og par

Vil du bo på de skøreste hoteller i Japan, og gerne nogle som ikke er overrandt af andre rejsende?

Japan er et af de hippeste rejsemål for tiden, og landet tilbyder masser af spændende indkvarteringsmuligheder – perfekt til at udforske på en rundtur med kæresten. Men singler og solorejsende finder også nemt et sted at sove, om det så er kitsch eller en anderledes oplevelse, du leder efter.

De 9 temahoteller i guiden her er et godt sted at starte.

Ordbog:

Love hotel (rabuhoteru): en særlig type hotel med værelser der kan lejes på timebasis, så kærester eller andre, der har brug for lidt intimtid kan tilbringe et par timer sammen. Det er ofte temahoteller, og de er udbredt i hele landet.

Ryokan: et slags traditionelt japansk gæstehus som har rødder tilbage til 1600-tallet. Værelserne har tatamimåtter på gulvene, futonsenge og tilbyder de store fælles badefaciliteter, som japanerne holder så meget af.

Capsule hotel: et hotel med kapsellignende små værelser, der stort set kun består af en lukket køjeseng og en læselampe.

The Peninsula Tokyo

1/3

Nu hvor Pokémon Go har taget verden med storm, kan barnlige sjæle i alle aldre også tjekke ind i en interaktiv Pokemón hotel oplevelse. På The Peninsula Tokyo kan gæster møde Pikachu og hans venner fra Pokémon universet. Hjælp med at finde de forsvundne Pokémons gennem ledetråde, som er gemt rundt omkring på hotellet.

Oven på anstrengelserne kan man slappe af med en lækker wellness behandling eller hoppe i den 20 meter lange pool. Værelserne er elegant indrettede i lyse farver og med skøn udsigt over Tokyos skyline.

Hotel The Peninsula Tokyo

Top rated
Tokyo
9.2 Fremragende (1391 anmeldelser)

Khaosan World Asakusa Ryokan & Hostel

1/3

Trods en fortid som love hotel er Khaosan World Asakusa i dag et pænt hotel med alle de faciliteter, som enhver anden ryokan kan tilbyde. Stedet er målrettet solorejsende og tilbyder en række farverige og sjove værelser. Enkelte værelser er dog stadig indrettet til nysgerrige par, som vil opleve et love hotel med detaljer som egen jacuzzi, lysstyring fra sengen og spejlvægge.

Vores favorit er Party Maisonette værelset med en glasbundet jacuzzi, som giver værelset nedenunder frit udsyn til de våde udskejelser.

Khaosan World Asakusa Ryokan & Hostel

Tokyo
8.4 Meget godt (3701 anmeldelser)

Keio Plaza Hotel

1/3

Tag med Hello Kitty på storbyferie i Tokyo. På Keio Plaza Hotel kan du bo i det farvestrålende pop-art Kitty Town værelse eller vælge en pink Princess Kitty oplevelse. Begge værelser er indrettet med alt fra Hello Kitty universet lige fra Kitty bamser og kager til store lyserøde Kitty sløjfer. Det er en gennemført oplevelse for enhver Hello Kitty fan, store som små.

Kitty Town værelset er indrettet, som om du er med Kitty på ferie i storbyen, og Princess Kitty værelset er en drøm af lyserød, hvor sofaen er en højhælet sko, kommoden dekoreret med sløjfer, og mønsteret på gulvtæppet er selvfølgelig Kittys yndlingsroser. Over sengen hænger en kæmpe-Kitty i brusende prinsessekjole.

Bemærk: Hello Kitty værelserne kan kun bookes på hotellets hjemmeside.

Hotel Keio Plaza Tokyo

Top rated
Tokyo
8.5 Fremragende (8941 anmeldelser)

Hotel Public Jam (kun for voksne)

1/2

Hvis man vil prøve noget lidt anderledes, er Hotel Public Jam et godt bud. Det er et populært love hotel i Osaka med en masse forskellige temaværelser, ideelt for par som gerne vil eksperimentere og prøve nye ting. Drømmer du om at tage din kæreste med på bagsædet af en vintage VW Beatle eller vise nogle sexy pole dance trin op ad en lygtepæl, så er du kommet til rette sted. Det mest besøgte værelse på hotellet er indrettet som en kahyt på et træskib.

Alle værelser er lydtætte, og gratis wifi er inkluderet. Med roomservice døgnet rundt, behøver I ikke at gå ud og kan blive på værelset under hele opholdet.

Hotel Public Jam - Adults Only

Osaka
7.5 Godt (207 anmeldelser)

Park Hyatt

1/2

Hvis du synes jazzbaren hos Park Hyatt ser bekendt ud, er det måske fordi, du genkender den fra Sofia Coppolas Oscar-vindende film Lost in Translation fra 2003 med blandt andre Bill Murray og Scarlett Johansson. 52 etager over byen kan man godt mærke følelsen af at være lost i en fremmed metropolis med en fantastisk udsigt over Tokyo. Har man set filmen, vil stedet nok synes både lidt melankolsk og romantisk, helt perfekt til at genskabe stemningen fra den første date med den eneste ene.

Alle værelser er luksuriøst indrettet med blandt andet en iPod dock, dagens avis og lækre Aesop produkter på badeværelset. Der er også faciliteter som spa, indendørs pool og fitnesscenter, som gæsterne kan nyde godt af.

Hotel Park Hyatt Tokyo

Top rated
Tokyo
9.3 Fremragende (1693 anmeldelser)

Andon Ryokan

1/2

Andon Ryokan er den første af sin slags med et gennemført design og perfekt for gæster, som ønsker at opleve et autentisk japansk gæstehus med tatamimåtter, futonseng og fællesbade. Yukataen, den afslappede sommerversion af den traditionelle kimono, kan også prøves her.

Stedet har et væld af interessante antikviteter som for eksempel oprindelige varmeovne (hibachi) fra Edo og Meiji perioderne. Der står te fremme til gæsterne, og her er mulighed for at smage genmai-cha og slappe af på tagterrassen med flot udsigt til Tokyo Skytree. Den lækre jacuzzi med Ariake fliser er designet af pop artist Mie Ishii og skal bare opleves.

Andon Ryokan

Top rated
Tokyo
8.6 Fremragende (497 anmeldelser)

Hotel Gracery Shinjuku

Hvis du hverken er til Hello Kitty eller kitschede love hotels, skulle du prøve temahotellet Hotel Gracery Shinjuku. Udefra ligner det et almindeligt standardhotel – med undtagelse af en livlig Godzilla, der stikker hovedet frem over terrassen på ottende etage.

For ja, du er kommet til et Godzilla temahotel. De nye temaværelser inkluderer et Godzilla View værelse, hvor gæster kan vågne op med udsigt til Tokyos flotte skyline – og Godzillas enorme hoved. Måske en sjov måde at overraske den bedre halvdel. Du kan også komme helt tæt på uhyret i Godzilla Room, hvor I sover under monstrets store kløer. Store figurer fra filmen og andre Godzilla dekorationer fuldender temaet i de to værelser.

Temaværelserne kan kun bookes gennem hotellets hjemmeside, men de øvrige værelser findes på trivago.dk. Selvom du ikke skal bo på et Godzilla værelse, så tag alligevel et smut op på ottende etage for at hilse på monstret.

Hotel Gracery Shinjuku

Top rated
Tokyo
8.8 Fremragende (11424 anmeldelser)

New Japan Cabana Capsule (kun for mænd)

1/3

Er du en træningsnørd? New Japan Cabana Capsule er det perfekte sted for dig, som ikke kan undvære din træning. Hotellet har et stort fitnesscenter med udstyr og vægte samt en swimming pool. Der er også adgang til spaområdet døgnet rundt, og omklædningsrummet har alt, hvad man(d) har brug for fra negleklippere til hårprodukter og ansigtscreme. Hvis du bor her, kan du sagtens lade toilettasken blive hjemme og spare pladsen i kufferten.

Hvis du er højere end en gennemsnitsjapaner vil du sætte pris på de ekstra lange kapsel-værelser, som også indeholder 13” fladskærm, wifi og vækkeur. Hotellet har også en bar på toppen af bygningen.

New Japan Capsule Cabana

Osaka
8.4 Meget godt (509 anmeldelser)

Nine Hours

1/2

Dette capsule hotel ligner noget fra fremtiden med de minimalistiske rene linjer, og som noget særligt er både mænd og kvinder velkomne her. Inkluderet er både håndklæder og tandbørste samt japansk shampoo, balsam og body wash.

Kapslerne er rummelige og komfortable og indrettet med lækkert sengetøj og et lysbaseret vækkeur. Medarbejderne er prikken over i’et, som vil hjælpe dig til rette og gøre dit ophold i Kyoto så behageligt som muligt.

Nine Hours Kyoto

Kyoto
8.2 Meget godt (3011 anmeldelser)