EuropaPools & Vandland

De 6 hotteste tagterrasser med pools

By , 02. august 2016

Sommervarmen er over os, og selvom de fleste europæiske storbyer kan være ulideligt varme på denne årstid, kan vi præsentere den ultimative løsning: Hoteller med udendørs tagterrasse og pool.

Vi har fundet seks hoteller beliggende i centrum, som alle har tagterrasse med pool og en panoramaudsigt, så du både kan svale af og lufte bikinien på din næste storbyferie.

 


King Street Townhouse

Manchester, Storbrittanien | ★★★★★


King-Street-Townhouse-7th-Floor-Spa-Pool_1200

Hos King Street Townhouse kan man bogstaveligt talt flyde rundt over Manchesters hustage i den smukke udendørs infinity pool i 7. sals højde. Herfra kan man se byens klokketårn og rådhus, mens man plasker behageligt rundt i det varme vand. Hotellets gæster har også adgang til dampbad og afslapningsværelser.

Slut dagen af i de behagelige værelser ovenpå en aften i poolen. Nyd en super king-size seng med friske knitrende lagener og badeværelset med regnfaldsbruseniche.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/?a&iGeoDistanceItem=5037880&aOverallLiking=3,4,5"]

 


The Berkeley

London, Storbrittanien | ★★★★★


The-Berkeley-Roof-Top-Pool_1200

Når solen skinner i London, er det rart at kunne køle lidt ned, og poolen i The Berkeley er perfekt til formålet. Når temperaturen stiger, og aktivitetsniveauet falder, kan badelystne gæster hænge ud ved poolen, som tilbyder både liggestole og lette anretninger i skønne omgivelser.

Hotellet ligger centralt i Knightsbridge kvarteret og er et ideelt udgangspunkt til at udforske byen. De fine stormagasiner som Harrods og Harvey Nichols ligger heller ikke langt væk, hvis man skulle få lyst til at shoppe luksusmærker.

Berkeley-Suite-Bedroom_1200

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/?a&iGeoDistanceItem=48021&aOverallLiking=3,4,5"]

 


Grand Central Hotel

Barcelona, Spanien | ★★★★★


Grand-Hotel-Rooftop-Pool-3_1200

I hjertet af Barcelona ligger The Grand Central Hotel, som nok har byens mest spektakulære pool. Det er en uendelighedspool med en fantastisk udsigt, der lægger op til solbadning og kølige drinks i den varme spanske sol.

For den ultimative forkælelse skal du prøve en af junior-suiterne. Her er alt, hvad du kan ønske af et luksusværelse med en enestående udsigt over Barcelona, kæmpe king-size seng og en Nespresso maskine.

Grand-Hotel-Bedroom-1200

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/?a&iGeoDistanceItem=99010&aOverallLiking=3,4,5"]

 


Mandarin Oriental

Barcelona, Spanien | ★★★★★


Mandarin-Pool-1200

Et andet af Barcelonas luksushoteller er Mandarin Oriental med adresse i en af byens fornemmeste kvarterer, Passeig de Gràcia. Blot et stenkast derfra ligger de bedste designer boutiques i Barcelona. Men det er alligevel hotellets tagterrasse med pool og restaurant, som vinder i forhold til andre hoteller.

Fra tagterrassen er der en blændende panoramaudsigt over Barcelona, som naturligvis kan nydes sammen med lækkert mad og en cocktail eller i vandet i den forfriskende pool.

Mandarin-Room-1200

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/?a&iGeoDistanceItem=1319782&aOverallLiking=3,4,5"]

 


The Sheraton Grand Hotel & Spa

Edinburgh, Storbrittanien | ★★★★★


Sheraton-Rooftop-Pool_1200

Sheraton Grand Hotel & Spa ligger i gåafstand fra Edinburghs bedste seværdigheder som for eksempel Princes Street, Edinburgh Slot og Grassmarket. Samtidigt er det den ultimative oase for afslapning midt i byen. Hotellets moderne og luksuriøse spa – One Spa – har en lækker opvarmet hydro-pool, hvor gæster kan ligge og skvulpe med den bedste udsigt over byen.

One Spa tilbyder også gæster en bred vifte af behandlinger og velvære særligt for par, så man kan dele oplevelsen med sin kæreste. Derudover er det en termisk suite, saunaer og Hammam bad.

Sheraton-Room-1200

[button text=”Se prisen på trivago” href=”http://www.trivago.dk/?a&iGeoDistanceItem=12402&aOverallLiking=3,4,5&aDateRange[arr]=2016-11-11&aDateRange[dep]=2016-11-12″]

 


Hilton Molino Stucky Venice

Venedig, Italien | ★★★★★


Hilton-Pool-1200

En af Europas mest romantiske byer, Venedig, er det perfekte rejsemål for en kæresteweekend sammen med den udkårne. Og Hilton Molino Stucky danner den smukkeste ramme om romantikken med en fantastisk beliggenhed og en enestående udsigt over den flydende by.

Hotellets tagterrasse og bar højt over byens travle gadeliv giver rig mulighed for at slappe af i den italienske sommervarme. En sikker opskrift på nydelse er at bestille et køligt glas Pinot Grigio og læne dig tilbage i liggestolen ved siden af poolen. Hvem kunne ikke bruge et par timer sådan her?

Hitlon-bedroom-1200

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/?a&iGeoDistanceItem=151012&aOverallLiking=3,4,5"]