Europa

De 6 hotteste tagterrasser med pools

Sommervarmen er over os, og selvom de fleste europæiske storbyer kan være ulideligt varme på denne årstid, kan vi præsentere den ultimative løsning: Hoteller med udendørs tagterrasse og pool.

Vi har fundet seks hoteller beliggende i centrum, som alle har tagterrasse med pool og en panoramaudsigt, så du både kan svale af og lufte bikinien på din næste storbyferie.

King Street Townhouse

Hos King Street Townhouse kan man bogstaveligt talt flyde rundt over Manchesters hustage i den smukke udendørs infinity pool i 7. sals højde. Herfra kan man se byens klokketårn og rådhus, mens man plasker behageligt rundt i det varme vand. Hotellets gæster har også adgang til dampbad og afslapningsværelser.

Slut dagen af i de behagelige værelser ovenpå en aften i poolen. Nyd en super king-size seng med friske knitrende lagener og badeværelset med regnfaldsbruseniche.

King Street Townhouse

Top rated
Manchester
9.2 Fremragende (181 anmeldelser)

The Berkeley

1/2

Når solen skinner i London, er det rart at kunne køle lidt ned, og poolen i The Berkeley er perfekt til formålet. Når temperaturen stiger, og aktivitetsniveauet falder, kan badelystne gæster hænge ud ved poolen, som tilbyder både liggestole og lette anretninger i skønne omgivelser.

Hotellet ligger centralt i Knightsbridge kvarteret og er et ideelt udgangspunkt til at udforske byen. De fine stormagasiner som Harrods og Harvey Nichols ligger heller ikke langt væk, hvis man skulle få lyst til at shoppe luksusmærker.

Hotel The Berkeley

Top rated
London
8.6 Fremragende (564 anmeldelser)

Grand Central Hotel

1/2

I hjertet af Barcelona ligger The Grand Central Hotel, som nok har byens mest spektakulære pool. Det er en uendelighedspool med en fantastisk udsigt, der lægger op til solbadning og kølige drinks i den varme spanske sol.

For den ultimative forkælelse skal du prøve en af junior-suiterne. Her er alt, hvad du kan ønske af et luksusværelse med en enestående udsigt over Barcelona, kæmpe king-size seng og en Nespresso maskine.

Grand Hotel Central

Top rated
Barcelona
8.9 Fremragende (3510 anmeldelser)

Mandarin Oriental

1/2

Et andet af Barcelonas luksushoteller er Mandarin Oriental med adresse i en af byens fornemmeste kvarterer, Passeig de Gràcia. Blot et stenkast derfra ligger de bedste designer boutiques i Barcelona. Men det er alligevel hotellets tagterrasse med pool og restaurant, som vinder i forhold til andre hoteller.

Fra tagterrassen er der en blændende panoramaudsigt over Barcelona, som naturligvis kan nydes sammen med lækkert mad og en cocktail eller i vandet i den forfriskende pool.

Mandarin Oriental Barcelona

Top rated
Barcelona
9.0 Fremragende (437 anmeldelser)

The Sheraton Grand Hotel & Spa

1/2

Sheraton Grand Hotel & Spa ligger i gåafstand fra Edinburghs bedste seværdigheder som for eksempel Princes Street, Edinburgh Slot og Grassmarket. Samtidigt er det den ultimative oase for afslapning midt i byen. Hotellets moderne og luksuriøse spa – One Spa – har en lækker opvarmet hydro-pool, hvor gæster kan ligge og skvulpe med den bedste udsigt over byen.

One Spa tilbyder også gæster en bred vifte af behandlinger og velvære særligt for par, så man kan dele oplevelsen med sin kæreste. Derudover er det en termisk suite, saunaer og Hammam bad.

Sheraton Grand Hotel & Spa, Edinburgh

Top rated
Edinburgh
8.9 Fremragende (2752 anmeldelser)

Hilton Molino Stucky Venice

1/2

En af Europas mest romantiske byer, Venedig, er det perfekte rejsemål for en kæresteweekend sammen med den udkårne. Og Hilton Molino Stucky danner den smukkeste ramme om romantikken med en fantastisk beliggenhed og en enestående udsigt over den flydende by.

Hotellets tagterrasse og bar højt over byens travle gadeliv giver rig mulighed for at slappe af i den italienske sommervarme. En sikker opskrift på nydelse er at bestille et køligt glas Pinot Grigio og læne dig tilbage i liggestolen ved siden af poolen. Hvem kunne ikke bruge et par timer sådan her?

Hotel Hilton Molino Stucky Venice

Top rated
Venedig
8.5 Fremragende (6533 anmeldelser)