Hele verden

Skønne swim up pools: 5 hoteller med swim-up-værelser

Der er få ting i livet, der skriger “luksus” som at kunne stå op om morgenen og hoppe direkte i poolen.

Vi har fundet fem lækre hoteller, som tilbyder værelser med swim up pools.

De såkaldte “swim-up-værelser” har trapper, der fører direkte fra din private terrasse og ned i det indbydende turkisblå vand. Så du kan bevæge dig fra sengen til poolen på ingen tid.

Nu behøver du ikke længere stå tidligt op om morgenen for at sikre dig den bedste liggestol ved poolen. Det er slut med at dryppe hele vejen igennem hotellets lobby eller bekymre dig om at glemme dine solbriller på værelset.

Dyp tæerne fra dit eget swim-up-værelse i Tyrkiet

1/2

Cornelia de Luxe Resort ligger ud til Middelhavet og er et sofistikeret all-inclusive-resort med fokus på helse og sundhed.

På CrassulaEco Spa kan du nyde godt af beroligende og naturlige behandlinger og besøge deres unikke vitaminbar. Til aftensmad kan du vælge mellem syv restauranter Vælg bl.a. mellem italiensk, fransk og tyrkisk.

På Cornelia de Luxe Resorts ultramoderne swim-up-værelser kan du komme fra terrasse til pool på få sekunder. Bag hovedbygningen ligger juniorsuiterne i separate villaer, der er anlagt omkring poolen med egen eksklusiv restaurant og et barområde.

VIP-værelserne er indrettede som studiolejligheder. De er desuden omgivet af vand og forbundet til poolen via små broer. Hver suite har en skøn fransk seng og et elegant badeværelse med jacuzzi og havudsigt.

Cornelia de Luxe Resort

Top rated
Belek
9.1 Fremragende (1426 anmeldelser)

Nyd solen på et swim-up-værelse i Mexico

1/2

Dette all-inclusive-strandresort er kun for voksne og ligger langs en smuk sandstrækning i Cancúns hotelområde.

Udover den store infinity-pool med en bar i midten, er der også en overdådig spa, et motionscenter med en tilhørende udendørs pool, hvor der kan svømmes baner, samt spændende underholdning som tequilasmagning og ugentlige poolfester.

Forkæl dig selv med et ophold i den vidunderlige Premium-suite. Foruden en pool lige uden for døren har den eksklusive suite i to niveauer en kingsizeseng med egyptiske bomuldslagener og behandling med aromaterapi samt et dobbelt boblebad, håndlavede møbler og moderne badeværelser med dobbelt håndvask og vandfaldsbrusere.

Din eksklusive strandhytte er udstyret med en hængekøje, hvor du kan nyde en siesta midt på dagen, og der er også en stjernekikkert til romantiske aftener. Fra terrassen er der adgang til poolen og to private liggestole på en platform ud til det turkisblå vand.

Hyatt Zilara Cancun

Top rated
Cancún
9.2 Fremragende (5742 anmeldelser)

Plask rundt i din private pool i Punta Cana

1/2

Beliggende på en 50 kilometer lang palmeskygget sandstrækning ved Atlanterhavet tilbyder Excellence Punta Cana 5-stjernet luksus på et resort i kolonialstil.

Dette all-inclusive-resort henvender sig kun til voksne og er især populært til bryllupper og bryllupsrejser, takket være den eksotiske og private atmosfære. Der er rigeligt med faciliteter, der kan holde dig beskæftiget under dit ophold som f.eks. ni restauranter med a la carte-menu, som serverer alt fra velsmagende tapas til frisk fisk og skaldyr, samt et væld af aktiviteter som snorkling og ugentlige strandfester.

Par kan desuden forkæle sig selv med et swim-up-værelse for at nyde godt af en maksimal grad af privatliv. Juniorsuiten tilbyder en privat møbleret terrasse med direkte adgang til poolen, så du kan tage en forfriskende svømmetur i den strålende eftermiddagssol.

Du kan også give den hele armen og opgradere til en juniorsuite med havudsigt, som ligger på stedets VIP-etage med alle de bedste Excellence Club-faciliteter som tidlig indtjekning og sen udtjekning samt adgang til en privat del af stranden. Ren lykke.

Excellence Punta Cana

Top rated
Uvero Alto
8.9 Fremragende (6128 anmeldelser)

Slap af på et swim-up-værelse i Saint Lucia

1/2

Calabash Cove Resort & Spa er et eksklusivt boutique-resort, som ligger ud til Bonaire Bay i den vidunderlige østat Saint Lucia.

På dette romantiske og fredelige resort er der en betagende udsigt til Det Caribiske Hav næsten lige meget, hvor du befinder dig.

Tjek ind i en juniorsuite med adgang til pool, og få en god nats søvn i en romantisk himmelseng efter en afslappende tur i din helt egen jacuzzi. Fra din private terrasse afskærmet af frodig beplantning kan du følge nogle få trin direkte ned i stedets evighedspool. Hvad er mere idyllisk end ubegrænset adgang til det krystalklare vand – især en svømmetur ved midnatstid direkte fra din terrasse!

Et af højdepunkterne ved swim-up-værelset er ikke kun muligheden for at hoppe ind og ud af poolen, når du lyster. Poolens bar, hvor du kan nyde en kølig drink, er også et højdepunkt. Der er trods alt intet, der komplementerer den smukke solnedgang bedre end en cocktail under happy hour.

Calabash Cove Resort and Spa

Top rated
Gros Islet
9.0 Fremragende (353 anmeldelser)

Køl ned i en swim-up-suite på Cypern

1/2

Aliathon Holiday Village består af to temaområder, Aegean Village og Fishing Village, beliggende på en 14 hektar stor ejendom. Resortet har alt, hvad du behøver for at underholde hele familien. Heriblandt den største pool på Cypern, et minivandland, en eventyrpark med forhindringsbane over jorden og et dykkecenter.

Det største trækplaster er helt sikkert swim-up-suiten i Aegean Village. Her kan du slappe af med børnene inden for synsvidde, og du behøver ikke at bekymre dig om at glemme solcremen på værelset. Med dette swim-up-værelse kan du komme fra suiten til poolen på få sekunder.

Swim-up-suiterne ligger på stueetagen i den nye hotelbygning og danner de optimale rammer for en afslappende dag.

Hotel Aliathon Holiday Village

Kato Paphos
8.7 Fremragende (214 anmeldelser)