SpanienStrand

6 smukke strandhoteller på Lanzarote

By , 01. december 2017

6 smukke strandhoteller på Lanzarote

Blandt De Kanariske Øer er Lanzarote en af de mest populære, takket være det smukke landskab, det dejlige klima, de kilometerlange sandstrande og den gode mad. Uanset om du holder af flotte Costa Teguise, populære Puerto del Carmen eller fredelige Playa Blanca, har vi samlet en liste over de bedste strandhoteller på Lanzarote, som helt sikkert vil falde i din smag.

H10 Rubicón Palace, Playa Blanca

Dette vidunderlige hvidkalkede strandhotel ligger i den smukke fiskerlandsby Playa Blanca, lige ved La Mulata-strandens gyldne sand.

strandhotel på lanzarote

[button text="Book hotel" href="https://www.trivago.de/playa-blanca-31898/hotel/h10-rubicon-palace-15898"]

Hvis du drømmer om et forfriskende dyk i det indbydende turkisblå vand i en udendørs swimmingpool, er dette stedet for dig. Hotellet er centreret omkring en stor laguneagtig pool og har i alt fem swimmingpools for voksne og tre for børn, omgivet af en stor terrasse med solsenge og parasoller.

strandhotel på lanzarote

Fra de lyse værelser på H10 Rubicón Palace har du udsigt til en af de mange pools, havet eller haven fra din egen private balkon eller terrasse. Du kan opgradere til VIP-faciliteter som f.eks. adgang til den eksklusive lounge med skønne balinesiske senge og din helt egen pudemenu.

 

Seaside Los Jameos Playa, Puerto del Carmen

Omgivet af tropiske haver på Lanzarotes største turistdestination ligger Seaside Los Jameos Playa – et eksklusivt 4-stjernet resort og det ideelle overnatningssted på en solferie.

Strandhoteller på lanzarote

[button text="Book hotel" href="https://www.trivago.de/puerto-del-carmen-31901/hotel/seaside-los-jameos-playa-7391"]

Hotellet ligger som en lille halvø ud til havet, hvilket skaber en drømmende og afslappende atmosfære. Hvis du rigtig skal slappe af, så kig forbi spaen med finsk sauna, tyrkisk bad, hamam, eventyrbrusere og et afslapningsrum samt to udendørspools, hvoraf den ene er opvarmet.

Strandhoteller på Lanzarote

Nyd en god nats søvn på et af resortets solrige værelser, der er inspireret af beliggenheden ved havet. Værelserne har enten udsigt over Atlanterhavet, poolområdet eller de subtropiske haver. Fortsæt den afslappende feriestemning på balkonen med en velsmagende cocktail eller øl.

 

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort, Playa Blanca

Fra det øjeblik du bydes velkommen med et afkølet glas cava, kan du se frem til et luksuriøst ophold på det 5-stjernede Princesa Yaiza Suite Hotel Resort.

strandhotel på lanzarote

[button text="Book hotel" href="https://www.trivago.de/playa-blanca-31898/hotel/princesa-yaiza-suite-hotel-resort-7216"]

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort ligger ned til vandet i kystbyen Playa Blanca. Dette ekstravagante hotel har intet mindre end tre udendørs swimmingpools, en juicebar, en natklub og en jazzlounge. Resortet får også ekstra stjerner i karakterbogen for sin japanske teppanyaki-restaurant, hvor kokkene tilbereder maden direkte ved bordet samt en unik swimmingpool, der er inspireret af “Tusind og en nat” med undervandsmusik og et stjernebesat loft.

strandhotel på lanzarote

Alle de rummelige værelser på hotellet har synlige træbjælker og egen private balkon eller terrasse. Reservér f.eks. juniorsuiten med havudsigt, så du kan se solen gå ned over Dorada-stranden.

 

Las Costas Hotel, Puerto del Carmen

Det 4-stjernede Las Costas Hotel er et skønt strandresort, der tilbyder sine gæster direkte adgang til det gyldne sand og det krystalklare vand ved Pocillos-stranden.

strandhotel på lanzarote

[button text="Book hotel" href="https://www.trivago.de/puerto-del-carmen-31901/hotel/las-costas-7383"]

Slæng dig i en hængekøje med velsmagende snacks, forfriskninger og kølige drinks i baren ved poolen eller nyd en afslappende tur i boblebadet. Hvis du er typen, der keder dig efter for lang tids dasen i solen, kan du tage en omgang bordtennis, squash, vandpolo eller beachvolley.

Strandhotel på lanzarote

Værelserne på Las Costas Hotel er nyligt renoverede, og indretningen er enkel og moderne med klare farver. De rummelige balkoner og terrasser har udsigt over Lanzarotes landskab bestående af enten haver, bjerge eller hav.

 

H10 Suites Lanzarote Gardens, Costa Teguise

Med sin beliggenhed på Las Cucharas Strand er H10 Suites Lanzarote Gardens ideelt for familier, der drømmer om en solferie i Spanien.

Strandhotel på lanzarote

[button text="Book hotel" href="https://www.trivago.de/costa-teguise-31888/hotel/h10-lanzarote-gardens-13976"]

Børnene kan hygge sig i børnepoolen, der har hele fem rutsjebaner og en sjov piratbåd, eller lege på den børnevenlige sportsplads eller en af de to legepladser. Den tilhørende Daisy Club har masser af aktiviteter for hele familien, og Famara Restaurant har en særlig børnebuffet.

Strandhotel på Lanzarote

På H10 Suites Lanzarote Gardens kan familier vælge mellem familiesuiterne (et eller to soveværelser) eller bungalowen i to niveauer med to terrasser og udsigt over haverne eller gården. Begge muligheder inkluderer separate soveværelser og opholdsområder, fuldt udstyrede tekøkkener og gratis wi-fi.

 

Occidental Lanzarote Mar, Costa Teguise

Occidental Lanzarote Mar er et smukt all-inclusive-resort, som ligger ned til vandet på El Ancla-stranden i den idylliske provins Costa Teguise.

Strandhoteller på Lanzarote

[button text="Book hotel" href="https://www.trivago.de/costa-teguise-31888/hotel/occidental-lanzarote-mar-15842"]

Er du klar til en aktiv og underholdende ferie på Lanzarote? Glæd dig til at klatre i bjerge, skyde med bue og pil, svømme baner i den olympiske pool eller måske endda spille bordfodbold i menneskestørrelse – helt uden at forlade dit hotel.

Strandhoteller på Lanzarote

De nyligt moderniserede værelser har gode faciliteter som f.eks. vandfaldsbrusere, og nogle familieværelser har endda en Wii-spillekonsol. Har du lagt lidt ekstra til side til ferien, kan du også forkæle dig selv i hotellets Deluxe Sports Room med indendørs boblebad og privat finsk sauna.