SpanienStrand

8 skønne strandhoteller på Mallorca

By , 27. september 2017

Book en ferie væk fra kulden: Mallorca byder på dynamiske byer, smukke strande og luksuriøse hoteller. Det er den perfekte destination for en hurtig tur ned i varmen, takket være de relativt billige flybilletter og mange solskinstimer. 

Vi har samlet nogle af Mallorcas smukkeste strandhoteller i søvnige landsbyer såvel som den kosmopolitiske hovedby Palma. Mallorcas strandsæson går som udgangspunkt fra maj til september.


Iberostar Jardín del Sol Suites ★★★★

Santa Ponça | Mallorca

Er du på udkig efter en romantisk ferie på Mallorca, er Santa Ponça-bugten et godt bud. Iberostar Jardín del Sol Suites har en perfekt beliggenhed ud til bugten og er helt uimodståeligt. Dette hotel henvender sig kun til voksne. Du er derfor garanteret en ferie med alt, hvad du og din partner har brug for til at slappe af.

Iberostar Jardín del Sol Suites

[button text="Se priser og billeder på trivago" href="https://www.trivago.dk/santa-ponsa-31718/hotel/iberostar-suites-hotel-jardin-del-sol-7447"]

Udover den smukke udsigt over stranden og bugten kan I nyde hotellets eksklusive faciliteter. Dette inkluderer spabehandlinger, en luksuriøs pool og evt. jacuzzi på værelset. Derudover er der pilatesundervisning og vandgymnastik.


★★★★ Barceló Illetas Albatros

Illetes | Mallorca

Illetes er et af de mest charmerende områder på Mallorca, og det ligger kun få kilometer fra alle mulighederne i Palma de Mallorca. Barceló Illetas Albatros er et skønt hotel og særligt ideelt for dem, der gerne vil nyde stranden, slappe af i solen og spise god mad. Det er endnu et hotel, der eksklusivt henvender sig til voksne. Så hvis I rejser som par, og du gerne vil være sikret fred og privatliv, bliver du ikke skuffet.

Barceló Illetas Albatros

[button text="Se priser og billeder på trivago" href="https://www.trivago.de/illetas-31700/hotel/barcelo-illetas-albatros-7080"]

Hvad er det bedste ved dette hotel? Den imponerende terrasse med udsigt over havet komplementeres af smukke og velholdte haver. Den omhyggelige sans for detaljer gennemsyrer hele hotellet, heriblandt spaen, værelserne med alle de nyeste faciliteter, flere afslapningsområder samt de to store swimmingpools med spabad. Alt dette krydres med den varme, spanske gæstfrihed og en af de bedste beliggenheder på hele øen.


★★★★★ Gran Meliá de Mar

Illetes | Mallorca

Der er et fristende alternativ i Illetes, nemlig hotellet Gran Meliá de Mar. Det er ligeledes et drømmehotel, hvor alt er tilrettelagt, så du kan nyde en helt uforglemmelig ferie.

Gran Meliá de Mar

[button text="Se priser og billeder på trivago" href="https://www.trivago.dk/illetas-31700/hotel/gran-melia-de-mar-7081"]

Her venter dig de fineste hvide sandstrande. Du kan desuden se frem til en storslået indretning, personlig service, en evighedspool, som indbyder til afslapning. Også her får du en eksklusiv atmosfære, da dette hotel også kun indkvarterer voksne. De kulinariske tilbud på hotellets spisesteder har fået gode anmeldelser. Spis dig mæt i fisk og skaldyr i selskab med en storslået udsigt – som prikken over i’et på en ægte luksusoplevelse.

Se også vores oversigt over strandhoteller i Italien.


★★★★★ Hospes Maricel & Spa Mallorca

Palma de Mallorca, Spanien

Hader du at have sand mellem tæerne, i håret og i bunden af din taske, når du tager hjem fra stranden? Vil du gerne overnatte ved stranden, men foretrækker at opholde dig i rene omgivelser ved poolen? Så er dette smukke hotel med evighedspool og havudsigt lige noget for dig.

Hospes Maricel & Spa Mallorca

[button text="Se på priser og billeder på trivago" href="https://www.trivago.dk/palma-31707/hotel/hospes-maricel---spa-mallorca-136071"]

Kun 4 kilometer fra centrum af Palma de Mallorca ligger Hospes Maricel & Spa i et historisk palæ fra det 16. århundrede. Nyd de betagende solnedgange med en cocktail i hånden på terrassen. Og indtag frisk fisk og skaldyr på Maricel Restaurant, der også har havudsigt.


★★★★★ Pure Salt Garonda

Port Adriano | Mallorca

Det eneste hotel i El Toro ligger i den berømte Port Adriano Marina, tæt på den summende aktivitet fra bådene, der indsejler i lystbådehavnen. Hotellet ligger desuden ud til den hvide sandstrand og tilbyder en afslappede solterrasse med infinity-pool. Her kan du slappe fuldstændig af med udsigt til marinaens mange aktiviteter.

Pure Salt Garonda

[button text="Se på priser og billeder på trivago" href="https://www.trivago.dk/playa-de-palma-31709/hotel/pure-salt-garonda-15663"]

Dette hotel henvender sig også kun til voksne og er derfor perfekt for par, der har lyst til at nyde hinandens selskab i fred og ro. Hvis du reserverer en juniorsuite, får du din egen private jacuzzi på en privat terrasse med udsigt til havet.


★★★★★ Hotel Illa d’Or

Formentor

Luksushotellet Illa d’Or blev grundlagt i 20’ere. Hotellet kan prale af at have en gin & tonic-bar samt Tramuntana-bjergkæden (optaget på UNESCOs verdensarvsliste) beliggende i baghaven. Tilbring en dag i Vital Illa d’Or Wellness & Spa. Eller nyd den eventyrlige havudsigt, mens du smager de lækre retter på La Terrassa.

Hotel Illa d’Or

[button text="Se på priser og billeder på trivago" href="https://www.trivago.de/puerto-de-pollensa-31712/hotel/hotel-illa-dor-14985"]

Hotellet har et stort udvalg af værelser, fra et almindeligt dobbeltværelse til moderniserede lejligheder kun 50 meter fra stranden. I en suite har du egen terrasse, boblebad og en elegant himmelseng. Hotel Illa d’Or tilbyder desuden en række oplevelser i lokalområdet som f.eks. vinsmagning, vandring, dykning og kitesurfing. Så uanset om du har lyst til at tilbringe hele dagen på en solseng, eller vil ud at opleve en masse, er der mulighed for det.


★★★★★ Nixe Palace

Palma de Mallorca, Spanien

Er du på udkig efter en solferie med det hele? Så tjek ind på det 5-stjernede Nixe Palace i Palma de Mallorca. Du kan tilbringe hele dagen med at skifte mellem poolen og stranden, udforske byen eller slappe af i Nixe Herbal Spa.

Nixe Palace Mallorca

[button text="Se på priser og billeder på trivago" href="https://www.trivago.dk/palma-31707/hotel/hotel-nixe-palace-7202"]

På A Popa Restaurant kan du nyde specialiteter med frisk fisk og skaldyr. Og hvorfor ikke snuppe en godnatdrink i lobbybaren Chillout? Her får du en flot udsigt over bugten, mens du lytter til de blide toner af klavermusik.


★★★★ Coronado Thallasso & Spa

Peguera | Mallorca

Ved Cala Fornells-bugten, kun 150 meter fra stranden, ligger Hotel Coronado Thallasso & Spa, som byder på en fantastisk udsigt over havet. Vi kunne bruge lang tid på at snakke om den imponerende infinity-pool, spaen, de mange opholdsområder, den eksklusive service og de fuldt udstyrede værelser, der alle har udsigt over bugten.

Coronado Thallasso & Spa

[button text="Se på priser og billeder på trivago" href="https://www.trivago.dk/paguera-31706/hotel/hotel-coronado-7184"]

Men du vil først og fremmest elske at vågne til en pragtfuld udsigt fra dit værelse. Her glemmer du med garenti alt om hverdagens stress og jag.

Se flere skønne strandhoteller i Spanien her!