Italien

Spaophold i Rom - forkælelse i storbyen

Spaophold i Rom? Det lyder ikke dårligt, hva’? Så hvis dette er din hensigt, så er du landet det rette sted.

Faktisk giver vi her hele hele seks forslag til at gøre jeres næste storbyferie til en oplevelse, der huskes som afstressende snarere end hektisk. Vi har fundet nogle af de bedste spahoteller i Rom, der på forførende vis inspirerer til, hvordan jeres næste miniferie kan byde på afslapning og wellness.

Spaophold i centrum af Rom

1/3

Ved at gå gennem smalle gader og krydse over åbne pladser, finder I Hotel Lunetta. Det fire-stjernede spahotel er en elegant indrettet lille perle i gå-afstand til mange kulturelle seværdigheder. Værelserne er, ligesom resten af hotellet, gennemført i afslappende, neutrale farver i en luksuriøs, klassisk stil med et moderne twist.
Start dagen med en indbydende morgenmadsbuffet, der inkluderer friskbagt brød og kager, mens byen får liv udenfor. Indtag en let frokost eller afslut dagen med cocktails på tagterassen, der er åben fra marts til november. Her venter jer muligheden for at opleve et autentisk, italiensk bybillede med udsigt over tage, terrasser og kirken Sant’Andrea della Valle, der prydes af den tredje højeste kuppel i byen.
I hotellets spa kommer I helt tæt på fortidens Rom, da det eksklusive spaområde bliver omsluttet af resterne af Pompeiis Teater. Fornem vægtløsheden i den indendørspool, der også giver mulighed for afstresning med hydromasage. Opnå en følelse af velvære i det tyrkiske bad med farveterapi eller specialiserede behandlinger i private rum. Nyd hinandens selskab i den eksklusive par-suite eller del en unik finsk saunaoplevelse med direkte udkig til ruinerne. Under varmens afslappende virkning, kan I lade tankerne få ro og lade jer inspirere af ruinerne fra en svunden tid.

Hotel Lunetta

Top rated
Rom
9.1 Fremragende (1898 anmeldelser)

Spaoplevelse med pomp og pragt

1/3

Palazzo Naiadi minder i sandhed mere om et palads end et hotel. Direkte på Piazza della Repubblica, og med kun syv minutters gang til Termini, er det placeret midt i Roms pulserende centrum. Og du kan nok ikke undgå at føle dig en smule royal, når du træder ind på marmorgulvet i lobbyen under stuklofter og lysekroner. Hotellet har fem stjerner og er imponerende indvendigt som udvendigt med en spektakulær pragt og luksus. Og så er hotellet tilmed dyrevenligt.

Booker I Executive Suiten i to plan med egen spisestue og terrasse, kan I læne jer tilbage og lad boblerne massere alle bekymringerne væk i jeres egen, private jacuzzi med udsigt til himlen.
Oplev den betagende udsigt fra hotellets tagterrasse med kig over byens tage og monumenter, mens I tager en dukkert i poolen. Giv smagsløgene en sanseoplevelse på restauranten Tazio, der omtales som én af de bedste spisesteder i Rom, eller dyk ned i en verden af champagne og cocktails på Tazio Champagnerie.
Hotellet indeholder desuden Fusion Spa, som lokker med et spændende udvalg af massagebehandlinger, der målrettet hjælper med at frigøre kroppen fra enhver spænding. Forkæl jer selv med farveterapi, en skønhedsbehandling eller bestil en detox. Der er også rig mulighed for paroplevelser, herunder natspa med forkælelse og romantik.

Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection

Top rated
Rom
8.6 Fremragende (2417 anmeldelser)

Sansende spaophold i Rom

1/3

Dette femstjernede hotel inviterer til en en æstetisk sanseoplevelse med en yderst chick blanding af moderne designmøbler og klassisk arkitektur. Værelserne fyldes af dagslys gennem lette gardiner og farvepaletten, der er holdt i hvide og neutrale nuancer understøtter følelsen af ro og velvære.
Hotellet ligger fire minutters gang fra Termini, lige op ad Nationalmuseet og Terme di Diocleziano – ruinerne af et offentligt bad fra antikkens Rom. Hotellets eget spa, Caschera, strækker sig over 600 m2 og huserer to pools med forskellige temperaturer, jacuzzi, vandfald, finsk bad og sauna, tyrkisk bad, massage og skønhedsbehandlinger. Få aktiveret musklerne ved at svømme mod undervandsstrømmen og fornem, hvordan kroppen igen slapper af med et sansebad med farveterapi. Når sulten melder sig, kan I gå på opdagelse i hotellets egen restaurant Senses. Her kan I få en italiensk gourmetoplevelse baseret på lokale råvarer, alt imens I nyder udsigten over de antikke bade.

Palazzo Montemartini a Radisson Collection

Top rated
Rom
8.8 Fremragende (1762 anmeldelser)

Spaophold ved Vatikanet

1/3

Gran Melia Rome befinder sig kun 700 meter fra Peterskirken. Her har vi et femstjernet spahotel indrettet i gennemført moderne glamourøs stil, som kun italienerne kan gøre det. Vågn op med udsigt til Vatikanet. Blandt udvalget for hvor I skal overnatte finder I desuden mulighed for værelser med privat terasse eller have med egen jacuzzi. Giv sanserne en oplevelse med farve- og aromaterapi i det tyrkiske bad eller lad kroppen regenerere under et tropisk regnvejr i sansebadet. Spaen byder desuden på sauna, lækkert poolområde med liggestole samt massage og skønhedsbehandlinger udført i samarbejde med Clarins. Når I trænger til at få pulsen op igen, er der gode fitness-faciliteter med mulighed for private yoga-timer.

Mærk hvordan hverdagens stress bliver glemt, når I ligger henslængt ved den udendørs pool med kig til cypresser og gamle bygninger i rytmiske niveauer. Når solen bevæger sig mod horisonten, kan I synke ned i bløde, røde sæder og indtage aftenens måltid på hotellets restaurant, Ossimoro. Restauranten lover en kulinarisk oplevelse med det bedste fra det italienske køkken, Middelhavsregionen samt internationale inspirationskilder. Gran Melias Liquid Garden er desuden in-sted i de sene sommeraftener, hvor I kan afslutte dagen i lounge-omgivelser, mens I sipper cocktails. Og som noget helt specielt arrangerer hotellet gerne en privat tur i Det Sixtinske Kapel uden for normal åbningstid med følge af en kunsthistoriker.

Villa Agrippina Gran Meliá

Top rated
Rom
8.9 Fremragende (1714 anmeldelser)

Wellness med Michelin-stjerne

1/3

I den nordlige del af Rom, ligger det romantiske hotel Aldrovandi Villa Borghese. Navnet kommer af en anden nærtliggende seværdighed, nemlig den storslående Villa Borghese i parken, der ligger i forlængelse af dyrehaven.
Dette femstjernede hotel har fokus på detaljerne og byder velkommen indenfor i elegante og spektakulære omgivelser.
Hvad enten I vælger et dobbelværelse eller opgraderer til en suite, vil I kunne opleve en overdådig og stilfuld komfort. Hvis vejret tillader det, kan I nyde en frokost i træernes skygge, omkranset af den anlagte have. Hotellet indeholder tilmed en et-stjernet Michelin restaurant, hvor I kan spise jer mætte i gourmetanrettet tortelini og frisk hjemmelavet mozzarella-ost.
Skulle I få lyst til at gå på opdagelse i byen, tilbyder hotellet at sætte jer af i nærheden af den spanske trappe.

I hotellets spa, Mytha sænker roen sig med dampbade, sauna, minipool, massage og et udvalg af behandlinger. I kan for eksempel forkæle jer selv med det patenterede ‘Leg School’-program, som omfatter en kold muddermaske, der forbedrer blodomløbet, et koldt omslag, der modvirker cellulitis og ophobning af vand, samt en opstrammende koldstensmassage. Efter 50 minutter er benene måske klar til et par baner i den opvarmede udendørs pool eller lidt ekstra toning i fittness-centeret.

Aldrovandi Villa Borghese

Top rated
Rom
8.7 Fremragende (2050 anmeldelser)

Spahotel i Rom med det hele

1/3

Hvis I længes efter at komme længere væk fra storby og turister, kan I finde ro og naturlige omgivelser på A.Roma Lifestyle Hotel. Oplad energireserverne på dette fire-stjernede, nyopførte hotel i sofistikeret og moderne stil 5 km fra Roms centrum. Værelserne er lyse og indbydende, men vi har på fornemmelsen, at I næppe vælger at bruge jeres ferie på værelset.
Hotellets spa-center Spa.Roma består nemlig af intet mindre end 3000 m2 luksuriøse wellness-faciliteter ligesom hotellet udbyder en lang række spændende oplevelser, der er berigende for både krop og sjæl. Brug formiddagen henslængt på en chaise-longue ved den indendørs, opvarmede saltpool, mens I bestemmer jer for, hvilken af de 18 forskellige specialiserede massager, der skal afspænde jeres ømme muskler. Eller vælg en skønhedsbehandling, der kan udbedre ethvert tegn på, at netop denne ferie var tiltrængt.

Spaen indeholder desuden tyrkisk bad, udendørs saltvandspool, finsk sauna og biosauna, hvis I er til knap så høje temperaturer. Fordriv eftermiddagen med langsomme gåture i parken, lær at lave pasta på italiensk manér eller bliv mere tilstedeværende med en digital detox. Og skulle I få lyst til at smide en mønt i Trevi-fontænen, tilbyder hotellet, mod et mindre beløb, en shuttlebus til og fra fire forskellige steder i Roms bymidte.

I restauranten Sapori Dal Mondo kan I gå på opdagelse i et overflødighedshorn af smagsoplevelser. Her tilbereder specialtrænede kokke frisklavede retter fra det italienske, japanske og østasiatiske køkken. Hvis I endnu ikke er mætte af mad og oplevelser, kan I finde ud af, hvad der er i en Roman Mojito i Il Giardino Bar, eller fordrive de sidste timer med at kigge på stjerner fra tagterassen.

A.Roma Lifestyle Hotel

Top rated
Rom
9.0 Fremragende (1729 anmeldelser)