Danmark

Fem spaophold i Danmark til dig og den, du har kær

Med et spaophold i Danmark kan du for en stund leve et liv uden forpligtelser. Ingen deadlines.

Ingen madlavning. Men derimod masser af tid til fordybelse og lange karbade. Timevis af kvalitetstid og masser af overskud.

Sluk mobilen, lad gøremålene vente og tag på spaophold i Danmark. Vi har fundet fem af de mest luksuriøse spaophold med afslapning og fantastisk mad i smukke omgivelser. Hvem skal du have med?

Forkælelse med spaophold ved fjorden

1/3

Hotel Koldingfjord, der blev kåret som “Årets Bedste Hotel Uden For Hovedstaden” ved Danish Travel Awards 2018, er i sandhed en oplevelse for krop og sjæl. Beliggende med uspoleret udsigt til Kolding Fjord og omgivet af skov, kan I lade roen sænke sig og bare fokusere på hinanden. Den lette brise får træernes blade til at risle og lyset mellem træerne til at flikke; mærk, hvordan stilheden breder sig og roen sænker sig – tid til fordybelse. Og får I lyst til et spontant kapløb, er der anlagt tre løberuter i forskellige længder, som de fleste kan være med på. Hvis vejret ikke er til det, kan I opnå samme følelse af velvære i fitnesscentret, der tilbyder et udvalg af træningsudstyr. Fordriv tiden ved poolen eller vær modig og tag et dyp i fjorden – I kan altid få varmen igen i saunaen.

Før aftenens gastronomiske højdepunkt kan I starte med et glas Cava Rosé i Bar Frederik VIII eller sætte smagsløgene på prøve med en guidet vin-, øl- eller champagnesmagning i vinkælderen. Restaurant Koldingfjord gør en dyd ud af at finde lokale leverandører og ændrer menukortet på månedsbasis, så I hele tiden er sikret sæsonens bedste råvarer. Bliv inspireret af nye smagskombinationer med den nøje tilrettelagte a la carte menu. Restauranten er åben fra mandag til lørdag og er hyppigt besøgt, hvorfor det kan anbefales at bestille bord i god tid forud for jeres ophold.

På hotellet finder I også Café Louise, der byder på en mere afslappet stemning alle dage til frokost og aften. Fald til ro på jeres stilfuldt indrettede værelse i hovedbygningen eller i et af palæerne – alle med historisk charme og med udsigt til skov eller vand. Med et ophold på Hotel Koldingfjord er der ingen grund til at planlægge et tætpakket program, her er masser af velvære og en lækker morgenmadsbuffet at stå op til.

Hotel Koldingfjord

Top rated
Kolding
8.6 Fremragende (2439 anmeldelser)

Prisvindende spaophold i luksuriøse omgivelser på Lolland

1/3

Det luksuriøse Bandholm Hotel på Lolland har fået betydelig opmærksomhed i Danmark såvel som i udlandet. Stedets evne til at forkæle gæsterne har blandt andet sikret hotellet anerkendelse i form af Tripadvisors Travelers’ Choice Award de sidste fire år.

Det firestjernede wellnesshotel har en romantisk atmosfære og er en ideel destination, hvis I har brug for en weekend med kvalitetstid og velvære. Sammensæt et behandlingsforløb lige efter jeres ønsker og vend hjem med velbehag i kroppen og fornyet energi. Få gløden tilbage med peeling og vitaminrige masker, og giv ansigtet ekstra forkælelse med specialiserede behandlinger, der nærer, opstrammer og forynger træt hud. Mærk, hvordan varmen breder sig til hele kroppen med en hot stone massage, eller nyd hinandens selskab med en parmassage og en tur i jacuzzi med lækre forfriskninger til. Fuldend forvandlingen med en professional makeup-session eller en manicure, før en fantastisk gourmetoplevelse venter i restauranten. Tag plads i pejsestuen og tag jer tid til at indtage nye smagsindtryk fra menuen, der er sammensat af fem eller syv retter med dertilhørende særligt udvalgte vine. I sommermånederne er terrassen åben for spisende gæster. Her kan aftensmåltidet indtages i det fri med udsigt til havet.

Afslut dagen med en hyggestund over speciallavede cocktails i Bar & Lounge, før I trækker jer tilbage til værelset. Når I står veludhvilede op, har Bandholm Hotel selvfølgelig også sørget for en overdådig morgenmadsbuffet, så I ikke skal tænke på meget andet end hvornår I mon kan komme igen?

Bandholm Hotel

Top rated
Maribo
9.3 Fremragende (1529 anmeldelser)

Spaophold i gastronomisk særklasse

1/3

Det firestjernede Kurhotel Skodsborg nord for København har siden 1898 bygget sit ry op omkring sund levestil og velvære. Værelserne er sofistikerede og indrettet i afdæmpede farver med lækre detaljer. Find dit bedste match i hotellets pudemenu, hvor der er allergivenlige alternativer, og vågn op til lyden af havets brusen og følelsen af frihed.

Morgenmadsbuffeten bliver serveret i The Brasserie, der med exceptionel service tilmed disker op med sunde og naturlige palæo specialiteter. Om søndagen kan I mødes over en ægte søndagsbrunch med bobler i The Lobby, eller nyde en frokost, en snack eller et afslappet aftensmåltid.

hotellets spaområde finder I de bedste muligheder for at afstresse og glemme hverdagen. Mærk vægtløsheden i den 21 meter lange pool eller nyd et ekstra langt dampbad. Undersøg, hvad der gemmer sig i saltgrotten eller tag hinanden i hånden på turen fra saunaen ned i havet – og tilbage igen. I udendørsjacuzzien kan I vende verden, mens vandets bløde bølgebevægelser sikrer afspænding og velbehag.

Trænger I til mere forkælelse, kan I nyde en lang række krop- og ansigtsbehandlinger, der tilrettelægges efter jeres individuelle behov. Prøv en kropsindpakning i Moor Mud-ler, der tilfører energi til muskler og led, eller en Nordic Dream Treatment med fodbad, hudanalyse og ansigtsbehandling.

Slå også et smut forbi fitnesscentret til individuel vejledning af en personlig træner eller deltag i en af de mange holdtræninger, hvor der blandt andet er dans, yoga, samt crossfit på programmet.

Og som om det ikke var nok, har I stadig en af weekendens største oplevelser foran jer. The Restaurant by Kroun, der er optaget i Michelinguiden 2018, har opbygget et renommé som én af de førende gourmetrestauranter i Nordsjælland. Menuerne er sammensat af delikatesser omhyggeligt kreeret på de bedste sæsonrigtige råvarer. Velbekomme!

Kurhotel Skodsborg

Top rated
Søllerød
8.7 Fremragende (2022 anmeldelser)

Sansemættet spaophold i historiske omgivelser

1/3

På Comwell Hotel Kellers Park Vejle har man åbnet et nyt vådområde, hvor aqua-spaen er gjort til en endnu mere sanselig oplevelse med brug af lys, lyd og aromatiske dufte. I spaområdet på det firestjernede hotel finder I foruden den store pool en række mindre bassiner med forskellige temperaturer. Lad kroppen afspændes i det varme vand og sæt derefter gang i blodomløbet i koldtvandsbassinet. Få varmen igen i urte-saunaen eller fordriv tiden henslængt på en af de opvarmede brikse. Udenfor venter et udendørs hot tub, der afhængig af årstiden kan blive en pudsig oplevelse – hvornår har I sidst siddet i badetøj omgivet af sne?

Genoplad batterierne med hjælp fra dygtige spaterapeuter med en afslappende kropsmassage med neroli olie og varme lavasten eller en dybderensende ansigtsbehandling. Har I lyst til en tur i det fri, kan I få inspiration til løberuter med RunGo-appen, der kan downloades gratis.

Hotellet er renoveret med respekt for de historiske bygninger i moderne stil med fokus på naturlige materialer og et skandinavisk formsprog. Oplev hvilke underværker en Hästens seng gør ved nattesøvnen, og med hotellets udvalg af puder er der frit valg til at sikre søde drømme. Bestil et udsigtsværelse og nyd en stille stund på jeres egen balkon.

Restaurant Christian Keller lokker med både morgenmad og en spændende aftenmenu, der varierer dagligt, når dygtige kokke fremtryller en kreativ kombination af velsmagende retter med sæsonens grøntsager. Nyd en lækker frokostsalat eller en burger i baren med udsigt over Vejle Fjord, eller vælg en lækkerbisken fra brasseriets menu, der er åben både frokost og aften.
Comwell Hotel Kellers Park Vejle er en populær destination for badende såvel som spisende gæster. Husk derfor at reservere bord og spabehandlinger forud for jeres ophold, så I kan nyde weekenden uden at gå glip af noget.

Comwell Hotel Kellers Park Vejle

Top rated
Børkop
8.6 Fremragende (1126 anmeldelser)

Romantisk spaophold på slottet

1/3

Det femstjernede Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm er et betagende hotel med romantiske detaljer og royale undertoner. Den charmerende blanding af rustikke materialer og klassiske møbler gør oplevelsen af værelserne særlig autentisk og forstærker følelsen af luksus. Der er fokuseret på helhedsoplevelsen, hvorfor alle værelser har linned og håndklæder af bedste kvalitet.

Slip alle bekymringerne i hotellets spaområde med pool, sauna, sanse- og dampbad. Få en bedre nattesøvn med en Tranquillity Pro Sleep Massage, hvor æteriske olier indgår i en særligt tilrettelagt helkropsmassage, eller forkæl ansigtet med eksempelvis Japansk Lifting, der arbejder med afspænding af ansigtsmusklerne. Adgang til poolområdet er inkluderet i de længerevarende behandlinger – dog skal de bookes på forhånd.

Sæt gang i de trætte muskler med aquafitness eller brug det smukke omkringliggende landskab som træningscenter, når I tilmelder jer Cross Country og Bungee, hvor der skal samarbejdes om styrkeøvelserne med elastikbånd. Alternativt ligger Kokkedal Golfklub nær ved hotellet, og her kan I spille, hvis I har et handicap på max 40.

Efter en lang dag med oplevelser kan I synke ned i de bløde møbler i Biblioteksbaren og lade bartenderen blande en forfriskende cocktail. Lad jer forføre af raffinerede smagskombinationer og ekstravagante ingredienser såsom Baerii caviar, trøfler og Beaufort ost i Restaurant Slotskælderen.
Frokostmenuen er tilsvarende indbydende med smørrebrød i luksusudgaven foruden varme og kolde retter. På Terrassen finder I ligeledes et inspirerende menukort med udsigt til slotsparken, og om søndagen kan I desuden tage plads i slottets Havesal og få serveret te og kaffe med hele fem retter lækkerier og søde sager. Dét er forkælelse med manér!

Hotel Kokkedal Slot Copenhagen

Top rated
Hørsholm
8.7 Fremragende (937 anmeldelser)