Spanien

Vamos a la playa: Spaniernes foretrukne strandhoteller

Spanske strandhoteller er et hit til sommerferien.

Vi har taget en snak med vores spanske kolleger, som har samlet de allerbedste anbefalinger fra de lokale. Længes du efter sol, fiesta og paella, kan du roligt læse videre.

Bo langt fra masserne!

Hvis I er på jagt efter et autentisk strandhotel på Mallorca, kan I roligt booke jer ind på La Moraleja. Dette 5-stjernede hotel ligger på øens nordlige del og fremstår i typisk mallorcansk stil. Antikke træmøbler, farvestrålende bougainvillea-planter i fuldt flor og personlig service er blot nogle af de ingredienser, der begejstrer spanske som udenlandske gæster.

I wellnessområdet kan I slappe af i boblebadet og saunaen, eller få hverdagens stress arbejdet effektivt ud af kroppen med en massage. Hotellets restaurant forkæler jer med lokale specialiteter, friskfangede fisk og udsøgte vine.

Hotel La Moraleja

Top rated
Cala San Vicente
8.8 Fremragende (277 anmeldelser)

Strandhotel med tropisk flair

1/2

Hedder drømmekombinationen strand, sol og luksus? Så er Seaside Grand Hotel Residencia et særdeles godt bud, for her finder I alle tre ingredienser. Det kanariske strandhotel har trods alt ikke fået sine 5 stjerner foræret: Gourmetkøkken, førsteklasses serviceniveau og absolut fred og ro gør jeres ophold på dette hotel ud til stranden til et sandt luksus-highligt. Herudover har I udsigt til sandklitterne ved Maspalomas fra restaurantens terrasse.

Et 5-stjernet hotel ville selvfølgelig ikke være komplet uden et lækkert wellnessområde med opvarmet saltvandspool, sauna, is-fontæne og saltgrotte, hvor I naturligvis også kan forkæle jer selv med diverse krops- og ansigtsbehandlinger.

Alle værelserne befinder sig i komfortable villaer og er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder.

Seaside Grand Hotel Residencia

Top rated
Maspalomas
9.6 Fremragende (725 anmeldelser)

Strandferie i udkanten af San Sebastián

1/2

San Sebastián i Baskerlandet ligger idyllisk ud til kysten, men har også andet end dejlige strande på programmet. Byen var f.eks. Europæisk Kulturhovedstad i 2016. Spanierne elsker at holde ferie i San Sebastián, og de er især vilde med Hotel de Londres y de Inglaterra. San Sebastián kaldes også Donostia og er berømt for sit fremragende køkken, den fantastiske udsigt fra Igueldo-bjerget og ikke mindst de underskønne bystrande.

Det 4-stjernede Hotel de Londres y de Inglaterra ligger direkte ud til stranden i bugten La Concha. Hotellets 87 værelser og suiter (ca. halvdelen) har direkte havudsigt. På restauranten La Brasserie Mari Galant sætter kokkene alle sejl til og forkæler jer med alskens lækkerier, fra spanske tapas-variationer og alt godt fra havet til grillet kød og fisk samt baskiske specialiteter.

Hotel de Londres y de Inglaterra

Top rated
San Sebastián
8.7 Fremragende (3769 anmeldelser)

Ferieromantik i strandvilla

1/2

Strandpromenaden foran Hotel Villa Rosario Palace ved Biscayabugten er så malerisk, at det er som at træde ind et feriepostkort. Dette udsnit af den spanske Atlanterhavskyst danner stemningsfulde rammer om jeres ferie.

Det lille designerhotel har kun 17 værelser, og sætter kvaliteten i højsædet til fordel for kvantiteten.

Hele villaen er udført i en afslappet, minimalistisk stil, der samtidig omfatter små detaljer i træ. Dette får hotellet til at glide perfekt ind i den omgivende natur. Aktive rejsende med lyst til naturoplevelser kan roligt vælge denne destination. Hotellet ligger perfekt placeret i forhold til vandringer og diverse sportsaktiviteter i regionens bjergrige landskab.

Hotel Villa Rosario II Edificio Moderno

Top rated
Ribadesella
8.7 Fremragende (347 anmeldelser)

Badeferie i solrige Sydspanien

Hotel Hipotels Gran Conil & Spa slog dørene op i 2011 og er udført i et moderne og tidssvarende design. Det velholdte hotel med pool har 4 stjerner at gøre godt med. Hotellets 293 værelser og suiter omfatter også familieværelser. Via en trætrappe er I hurtigt fremme ved strand.

Prøv de andalusiske specialiteter fra buffetrestauranten, som også er svært populære blandt spanierne selv. Hotellets Medical Spa er ligeledes populær blandt de lokale. Her tilbydes et bredt udvalg af behandlinger og massager, som kan tilpasses jeres individuelle ønsker.

Hipotels Gran Conil & Spa

Top rated
Conil de la Frontera
9.3 Fremragende (2405 anmeldelser)

Strandferie i Nordspanien

1/2

Når spanierne holder ferie i Galicien, er Eurostars Gran Hotel La Toja deres foretrukne strandhotel. Indtag morgenmaden på solterrassen, og nyd udsigten over det dybblå Atlanterhav. Afslappende stunder venter jer desuden i hotellets kurbad, hvis bassiner med lægende kildevand især er et hit blandt gæster med hudproblemer. Hertil udmærker spaområdet sig med finsk sauna, tyrkisk dampbad og et svømmebassin med en sjov strømkanal.

De hyggelige værelser er holdt i afslappende beige og blå nuancer, og hotellets to restauranter sørger ligeledes for afslappende omgivelser at indtage et kongeligt måltid i. Restaurant Ensenada lægger vægt på elegance og kvalitet, både hvad angår indretningen og det kulinariske udvalg, mens Los Hornos serverer solide, traditionelle retter med udsigt over bugten.

Eurostars Gran Hotel La Toja

Top rated
El Grove
8.9 Fremragende (441 anmeldelser)

Luksuriøs badeferie på Costa Brava

1/2

Det 5-stjernede Vistabella på Costa Brava giver jer ikke kun adgang til postkortskønne drømmestrande, men er også klar med en lang række luksuriøse faciliteter at forsøde jeres ophold med. Hotellets romantiske stemning og luksuriøse indretning danner de perfekte rammer om en uforglemmelig kæresteferie i Spanien. Hotellets 4 restauranter skal desuden fremhæves for deres kreative menuvalg – her går ingen sultne eller skuffede i seng.

Værelsernes eksklusive indretning kan heller ikke undgå at gå rent ind: Lyse farver i kombination med middelhavsinspireret flair og et højt komfortniveau sikrer maksimal afslapning og velvære. Hertil er der enten havudsigt eller egen have. Booker I penthouselejligheden, får I jeres egen private tagterrasse, hvor I kan sole jer, nyde den fantastiske udsigt og i det hele taget bare slappe godt og grundigt af. Hvad ønsker I jer mere af en badeferie på første klasse?

Hotel Vistabella

Top rated
Rosas
8.8 Fremragende (571 anmeldelser)