Spanien

Spaniens bedste hotelbrunch: Her er 7 vindere

Når man er på ferie, har man bare lyst til at forkæle smagsløgene med andet end Kellogs eller en tør croissant fra den nærmeste kiosk.

I disse tilfælde er der få ting, der er bedre end en luksusbrunch i hyggelige omgivelser.

Herunder præsenteres en liste med 7 hoteller, som alle tilbyder originale, velsmagende og overdådige bruncher. Du kan blandet andet nyde en madrilensk brunch med to Michelin-stjerner, spise brunch mens du beundrer en af Barcelonas bedste panoramaudsigter eller forkæle sjælen med en spa og brunch-pakke på Tenerife.

Room Mate Óscar

Det første bud på Spaniens bedste hotelbrunch kommer fra hovedstaden Madrid. Det trestjernede hotel Óscar meget centralt som nabo til den berømte Gran Vía. Med en udsøgt gastronomi formår hotellet at repræsentere alle verdensdele gennem deres brunchmenu. Kunsten at vælge de rigtige drikkevarer til maden er noget som bliver taget meget seriøst her, og Room Mate Óscar har under begrebet FoodPairing gjort dette til en vigtig del af den ultimative hotelbrunch. Brunchen kan nydes på terrassen med en betagende 360 graders panoramaudsigt over Spaniens største by.

Hotel Room Mate Óscar

Top rated
Madrid
8.5 Fremragende (3486 anmeldelser)

Hotel Alfonso XIII, Sevilla

På opfordring af turister og lokale gæster har Hotel Alfonso XIII genintroduceret deres populære søndagsbrunch. Brunchen på det femstjernede hotel kan med rette siges at være en af de mest elskede og sofistikerede i landet. Hotellets San Fernando restaurant danner rammen om en speciel atmosfære med live klaver musik og et ekstravagant gastronomisk udvalg. Mere end 100 lokale og internationale retter står klar i Hotel Alfonso XIIIs brunchbuffet, og det bør derfor anbefales derfor at møde op på tom mave, så man kan nyde godt af delikatesserne.

Hotel Alfonso XIII, A Luxury Collection Hotel, Seville

Top rated
Sevilla
9.2 Fremragende (2245 anmeldelser)

Iberostar Grand Hotel Mencey

Iberostar Grand Hotel Menceys velkendte gourmetbrunch starter fra kl. 11.30 og bliver serveret på terassen i Los Laureles. Denne brunch kan nydes hver søndag til tonerne af live musik. Bekvemt er Los Laureles placeret lige ved siden af hotellets Spa Sensations, og som noget nyt er det nu muligt at kombinere den populære gastronomiske begivenhed med en 90-minutters forkælelse i hotellets spa-område. Brunchen tilbyder et udvalg af brød, ost, skinke, salater, omeletter med mere, og til dessert er der blandt andet kanel-is og kager. Disse friske herligheder er passende ledsaget af frisk appelsinjuice, kaffe, te og cava.

Iberostar Heritage Grand Mencey

Top rated
Santa Cruz
8.9 Fremragende (3080 anmeldelser)

Sauce

Zaragozas bud på en mindeværdig brunch finder sted kun 100 meter fra byens hjerte, katedralen El Pilar. Sauce er et venligt, simpelt og charmerende hotel, som vægter hjemmebag højt. Brunchen her er det sunde valg og er formet omkring naturlige og økologiske produkter. Hotel Sauce siger selv at det er kærligheden til maden, som er drivkraften bag den gode madoplevelse. Udover friskbagte kager til den søde tand, serveres også organisk kaffe og te samt tapas, engelsk æggesalat, omelet og friske tomattoasts med oliven olie. Hotellets drikkelige specialitet er dog en Pink Lemonade.

Hotel Sauce

Top rated
Zaragoza
9.1 Fremragende (2233 anmeldelser)

Único Hotel

Med en brunch på det femstjernede Único Hotel i Madrid er man sikker på en smagsoplevelse udover det sædvanelige. Brunchen er tilgængelig om søndagen i begrænset tidsrum og er dikteret af ingen ringere end den prisbelønnede kok Ramón Freixa. Restauranten er blevet hyldet med hele to Michelin-stjerner, så denne brunch er oplagt den mest eksklusive på listen. Kun 25 spisende gæster i paladsets have kan nyde ”Den Perfekte Burger” med oksekød, karamelliseret løg, RAF-tomater og speciel Idiazabel-ost. Dertil kommer selvfølgelig en passende vinmenu.

Hotel Unico Madrid

Top rated
Madrid
9.1 Fremragende (667 anmeldelser)

OD Port Portals

Et firestjernet hotel med en femstjernet brunch. OD Port Portals åbnede slået sit navn fast som et hotspot for weekendbrunch. Hotellet ligger lidt uden for Palma ved havnen i trendy Portals Nous. Hver lørdag og søndag fra kl. 12 til 16 byder ”Tasting Brunch”, naturligt ledsaget af Mallorcas gode vejr, velkommen til et udvalg af velsmagende lokale retter. De baleariske lækkerier bør nydes på terrassen med et glas champagne eller andet godt fra baren.

OD Port Portals

Top rated
Portals Nous
8.6 Fremragende (728 anmeldelser)

Barceló Raval

Man kan naturligvis ikke snakke spansk gastronomi uden at nævne Cataloniens hovedstad, Barcelona. Byen nyder en rig madkultur og er hjemsted nogle af verdens bedste restauranter. Søndagsbrunchen på Barceló Raval er tilgængelig fra kl. 12 til 16 og tilbyder mere end god mad. Maden bliver nemlig serveret på terrassen på 11. etage med en 360 graders panorama udsigt, og ikke nok med det, så sørger en live DJ for den rette musikalske stemning. Buffeten består af fire hjørner; bageri-hjørnet med kaffe og te, det kontinentale hjørne med lokale retter, det vegetariske hjørne med et udvalg af salater og tabbouleh og endelig det søde hjørne, som er spækket med hjemmebagte kager.

Hotel Barceló Raval

Barcelona
8.4 Meget godt (7084 anmeldelser)

Kunne du finde på at rejse for en bid af den bedste hotelbrunch?