Storbritannien

De bedste spahoteller i Skotland

Du får de bedste udsigter til Skotlands mest ikoniske søer fra jacuzzien på disse fem spahoteller i Skotland.

Naturlandskabet i Skotland er et paradis for både vandrere og golfspillere. Det perfekte sted at slippe væk fra hverdagens stress og jag for en stund.

Og findes der noget bedre end at trække sig tilbage til et luksushotel og fordrive et par timer i spaen efter en lang dag fyldt med spændende aktiviteter i den friske luft?

Cameron House

1/3

Cameron House tilbyder 5-stjernet luksus på bredden af den smukke sø Loch Lomond. Hotellets spa udgør perfekte rammer for komplet afslapning. Vælg mellem stedets evighedspool på tagterrassen, en pool med hydroterapi, en afslapningspool, hamam, sauna, aromaterapi og over 17 behandlingsrum til diverse spabehandlinger.

Spaen tilbyder også et VIP-behandlingsrum med egen sauna og “rasul” med mudderbehandling samt en balkon med udsigt til de smukke omgivelser.

Værelserne på Cameron House er indrettet i elegant traditionel skotsk stil med moderne faciliteter og skræddersyede toiletartikler, der sikrer total afslapning.

Hotel Cameron House

Balloch
8.4 Meget godt (1592 anmeldelser)

Macdonald Forest Hills Hotel & Spa

1/3

Få en pause fra det hele på Macdonald Forest Hills Hotel & Spa, der ligger ud til den smukke Loch Ard. Slap af ved den indendørs pool og jacuzzi, eller book en privat spabehandling.

Hotellet ligger mindre end en times kørsel fra Edinburgh, så du har rig mulighed for at tage på en kombineret storby- og spaferie. Under dit ophold bør du smage den fantastiske mad på den prisvindende Garden Restaurant. Her afholdes grillaftener hver søndag om sommeren og eftermiddagste ved pejsen året rundt.

Udforsk det betagende landskab, der omgiver hotellet, heriblandt vandreruter rundt om søen og et væld af aktiviteter såsom golf og ridning.

Macdonald Forest Hills Hotel & Spa

Aberfoyle
8.1 Meget godt (1342 anmeldelser)

Loch Ness Lodge Hotel

1/3

Loch Ness Lodge Hotel er et eksklusivt hotel i hjertet af Skotland ved den verdensberømte sø Loch Ness. Hotellet har en pragtfuld spa med indendørs boblebad og sauna samt et behandlingsrum, hvor du kan reservere en lang række behandlinger som massage, ansigtsbehandlinger og zoneterapi.

Stedet har syv individuelt indrettede værelser, der alle er inspireret af naturen og udnytter den fantastiske beliggenhed ved søen til fulde.

Dette er et godt udgangspunkt for at opleve mere af det skotske højland, uanset om du vil udforske nogle af slottene, deltage i whiskysmagning eller spille en omgang golf.

Se også vores oversigt over hoteller med privat Jacuzzi på værelset.

Loch Ness Lodge

Drumnadrochit
7.5 Godt (17 anmeldelser)

Lochside House Hotel and Spa

1/3

Lochside House Hotel and Spa ligger ved Loch of the Lowes og har også udsigt til den nærliggende Creoch Loch. Her kan du nyde at være tæt på natur og vand i nogle af de smukkeste omgivelser i Ayrshire.

Spaen på Lochside House Hotel and Spa tager sine gæster med på en fuldendt rejse. Det starter i den termiske suite, som består af en indendørs pool med forskellige funktioner, sauna og dampbad. Herfra kan du fortsætte igennem et afslapningsrum, et behandlingsrum, et solarium. Endelig kan du afslutte dagen med at blive skrubbet og skuret. Efter hele turen er du klar til at træde ud som et helt nyt menneske.

Værelserne på Lochside House Hotel and Spa udnytter til fulde de smukke omgivelser. Cygnet-suiten tilbyder et ultraluksuriøst ophold med indretning i mørklilla og gyldne farver. Her er masser af plads og et overdådigt badeværelse med sorte fliser.

Lochside Hotel Lodges & Spa

Top rated
New Cumnock
8.8 Fremragende (213 anmeldelser)

Loch Fyne Hotel and Spa

1/3

Loch Fyne Hotel and Spa er et luksuriøst spahotel på Skotlands vestkyst, og her kan gæster få en uforlignelig udsigt over søen og nyde den hyggelige og traditionelle indretning på et autentisk skotsk ophold.

Sæt kurs mod spaen, hvor du kan nyde den store indendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad. I de eksklusive behandlingsrum nyde afslappende og opstrammende behandlinger mod reservation. Det hele foregår midt i det dramatiske skotske landskab, som der er udsyn til gennem de store gulv-til-loft-vinduer.

Alle 67 værelser er indrettet med tanke på afslapning, og nogle af dem er hundevenlige, så hele familien kan komme med! Du kan også vælge at flotte dig med en juniorsuite, som byder på mere plads og luksuriøse skotskternede gulvtæpper.

Se også vores oversigt over hoteller med sauna på værelset.

Loch Fyne Hotel & Spa

Inveraray
8.0 Meget godt (782 anmeldelser)