Danmark

Fem spahoteller i København med garanti for velvære

En gang imellem drømmer vi alle om at trække stikket og bytte to-do-listen ud med et spaophold langt væk fra hverdagen – gerne et sted med palmetræer, bølgeskvulp og varme temperaturer.

Desværre matcher drømme ikke altid virkeligheden. Og dog, for vi har et life-hack til dig, der kan gøre underværker, hvadenten du er stresset eller ej.

En tur til København kan nemlige kombineres med et spaophold og vi har udvalgt fem spahoteller i København, hvor hverdagen kan sættes på stand-by til fordel for selvforkælelse og afstresning. Skal det være spa med fokus på holistisk sundhed med rod i nordiske traditioner? Den med inspiration fra Østens mystik? Eller vil du bo på et smart designerhotel? Tjek listen igennem og find dit ideelle spahotel i København – en ting er sikkert; du vil føle dig som født på ny.

Spaophold med inspiration fra Østens mystik

1/3

Afskærmet fra storbyens larm og hengemt nedaf en brostensbelagt sidegade i Indre København ligger Hotel Arthur og Nimat Spa. Hotel Arthur har et bredt udvalg af spabehandlinger til et hvert budget. En af de mange spabehandlinger, der falder os særligt i øjnene, er Spa Livsnyder pakken, som inkluderer både opholdet samt spabehandlinger. De fleste spabehandlinger starter i Vandtemplet som inkluderer sauna, dampbad og boblebad. Når I er klar, overlades I til de dygtige spaterapeuter og hengiver jer til total afslapning.

Behandlingen består af fod- og kropsmassage med Panpuri aromaolie, der rigtig løsner op i muskelspændinger og lader roen sænke sig i hele kroppen. Hvis I virkelig skal forkæle jer selv, så skal I gå all-in og vælge Østens Stjerne. Denne fire timer lange spabehandling er hotellets absolut mest dybdegående behandling og består af massage med varme lavasten, hvorefter der dryppes varm olie på panden, som så løber gennem jeres hår og munder ud i en hovedbunds- og ansigtsmassage. Hele behandlingen afsluttes med en ansigtspeeling. Når I har lyst severer hotellet sushi eller antipasti samt vin eller juice efter jeres valg.

Kong Arthur

København
8.0 Meget godt (3314 anmeldelser)

Sublimt designhotel med wellness for alle

1/3

På AC Bella Sky CPH venter der jer en 4-stjernede designoplevelse af de helt store. Hotellet er trods sin størrelse et hyggeligt hotel og med det 850m2 store spaområde er I sikret et behagligt spaophold. På Bella Sky kan I vælge mellem en række forskellige spabehandlinger af forskellige typer og varighed. Her kan nævnes Sublime Skin Deluxe Lift, en behandling som giver glød, virker opstrammende og tilmed også anti-aging. Ifølge AC Bella Sky’s personale er denne behandling særlig god for moden hud.

Men hvis I virkelig skal ligge hverdagens stress og jag bag jer, så er Tranquility Pro Massage den helt perfekte behandling. Takket være de innovative behandlingsmetoder, de æteriske olier, den berolige musik og selvfølgelig massagen vil I opnå fornyet energi og en forbedret nattesøvn. På Bella Sky Spa kan I som gæster også nyde godt af Aqua Spa, hvor krop og sjæl styrkes gennem de mange koldt- og varmvandsbassiner samt dampbade og saunaer. Når I er færdige med behandlingen byder Bella Sky på middag og drinks i restauranten – alt i i alt er der her tale om en spaoplevelse i æstetiske rammer, hvor velvære og hyggeligt samvær er højeste prioritet.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

København
8.3 Meget godt (18803 anmeldelser)

Spahotel i naturskønne omgivelser

1/3

Kurhotel Skodsborg ligger små 4km uden for København, men er bestemt køreturen værd. Skodsborg Kurhotel ligger i naturskønne omgivelser og forener på fineste vis skønhed med passionen for holistisk sundhed. Grundlæggeren Carl Ottosen udformede en række principper for det sunde liv bestående af; lys, luft, vand, kost, motion og hvile. Disse principper lever i bedste velgående på Skodsborg og betyder, at I kan boltre jer i den 100 m2 store hydrospa med grotte og massagedyser, slappe af i den udendørs jacuzzi og flere forskellige slags saunaer.

De mange forskellige bade- og vandoplevelser vil få jer til at koble af, føle velvære og ikke mindst udrense jeres kroppe. Selve spabehandlingerne udføres af kyndige eksperter, der bruger nøje udvalgte produkter for at sikre, at I opnår fornyet energi og vitalitet. Skodsborg Kurhotel tilbyder udover spabehandlinger også fitness, yoga og crossfit med instruktører. Alt i alt er der tale om en perfekt weekendtur for alle med trang til en mental og fysisk genopladning.

Kurhotel Skodsborg

Top rated
Søllerød
8.7 Fremragende (2022 anmeldelser)

Tropisk spaoplevelse i Indre København

1/3

Hotel Axel Guldsmeden i København tilbyder sine gæster et spaophold, hvor alle sanser stimuleres og forkæles til det ypperste. Spaområdet er inspireret af Balis tropiske klima, der møder nordisk sans for æstetik og rene tilgang til skønhed. En kombination, der med garanti vil få jer til glemme alt om hverdagens mange to-do lister og gøremål. Mærk roen sænke sig i saunaen eller væk kroppen med et koldt gys i koldvandsbassinet og afslut med dampbad og jacuzzi, inden I overlader jer til en helt igennem afslappende spaoplevelse med massagebehandlinger.

Produkterne er nøje udvalgte og følger Guldsmedens øvrige guidelines, at alt skal være 90-100% økologisk. Det betyder rene og økologiske æteriske olier og cremer, der kun gør godt for mennesker og kloden. Som den perfekte afslutning på denne dag kan I indtage aftensmaden i restauranten og eventuelt snuppe en drink i baren for den komplete forkælelsesdag.

Axel Guldsmeden

København
8.4 Meget godt (2392 anmeldelser)

Chokolademassage og luksus wellnessophold

1/3

Hotel The Square ligger i hjertet af København, hvilket gør hotellet ideelt til et weekendophold, uanset om du vælger at kombinere dit ophold med spa eller ej. The Square er et trendy og minimalistisk indrettet hotel med stort fokus på velvære og afslapning. Vælger du et spaophold på The Square skal du blot gå få hundredmeter til Copenhagen Spa & Wellness. Her venter dig en oase af luksuriøs wellness og et imponerende udvalg af diverse spabehandlinger.

For eksempel tilbyder Copenhagen Spa & Wellness som de eneste i hele Danmark chokoladespa. Det lyder måske en anelse bizart? Men behandlingen skulle have en afstressende og afslappende effekt på kroppen og tilføre huden fugt. Behandlingen tager udgangspunkt i en kropspeeling og derefter kommer I en tur i den boblende jacuzzi, før klimakset indfinder sig: chokolademassage i 100% ren chokolade. Her er der garanti for en mindeværdig oplevelse for sjæl og sanser. Skal I rigtig gå all-in på luksus, så prøv: Royal Spa. Behandlingen tager 190 min og består af fodbad inklusiv peeling, krops- og ansigtspeeling og en fugtgivende ansigtsmaske, hvorefter den boblende jacuzzi venter og en række snacks vil blive serveret for jer. Hele herligheden afsluttes med en 90 minutter lang krop- ansigts og hovedbundsmassage..ahh!

The Square

København
7.8 Godt (8270 anmeldelser)