Europa

Spahoteller i Berlin: afslapning og action i hovedstaden

Berlin er flere gange blevet udråbt som Europas mest populære storby, og er da også ganske velbesøgt af danskere året rundt.

Berlin ligger blot en times flyvetur væk fra København, byder på billige restauranter og cafeer og så har byen et rigt kultur- og natteliv. Nej, det er vel ikke så underligt, at Berlin er en favorit blandt os danskere, når det kommer til storbyer?

Men efter et par besøg føler du måske, at du har udforsket byen ned til mindste detalje? Og tænker måske, at det ikke kan betale sig at rejse til Berlin for at udforske et par gammelkendte kvarterer, prøve nogle cool restauranter og caféer eller besøge et nyt museum. Der er jo så mange andre spændende byer derude.Men omvendt, så er Berlin jo altid en god idé, ikk?

Storbyferie og wellnessferie i Berlin

Vi er af den opfattelse, at man aldrig bliver træt af Berlin. For som sagt, er Berlin altid en god idé. Vidste du fx., at du kan kombinere storby og spaophold i Berlin?
Det er lige hvad man kan og vi har udvalgt syv lækre spahoteller i Berlin, der oven i købet ligger centralt. På den måde kan du i ro og mag arbejde dig igennem din sightseeingliste og samtidig nyde nogle afslappende dage på dit spahotel i Berlin. Hotellerne er også perfekte til førstegangsbesøgende i byen. Kan du forestille dig noget bedre end at slappe af i saunaen oven på en anstrengende dag med sightseeing?

Spahotel med hamam i Berlin Mitte

1/2

Titanic Chaussee Berlin ligger i et pulserende trendkvarter. Her kan du shoppe i hippe butikker, tjekke den nyeste kunst ud på moderne gallerier eller puste ud på en af kvarterets talrige caféer. Forkæl din hud i den orientalske hamam, der skånsomt og effektivt fjerner storbyens snavs, eller snup et par afstressende baner i den 18 meter lange indendørs swimmingpool.

Sauna, vand og velvære

 • Sauna med gusmester! Så slipper du for selv at pøse vand på ovnen
 • Dampbad
 • Orientalsk hamam
 • 18 meter swimmingpool

Andre former for afslapning

Hvis du ikke har lyst til at træne alene i fitnesscentret, kan du i stedet prøve et af de mange fitnesshold. Hvorfor ikke benytte chancen til at prøve noget nyt? Du kan f.eks. kaste dig ud i aeroyoga. Stillinger som “kohoved” og “hejre” er helt sikkert endnu sjovere i den flyvende udgave.

Den lækre Sports & Spa tilbyder også diverse massager og hamambehandlinger, som det hører sig til i et rigtigt spahotel. Ømme muskler? Forkæl dig selv med en dybdegående sportsmassage, der løsner spændinger og blokeringer.

Titanic Chaussee Berlin

Top rated
Berlin, 6.5 km til Airport Berlin Tegel
9.2 Fremragende (3115 anmeldelser)
Fremragende Bygning 9.2 / 10
Se hotel

Spahotel i Berlin med udsigt og afslapning

1/2

Dette 5-stjernede luksushotel ligger centralt ved Potsdamer Platz. Efter en vellykket sightseeing- eller shoppingudflugt kan du slappe af i spaområdet med udsigt over Berlins tage. Hvis vejret arter sig, kan du slå dig ned på tagterrassen og nyde aftenstunden, for spaen har åbent helt til kl. 23.00.

Sauna, vand og velvære

 • Finsk sauna
 • Tyrkisk dampbad
 • Solarium
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Andre former for afslapning

I Club Olympus Spa & Fitness på Grand Hyatt kan du slappe af efter fjernøstlige traditioner, f.eks. med en klassisk ayurveda-behandling.

Befri din hud fra byens snavs med en regenererende behandling baseret på medicinsk godkendte produkter. Al den velvære kan godt vække appetitten. Hvis du booker en spapakke (der er også særlige pakker til mænd), får du en sund lunch-bento-box med i købet. Så kan du bare sætte dig godt til rette på tagterrassen, pakket godt ind i en blød badekåbe, med en madkasse fuld af sunde lækkerier foran dig.

Grand Hyatt Berlin

Top rated
Berlin, 7.4 km til Airport Berlin Tegel
9.1 Fremragende (3506 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.3 / 10
Se hotel

Intimt wellnessområde i urbant designhotel

1/2

Via luksushotellets terrasse kommer du direkte til Berlin Zoo, men slipper dog ikke for at købe billetter af den grund. Selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side, er der ingen grund til bekymring. Das Stue råder nemlig over en imponerende kunstsamling. Gå på opdagelse blandt de moderne skulpturer, modefotografier og portrætter som pryder hotellets vægge.

Sauna, vand og velvære

 • Finsk sauna
 • 14 meter swimmingpool
 • Behandlingsrum til par
 • Motionscenter

Andre former for afslapning

Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og forbinde sport og sightseeing? Lyder det som noget for dig, så prøv en omgang sightseeing-jogging, hvor du både kan udforske byen og brænde kalorier på samme tid (du kan passende bruge morgenmadsbuffeten til at tanke energidepoterne op igen). Det er måske ikke den mest udfordrende form for motion, men du er jo på ferie.

Yoga på et SUP-board i swimmingpoolen? Det lyder måske kompliceret, men du kan med garanti ikke undgå at træne lattermusklerne særdeles godt under en omgang stand-up-yoga. Og mon ikke andre muskelgrupper nok skal komme på prøve undervejs.

SO/ Berlin Das Stue

Top rated
Berlin, 6 km til Airport Berlin Tegel
9.3 Fremragende (1642 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.3 / 10
Se hotel

Spahotel i Berlin med idyllisk beliggenhed ved Havel-floden

1/2

Centrovital er spahotel, spa og fitnesscenter i ét. Hotellet ligger idyllisk ud til Havel-floden, og de fantastiske omgivelser gør det til en udpræget fornøjelse at gøre noget godt for din sundhed. Til de forskellige behandlinger anvender spahotellet egne specialprodukter fremstillet i Sri Lanka. Det er selvfølgelig helt op til dig, men mon ikke du ender med at afkorte dit sightseeingprogram lidt? Tiden skal i hvert fald nok flyve afsted på dette skønne hotel.

Sauna, vand og velvære

 • Saunahytte
 • Biosauna
 • Osmannisk dampbad
 • Inhaleringsklippe med krydderurtedamp
 • Isiglo
 • Saunagus med forskellige temaer
 • Swimmingpool
 • Legebassin
 • Jacuzzi

Andre former for afslapning

Wellnesspersonalet på centrovital er eksperter i ayurveda. Vælg mellem godt 30 behandlinger, og glæd dig til at få både kroppen, sindet og sjælen helt ned i gear. Du kan f.eks. prøve en traditionel ayurveda-hovedmassage med varm olie (shirodhara), der angiveligt forbedrer søvnkvaliteten.

Er du allerede ekspert i ayurveda? Så prøv noget lidt mere avanceret som f.eks. en ayurveda-panchakarma-kur. Kuren varer mindst en uge og regenererer hele din krop fra inderst til yderst. At der oven i købet ryger nogle kilo undervejs, må siges at være en positiv bivirkning. Andre pluspunkter er et forbedret hudbillede og effektiv lindring af symptomer på udmattelse.

centrovital Hotel Berlin

Berlin, 5.7 km til Airport Berlin Tegel
8.4 Meget godt (3244 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel

Det perfekte spahotel til den korte sviptur

1/2

Aspria Berlin Ku’damm kalder sig selv for et “Urban Wellness Resort”. Takket være den centrale placering og de fremragende wellness- og spafaciliteter egner hotellet sig perfekt til en kort wellnessferie i Berlin. Fra Ku’damm er du fremme ved de fleste af byens seværdigheder på ingen tid. Det gør det nemt at indlægge velfortjente wellnesspauser på hotellet midt på dagen.

Sauna, vand og velvære

 • Fire saunaer
 • Dampbad
 • Orientalsk hamam
 • Jacuzzi
 • Koldtvandsbassin
 • Salt-inhaleringsrum
 • 25 meter swimmingpool

Andre former for afslapning

Det er populært at spise sig gennem alverdens køkkener, men hvorfor ikke prøve med alverdens massager for en gangs skyld? I spaen kan du udover de klassiske behandlinger nemlig også prøve massager fra Hawaii, Japan og Indien. En massage med det behageligt klingende navn Lomi Lomi Nui kan jo kun være en ren fornøjelse.

I det lækkert indrettede motionscenter kan du sågar booke privattimer med egen træner eller give den gas med indendørs spinning, aqua fitness, yoga eller pilates. Hvis det ikke er din stil, finder du helt sikkert en passende sportsart blandt ugens 190 øvrige fitnesshold. Med så mange valgmuligheder kan selv det sløveste dovendyr komme op af sofaen.

Hotel Aspria Berlin Ku'damm

Top rated
Berlin, 6 km til Airport Berlin Tegel
8.7 Fremragende (1075 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9 / 10
Se hotel

Spahotel i mondænt berlinerkvarter

1/2

I det mondæne og grønne Grunewald-kvarter finder du Patrick Hellmann Schlosshotel. Spahotellet er omgivet af en parklignende have og fremstår som en absolut oase af ro. Hver eneste afkrog af den smukke villa emmer af tidligere tiders elegance og glamour. Mens du snupper et par baner i swimmingpoolen, kan du nyde udsigten over de gamle fyrretræer udenfor. Alternativt kan du også bare lukke øjnene et øjeblik og lade som om, du er herren eller damen i huset.

Sauna, vand og velvære

 • Sauna med tør varme
 • Dampsauna
 • Swimmingpool
 • Jacuzzi

Andre former for afslapning

Nyd synet af de imponerende villaer på en lang gåtur gennem Grunewald – man har vel lov at drømme. Nyd dagens sidste solstråler med et koldt glas hvidvin på hotellets store terrasse.

Der findes angiveligt mennesker, der ufortrødent gennemfører deres daglige sportsprogram uanset tid og sted. Hører du til denne gruppe, kan du spørge personalet om de bedste løberuter gennem Grunewald. Faktisk har hotellet tilrettelagt et par løberuter specielt til hotellets gæster.

Patrick Hellmann Schlosshotel

Top rated
Berlin, 8.2 km til Airport Berlin Tegel
8.8 Fremragende (405 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

Unikt boutique-hotel med spa og svømmehal

1/2

Offentlige svømmehaller er som regel bygget med henblik på folkesundhed snarere end fornem luksus. De tilbyder vandgymnastik for seniorer, babysvømning, livredderkurser og den slags. Hvad angår denne historiske svømmehal, er man dog gået helt anderledes til værks. Den er nemlig blevet komplet renoveret og forvandlet til et unikt boutique-hotel. I den tidligere svømmehal finder du nu et unikt spahotel, hvor du blandt andet kan starte dagen med en forfriskende morgensvømmetur i helt fantastiske omgivelser.

Sauna, vand og velvære

 • Finsk sauna
 • Isbrønd
 • Infrarøde stråler
 • 20 meter swimmingpool

Andre former for afslapning

De behagelige loungesofaer i den hyggelige kaminbar er det perfekte sted at afslutte dagen. Søndag aften tilbydes der sågar bartenderkurser i baren. Sammen med barpersonalet lærer du at tilberede lækre drinks. Pas dog på ikke at drikke alt for meget, da det ellers bliver svært at huske instruktionerne og senere tilberede de lækre drinks derhjemme.

Skinner solen fra en skyfri himmel? Så er det næsten synd at gå på museer. Bed i stedet Hotel Oderberger Berlin om at foreslå en cykelrute, pak picnicrygsækken, og udforsk cykelvenlige Berlin på to hjul.

Hotel Oderberger Berlin

Berlin, 8.2 km til Airport Berlin Tegel
8.9 Fremragende (1098 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.1 / 10
Se hotel

Har du fået lyst til at besøge Berlin igen, denne gang med adresse på et dejligt spahotel? Så tag din bedste ven eller bedre halvdel under armen, og skynd dig at booke et af de centrale hoteller med wellnessafdeling fra vores liste.


Vis kommentarer