Grækenland

Sommerferie på Kreta? Her er 8 boutique-hoteller til dig.

Middelhavets stemningsfyldte ø er stadig favorit blandt danskernes sommerferiedestinationer.

Øens smukke strande, stemningsfyldte gamle byer og afslappede livsstil tiltrækker gæsterne år efter år. Øen er populær blandt turisterne, så der er hoteller til ethvert feriebehov. Længes du efter noget andet end steder med trængsel omkring poolen og triste hotelværelser, så betaler det sig at vælge et af øens dejlige boutiquehoteller. Vi har sat otte af øens populære, små hoteller på vores liste. Disse hoteller har fået fremragende gæstevurderinger på trivago, og selv de største hoteller har kun 33 værelser. På listen er der flere valgmuligheder, der garanterer en stemningsfyldt og hyggelig ferie.

Fatma Hanoum

1/2

Fatma Hanoum er et romantisk lille hotel i Chania tæt ved havet. Den nærmeste strand, Nea Chora, ligger ca. 15 minutters gang derfra. Ved kysten er der en lille fiskerihavn, så der er også fortræffelige fiskerestauranter i nærheden.

Dette dejlige hotel med aircondition byder på morgenmad af lokale råvarer, og du får en særlig stemningsfuld ferie ved at vælge et hotelværelse med terrasse. Hotellet egner sig især godt til en romantisk ferie.

Fatma Hanoum Boutique Hotel

Top rated
Chania
9.5 Fremragende (337 anmeldelser)

Esthisis Suites

1/2

Esthisis Suites ligger i landsbyen Platanias i nærheden af Chania. Landsbyen byder på muligheder for at dyrke vandsport, der er strandbarer og -restauranter og naturligvis sandstrande. Selve hotellet har 12 lejligheder, hvor der er mulighed for både 1, 2 eller 3 værelser.

Hver lejlighed har eget badeværelse, TV og fuldt udstyret køkken med både køleskab og komfur. En del af lejlighederne har desuden balkon med havudsigt. På hotellet er der også et område med pool og liggestole.

Esthisis suites & maisonettes

Top rated
Platanias Chania
9.6 Fremragende (350 anmeldelser)

Casa Vitae Boutique Hotel

1/2

Casa Vitae er et boutiquehotel, som er indrettet i et gammelt slot i venetiansk stil. Hotellet byder på 8 hyggelige værelser, som alle vender ud mod bygningens fredfyldte gårdhave.

Det smukke hotel ligger i historiske bygninger, som efter sigende har tilhørt den venetianske adel. Hotellet er derfor meget velegnet til folk, der er interesserede i historie. Når du rejser til Rethimno, er det værd at huske, at øens lufthavne ligger i Chania og Heraklion, så det betaler sig at afsætte tilstrækkelig tid til at komme til og fra hotellet.

Casa Vitae Boutique Hotel

Top rated
Rethimno
9.4 Fremragende (634 anmeldelser)

Alcanea Boutique

1/2

Alcanea Boutique er et bedårende boutiquehotel i Chanias gamle bydel. Hotellet egner sig især til gæster, som gerne vil opleve det historiske Chania og fordybe sig i kulturen. Hotellet består af 8 værelser, som er indrettet med kærlig omtanke, og blandt dem er der både dobbeltværelser og værelser med 5 senge. Selv om der er moderne elementer på værelserne, er det historiske præg alligevel meget tydelig på hele hotellet.

Alcanea Boutiques arabisk inspirerede indretning og udsigten til Chanias gamle by bringer gæsterne til en anden verden. Prikken over i’et er hotellets lækre morgenmad, som serveres på terrassen med udsigt over byens gamle havn.

Alcanea Boutique Hotel

Top rated
Chania
9.5 Fremragende (408 anmeldelser)

Avli Lounge Apartments

1/2

Avli Lounge Apartments er et hotel bestående af suiter, som er indrettet i flere venetianske bygninger i Rethimnos historiske centrum. Hotellet er en blanding af kretisk arkitektur og moderne æstetik. Suiterne er elegant indrettede med kunstværker, krystal og porcelæn. Hensigten er at fremhæve den historiske stemning og hylde de kretiske traditioner.

På hotellet er der desuden 5 små Candy-suiter, som er sjovt indrettet med slik som tema. Avli Lounge Apartments har også åbnet en Agora-butik for gæsterne, som sælger traditionelle græske råvarer, og du finder såvel vine som olivenolie og andre lokale delikatesser blandt udvalget.

Avli Lounge Apartments

Rethimno
9.5 Fremragende (362 anmeldelser)

Casa Delfino Spa

1/2

Casa Delfino er et boutiquehotel, som ligger i Chanias gamle bydel, og de 24 værelser er indrettet i en blanding af moderne og klassisk stil. Hotellets romantiske gårdhave er en fredfyldt oase, som gæsterne kan benytte til at læse, slappe af og nyde stemningen. Lige uden for hotellet venter Chanias dejlige udbud lige fra restauranter til museer.

Casa Delfinos gæster kan desuden nyde udsigten og solen fra tagterrassen. Afslapningsmuligheder, som den lækre spa , må heller ikke glemmes! Hotellet egner sig især til dem, der gerne vil opleve Chanias historiske side og stadig ønsker lidt luksus på ferien.

Casa Delfino

Chania
9.5 Fremragende (439 anmeldelser)

Rimondi Boutique Hotels

1/2

Rimondi Boutique er et hotel, der byder på historisk luksus i centrum af Rethimnos gamle by. Hotellet ejes af to arkitekter, som brugte et kvart århundrede på et minutiøst restaureringsprojekt, hvorunder de bygninger, der udgør hotellet, fik genskabt deres tidligere glans og storhed.

På den måde fører Rimondi Boutique gæsterne direkte tilbage i tiden og byder på en enestående chance for at fordybe sig i øens historie. Hotellet består af 33 stilfulde værelser og suiter, og der er også pool, tagterrasse, en traditionel dampbadstue, suiter med privat jacuzzi og meget mere.

Rimondi Boutique Hotels

Top rated
Rethimno
9.0 Fremragende (798 anmeldelser)

La Maison Ottomane

1/2

Sidst, men ikke mindst, er der det lillebitte La Maison Ottomane med kun tre værelser. Der er tale om et spændende lille hotel, hvor den historiske stemning vælder frem fra Osmannerrigets tid. Interiøret er udsmykket med antikviteter, malerier, tæpper og porcelæn. Som kronen på værket er der istanbulske konfekturer og marokkanske dufte.

La Maison Ottomane ligger i et roligt område i Chanias historiske centrum. Gåturen ind til byens centrum tager 5 minutter, og 10 minutter til den nærmeste strand. Hotellet er det perfekte valg til en luksuriøs romantisk ferie.

La Maison Ottomane

Top rated
Chania
9.6 Fremragende (178 anmeldelser)

Find flere hoteller på trivago.dk