Italien

Sole, mare, amore: De bedste strandhoteller i Italien

Leder du efter hotelinspiration din næste badeferie? Så læs med her.

Vi har fundet de bedste strandhoteller i Italien og inddelt dem i forhold til placering. Læs med og find de bedste hoteller i Italiens skønneste kystregioner.

Vores foretrukne strandhoteller i Veneto

Venetos Adriaterhavskyst har været en populær feriedestination længe. Og Veneto har meget andet at byde på end kun Venedig. Her lader kultur- og strandferien sig kombinere på perfekt vis.

Vores foretrukne strandhoteller i Emilia-Romagna

Drømmer du om italiensk flair og sydlandsk stemning? Så lad rejsen gå til Emilia-Romagna i Norditalien. Emilia-Romagna er perfekt for både singler og familier: Her får alle den perfekte strandferie.

Vores foretrukne strandhoteller i Toscana

Toscana er især kendt for sit frodige bakkelandskab, sine himmelstræbende solsikkemarker og smukke renæssancearkitektur. Men strandene fejler bestemt heller ikke noget: Vælg mellem kridhvide sandstrande og romantiske klippebugter kombineret med azurblå bølger.

Vores foretrukne strandhoteller på Sardinien

Er du til ø-ferier i fantastiske omgivelser? Så er Sardinien et godt valg. Her skinner solen ca. 300 dage om året, hvilket må siges at være en god grund til at booke et hotel med det samme. Hertil kommer uforstyrrede badebugter, krystalklart havvand og et udsøgt køkken. Kort sagt, dolce vita i rå mængder!

Vores foretrukne strandhoteller i Campania

Ordet Campania stammer fra betegnelsen “Campania felix”, der betyder noget så idyllisk som “det lykkelige landskab”. Navnet må da også siges at være særdeles passende, for det er næppe muligt at holde ferie i Campania uden at føle sig afslappet og lykkelig.

Vores foretrukne strandhoteller i Ligurien

Ligurien er en mindre region i den nordvestlige del af Italien. Her er naturen i højsædet, for de Liguriske Alper strækker sig helt ud til kysten. Der er ikke mange, som har prøvet at holde badeferie for foden af en bjergkæde.

Vores foretrukne strandhoteller i Friuli-Venezia Giulia

Friuli-Venezia Giulia er især kendt for sine både dramatiske og romantiske klippestrande, men I finder skam også klassiske sandstrande i området. På med badebukserne og afsted til Norditalien!

Vores foretrukne strandhoteller på Sicilien

Sicilien er den største ø i Middelhavet og dermed det perfekte rejsemål for jeres næste badeferie. Vulkanøen er Italiens sydligste region og lover derfor fantastisk ferievejr stort set hele året igennem.

Vores foretrukne strandhoteller i Apulien

Apulien ligger i den sydøstlige del af Italien og lokker med en perlerække af solgyldne sandstrande, der minder mere om Caribien end Europa. Varmt, fint sand og azurblå, lune bølger – hvad kan man mere ønske sig?

Vores foretrukne strandhoteller i Calabrien

I den allersydligste del af det italienske fastland ligger Calabrien. Her finder du en sand åbenbaring af maleriske småbyer og idylliske strande. I Calabrien går alle ferieønsker i opfyldelse: Uanset om I er til dovne dage i liggestolen eller hellere vil tage på spændende udflugter.