Norden

Forkæl dig selv – Tag på Skandinaviens bedste spahoteller

Her i det nordlige Europa har vi rigeligt med kurbade, som tilbyder muligheden for at koble af med en smag af luksus.

Så giv de grå og regnfulde dage baghjul, og gå på opdagelse i 6 af Skandinaviens bedste spahoteller.

Kurhotel Skodsborg

En af de ypperste muligheder for at forkæle sanserne ligger kun godt 20 km nord for Danmarks travle hovedstad. Kurhotel Skodsborg er beliggende helt ned til vandet og har siden 1898 været fokuseret på gæsternes ve og vel. Hotellet betragtes af mange nærmest som en legendarisk institution blandt wellnesshoteller i Danmark.

Hotellets spaer af international topklasse med 16 forskellige badeoplevelser. Her kan du vælge mellem en bred vifte af krops- og ansigtsbehandlinger lige fra forfriskende fodbad og blid aromamassage til ansigtsbehandling med proteinrig kaviar eller Rasul – et afspændende marokkansk rengøringsritual.

Kurhotel Skodsborg

Top rated
Søllerød
8.7 Fremragende (2022 anmeldelser)

Arken Hotel & Art Garden Spa

1/2

Arken Hotel & Art Garden Spa er et designmæssigt mesterværk, hvor alle elementer hjælper til at skabe en behagelig atmosfære. Kunst er en vigtig del af hotellet, og de tilbyder sågar eget kunstgalleri med mange spændende udstillinger.

I hotellets Art Garden Spa vil enhver form for ubehag forsvinde med det samme. Her er der mulighed for at slappe af i et harmonisk spa med moderne faciliteter. Varme kilder, saunaer og forskellige behandlinger for krop og sind er blot et lille udvalg af hvad der venter besøgende.

Med en beliggenhed blot 12 km fra centrum af Göteborg, kan et ophold fint kombineres med en tur til en af danskernes favoritbyer på den anden side af Øresund.

Arken Hotel & Art Garden Spa

Gøteborg
7.8 Godt (787 anmeldelser)

The Thief

1/2

Det 5-stjernede hotel, The Thief, ligger helt ned til vandet med udsigt over kanalerne i Tjuvholmen fjorden i Oslo. Hotellet således en fin base for et besøg i Norges prægtige hovedstad. The Thief har etableret sig som et af de absolut bedste hoteller i Nordeuropa.

Thief Spa holder hotellets høje standard med et fantastisk design, og tiden her vil med sikkerhed blive mindeværdig. Wellness-området åbnede så sent som i marts 2014 og tilbyder en verden af vand, afslapning og forførelse.

På de 800m², som Thief Spa strækker sig over, finder man blandt andet en 12 meter lang pool, flere forskellige saunaer, fitness, bar, spa butik, flere behandlingsværelser og naturligvis en komplet skønhedsalon.

The Thief

Top rated
Oslo
9.2 Fremragende (1145 anmeldelser)

Comwell Borupgaard

1/2

I stilfulde og naturskønne omgivelser i Snekkersten ved Helsingør finder man Comwell Borupgaard – en herregård med en spændende historie og moderne faciliteter, som danner rammen om en perfekt spaweekend.

I Comwell Borupgaard Spa oplever man en sjælden set passion for forkælelse og nærvær. Med fuld fokus på gæsterne og veluddannede terapeuter, så er der ingen mulighed for at forlade stedet i ubalance. Comwell Borupgaard tilbyder en lang række behandlinger lige fra et humlebad og eksklusive Caudalie-behandlinger til en mineralfyldt indpakning i ungarsk ler og meget meget mere.

Hotel Comwell Borupgaard

Helsingør
8.1 Meget godt (1417 anmeldelser)

Ystad Saltsjöbad

1/2

Ystad Saltsjöbad er nok Skånes bedst kendte spahotel. Badehotellet har i mere end 110 år forsøgt at overgå gæsternes forventninger til det perfekte spaophold – og med ganske stor succes. Det er endda muligt at hoppe i havet direkte fra hotellets badebro.

Salt Creek Spa er en moderne oase af velvære blot 20 meter fra det åbne hav. For hotellets gæster er Salt Creek Spa åben mandag til søndag fra kl. 9 til 24, så der er masser af mulighed for at slappe af med adgang til diverse pools, jacuzzi, hamam, koldtvandsbassin med mere.

Efter en dag med velvære som højeste priotet byder hotellet på god mad, blandt andet i den svensk-amerikanske skalddyrsrestaurant Port.

Ystads Saltsjöbad

Top rated
Ystad
8.6 Fremragende (791 anmeldelser)

Dr Holms

Dette gamle historiske hotel fra starten af 1900-tallet ligger midt i skisportsstedet Geilo. Et område, som gør sig smuk hele året rundt.

Dr Holms Spa byder på et 1000m² stort pool- og spaområde af høj standard. Nyd blandt andet sauna, tyrkisk dampbad og både indendørs og udendørs boblebad. Designet er inspireret af japans minimalisme med lyse farver og rigeligt med plads til at føle sig hjemme.

Det flinke personale står klar til forkæle gæsterne med en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, manicure, pedicure osv. Der bydes på frugt og drikkevarer inden den ultimative rejse af velvære sætter igang.

Dr Holms

Geilo
7.6 Godt (1384 anmeldelser)