FrankrigRomantiske ferierStorby

Hotelstil derhjemme: 10 sengegavle i Paris, som vil opgradere dit soveværelse

By , 12. maj 2016

Leder du også efter inspiration til en nem makeover til dit soveværelse? En sengegavl er en enkel og effektfuld måde at transformere indretningen på, uden det kræver en kæmpe indsats. Her har vi samlet 10 sengegavle fra de bedste designhoteller i Paris. Stjæl selv hotelstilen, og opgrader dit soveværelse.

Fokus på fototapetsengegavle-i-paris-blc-design-hoteller-boliginspiration-indretning

Sengegavlen på værelserne på Blc Design er ganske enkelt et fototapet. Kontrasten mellem de rolige blå nuancer og det edgy motiv er perfekt til at en sjov og kreativ indretning.

Go rawsengegavle-i-paris-henriette-rive-gauche-hoteller-boliginspiration-indretning

Er du er på et budget, men vil stadig gerne opnå en flot effekt? De enkle træplader er sat sammen til én stor sengegavl, der giver et råt look til soveværelset. Set hos Henritette Rive Gauche.

Kontrastfarvesengegavle-i-paris-astotel-george-design-hoteller-boliginspiration-indretning

Den stærke røde farve og de enkle linjer i sengegavlen står i god kontrast til de organiske farver og mønstre i tapetet. Du kan forstærke effekten ved at male boligtilbehør i den samme stærke farve. Set hos Astotel George.

Blomsterflorsengegavle-i-paris-maison-athenee-design-hoteller-boliginspiration-indretning

Gør som Maison Athenee, og lad et romantisk blomstermønster få hovedrollen i soveværelset. Match gerne sengegavlen og tapetet for at at maksimere udtrykket, og lad resten af interiøret være i neutrale farver for at skabe ro i resten af indretningen.

Godt med genbrugsengegavle-i-paris-henriette-rive-gauche-port-design-hoteller-boliginspiration-indretning

Henriette Rive Gauche har givet denne smukke, franske hoveddør nyt liv ved at male den i en smuk støvet blå farve og brugt den som sengegavl. Supplér med lamper og tekstiler, der matcher.

Stjerneklartsengegavle-i-paris-du-petit-moulin-design-hoteller-boliginspiration-indretning

Selvom den lyse, skandinaviske stil stadig er danskernes foretrukne boligstil, så kan den stadig krydres med mørke farver og smukke grafiske detaljer. Stjæl stilen fra Du Petit Moulin, og invitér nattehimmelen ind i dit soveværelse.

Sort på hvidtsengegavle-i-paris-astotel-joke headboard-hoteller-boliginspiration-indretning

Vågn op hver morgen til dit yndlingscitat eller -motto. Kopiér den enkle stil fra sengegavlen hos Astotel Joke, og glæd dig over at starte dagen med søde ord.

Junglefebersengegavle-i-paris-la-parizienne-hoteller-boliginspiration-indretning

Palmeblade er en af dette års helt store boligtrends, som La Parizienne by Elegancia har taget til sig og brugt som en del af den karakterfulde indretning. Hop med på trenden, og giv dit soveværelse et anderledes præg med stærke farver og spændende tapet.

I øjenhøjdesengegavle-i-paris-henriette-rive-gauche-hoteller-boliginspiration-indretning

Hvem siger, at sengegavlen skal sidde lavt? På hotellet Henriette Rive Gauche er sengegavlen kommet op i øjenhøjde, og sammen med de dekorative lamper danner den et naturligt blikfang for rummet. Med en lille, men effekfuld farvepalet, skaber du ro og lethed i indretningen.

Kolonistilsengegavle-i-paris-relais-chateau-saint-james-paris-headboard

Indretningen på Relais & Chateaux – Saint James Paris har både elementer af det historiske Paris og nordafrikanske indslag. Vælg en lignende sengegavl som det perfekte eksotisk indslag i dit soveværelse.

Hvilken sengegavl er din favorit?