Europa

Seks unikke boutiquehoteller i Amsterdam

Unik, boutique… Det klinger perfekt, og skønne Amsterdam byder på en masse fine hoteller, der passer under denne beskrivelse.

Hollands hovedstad er spækket med vintage butikker, chikke vinbarer og hyggelige cafeer. Der er altid noget at tage sig til, når man er ude og opleve byen. Men en del af tiden bliver også (for vores vedkommende) brugt på hotelværelset, når der skal afkobles før og efter dagens strabadser. Derfor gælder det om at finde et hotel, som går i spænd med storbyens charme, så man får amsterdamoplevelsen helt ind under huden.

Vi har samlet en liste med seks små boutiquehoteller, hvis kapacitet ikke overstiger 40 værelser. Dette gør hotellerne mere intime og originale end de gængse mainstreamhoteller, hvilket passer perfekt til Amsterdams atmosfære. Se en oversigt over hotellernes placering på Google Maps.

The Dylan Amsterdam

The Dylan sætter design og luksus i højsædet. Det femstjernede hotel tilbyder alt hvad man kan forvente af et luksushotel. Her kan man hygge med bløde king- og queensize senge, frottemorgenkåber, højtalersystem, michelin-restaurant og så er der selvfølgelig mulighed for at blive forkælet med morgenmad og massage på værelset. Hotellets hyggelige gårdhave og loungeområde er en af Amsterdams hemmelige oaser og det perfekte spot at nyde et glas vin eller kaffe.

Hotel The Dylan Amsterdam

Top rated
Amsterdam
9.1 Fremragende (832 anmeldelser)

Canal House

Canal House ligger lige ved siden af de ni shoppinggader De Negen Staatjes, hvor du kan købe dig fattig i lækkert design og opkommende tøj- og smykkebrands. Derudover finder du Anne Franks hus og tulipanmuseet lige ved siden af. Hotellets 23 værelser er indrettet med mørkt træ, sorte mosaikker og mørke, eksklusive tekstiler. Vælg mellem forskellige typer værelser med bl.a. badekar på værelset, højtalere og fladskærms-tv.

Hotel Canal House

Top rated
Amsterdam
9.0 Fremragende (1067 anmeldelser)

Hotel Roemer

Roemer er et paradis for kunstelskere. Hotellet råder over en imponerende malerisamling, håndplukket af hotellets ejer. De større værelser har eget jacuzzi og regnbrusebad, og alle værelser er indrettet i varme, lyse farver. Hotellet ligger lige på ydersiden af Amsterdams kanaler, og den mindre centrale placering, gør at hotellet er til at betale, selvom det er i den luksuriøse ende. Tæt på hotellet finder du den hyggelige Vondelpark samt Rijksmuseet og Van Gogh Museet.

Hotel Roemer

Top rated
Amsterdam
8.6 Fremragende (2058 anmeldelser)

Seven one Seven

Hotel Seven One Seven, eller 717, er et hyggeligt hotel indrettet i hjemlig stil med en skøn sammensætning af forskellige farver og materialer. Hotellets 9 suiter er opkaldt efter forskellige kunstnere, forfattere, komponister og film. Du kan vælge at slå dig ned i Shakespearesuitens bløde lænestol, Dickens queensize seng, Tolkiens bad og regnbruser eller Picassos bløde sofaer. Hotellet ligger 7 minutters gang fra Amsterdams skønne blomstermarked.

Hotel Seven One Seven

Top rated
Amsterdam
9.1 Fremragende (210 anmeldelser)

Conscious Hotel Museumsquare

Conscious Hotel er, som navnet antyder, bevidst om den indvirkning vi alle har på miljøet. Hotellets indretning er holdt i grøn stil med fokus på økologi og genbrug. Her er tænkt over tingene, ned til mindste detalje. Sæbe og rengøringsmidler er miljøvenlige, bordene er lavet af genbrugsmaterialer og morgenmaden er selvfølgelig økologisk. Den skønne baghave er et ideelt sted at lade op inden en dag med sightseeing på to hjul: Hotellet udlejer cykler, som er det optimale transportmiddel for udforskning af Amsterdam.

Conscious Museum Square

Amsterdam
8.2 Meget godt (2382 anmeldelser)

La Remise

La Remise tilbyder rolige og intime omgivelser med kun tre hotelværelser: Det hvide værelse, Det nordlige værelse og Det sydlige værelse. Alle værelser er holdt i minimalistisk, stilrent design med god plads at boltre sig på. Her er alle tekniske fornødenheder: fladskærms-tv og højtalere, som du kan koble til din smartphone. Hotellet ligger i et stille område på Noorderstraat, der samtidig er så centralt at man snildt kan gå til centrum på 10-15 minutter.

La Remise

Amsterdam
8.9 Fremragende (412 anmeldelser)