Asien

6 luksushoteller i Sydøstasien

Himmelseng med havudsigt, privat boblebad og infinity pool.

Jo tak! Pep backpackerferien op med et ophold på et af disse drømmeresorts i Thailand, Indonesien, Vietnam, Filippinerne og Laos.

Det koster lidt ekstra, men for en dag eller to i paradis, er det alle pengene værd. Hvis du i forvejen skal afsted til en eller flere af disse sydøstasiatiske destinationer, så overvej at lægge vejen forbi et af disse luksushoteller nedenfor.

Casa de la Flora

Hos Casa de la Flora får du tildelt en lille villa med havudsigt. Dertil hører privat udendørs pool eller boblebad og soldæk. Casa de la Flora er et designhotel med stort D. De 36 villaer er formede som lyse kubikker og indrettede i en minimalistisk, næsten skandinavisk, stil. Her kan du komme ned i gear og skrue op for luksussen med lækker morgenmad, stor spa-afdeling og en række forskellige aktiviteter, såsom massagebehandlinger, joggingture og badning i den lækre infinity pool. Resortet er placeret i Khao Lak, 100 km nord for Phuket.

Casa de La Flora

Top rated
Phang Nga
8.8 Fremragende (252 anmeldelser)

The Chedi Club ved Tanah Gajah

På The Chedi Club bor man i en af de 20 eksklusive villaer, der ligger lunt og godt i Ubuds frodige natur – langt fra de fyldte backpackerstrande. Nyd solopgangen over Mount Agung, Balis højeste bjerg, og deltag i et udendørs madlavningskursus med lokale kokke. Bliv opvartet i hotellets lækre spa med udsigt til rismarkerne og nyd stilheden og den fantastiske service. Opholdet er ikke just billigt, men til gengæld får du en masse med i prisen: Lækker morgenmad, et bredt udvalg af drinks og snacks, samt serviceminded personale på højt niveau.

The Chedi Club at Tanah Gajah

Top rated
Ubud
9.7 Fremragende (434 anmeldelser)

Six Senses Ninh Van Bay

Six Sense Ninh Van Bay er et økologisk resort, der fokuserer på at give sine gæster en fuldendt sanseoplevelse. Nyd afslappende massagebehandlinger, tai-chi- og yoga-kurser, sejl i kajak og tag på dykkertur. Du kan også blive på værelset og nyde faciliteterne. Hop i din egen private swimmingpool og slik sol på terrassen. Indenfor kan du dase i den store dobbeltseng eller nyde udsigten fra karbadet. Hotellets restaurant serverer vietnamesiske retter og lækker morgenmad. Six Senses Ninh Van Bay ligger i fredfyldte omgivelser 20 minutters sejtur fra storbyen Nha Trang.

Six Senses Ninh Van Bay

Top rated
Nha Trang
8.8 Fremragende (325 anmeldelser)

Eskaya Beach Resort & Spa

Oplev Filippinerne fra sin eksklusive side på Eskaya Beach Resort & Spa. Hotellet ligger på den lille ø Panglao, der er et paradis for dykkere, strandløver og -løvinder. Her får du fantastiske koraller og smukke sandstrande. Panglao ligger desuden lige ved siden af Bohol, hvor man kan opleve Chocolate Hills og se de små spøgelsesaber. Eskaya Beach Resort er især kendt for sit spa, hvor dygtige massører udøver magi på dine ømme muskler, mens du nyder udsigten over havet. Her kan du selvfølgelig også tjekke ind i din egen villa med privat pool.

Eskaya Beach Resort & Spa

Top rated
Panglao
8.9 Fremragende (122 anmeldelser)

Sri Panwa Phuket

Shri Panwa er hotellernes version af paradis på jord. Her får du en stor, blød seng, en infinity pool og privat solterrasse serveret med storslået panoramaudsigt over havet. Start dagen med en yogatime eller kast dig ud i den lokale kampsport, thaiboksning, under kyndig vejledning af hotellets egne instruktører. Hotellets højtliggende placering gør det muligt både at opleve solopgang og solnedgang uden at skulle bevæge sin dovne krop særlig langt. Sri Panwa Phuket ligger på den sydlige del af Phuket med udsigt over Andamanhavet.

Sri Panwa Phuket

Top rated
Cape Panwa
9.1 Fremragende (617 anmeldelser)

Riverside Boutique Resort

Riverside Boutique Resort i Laos er et af de mest prisvenlige resorts på listen. Ikke desto mindre får du velvære, luksus og afslapning i massevis. Spis morgenmad med udsigt til Nam Sang floden og slap ved hotellets store swimmingpool med kig til de smukke kalkbjerge. Om aftenen kan du prøvesmage traditionelle retter tilberedt af friske ingredienser fra lokalområdet. Hotellet ligger i Vang Vien, som er en populær backpackerdestination 160 km nord for Laos’ hovedstad, Vientiane.

Riverside Boutique Resort

Top rated
Vang Vieng
9.1 Fremragende (344 anmeldelser)