Hele verdenLuksus

Sandaler, stiletter eller støvler? Find det hotel, der matcher dine sko

By , 21. januar 2016

Hvilket hotel er perfekt til dig? Med et kæmpe udvalg af hoteller, kan det være svært at vælge. Hos trivago magazine har vi fundet tre specielle hoteller, der passer dig – uanset om du er til sandaler, stiletter eller støvler.

 


Sandaler

Six Senses Hideaway Yao Noi

Phangnga, Thailand | ★★★★★ | Book et værelse


six-senses-thailand

Er du på udkig efter et hotel med den samme afslappede enkelthed som dine yndlingssandaler? Mellem den lyse sandstrand og den storslåede mangrove-skov ligger det smukke Six Senses Hideaway Yao Noi. Inspirationen til interiørets materialer og farver er hentet fra naturen omkring hotellet: Enkle møbler, bæredygtige materialer og klare farver, der afspejler havet og skovens planter.

Med infinity pool og panoramaudsigten over Phang Nga Bay smelter hotellets arkitektur næsten sammen med omgivelserne, og giver gæsterne en fornemmelse af både at være på hotel og i den uspolerede natur på samme tid.

six-senses-hideaway-hotel-thailand-natursix-sense-hideaway-hotel-thailand-sofa

Top tre til sandal-typen

  • Oplev Phang Nga Bay helt tæt på, og tag på en af hotellets dykker- eller snorkelture.
  • Kom tæt på den thailandske natur på en af hotellets vandreture.
  • Slap af i krop og sind med et af hotellets mange yoga-tilbud. For eksempel Yogic Detox, der er baseret på principper fra hatha yoga. (Se mere om yogahoteller i Danmark og resten af verden her og her.)

 


Stiletter

High Line Hotel

New York, USA | ★★★★ | Book et værelse


high-line-hotel-new-york

En tur til New York er den idéelle undskyldning for at finde dine stiletterne frem. (Og måske købe nogle flere….) Den bedste accessory til et par stilede stiletter er selvfølgelig et hotel, der er lige så elegant som dit skovalg: The High Line Hotel er ultra-fashionabelt og ligger i den moderne bydel, Chelsea, der er kendt for sine mange gallerier.

Hotellets 60 værelser er alle møbleret med unikke og nøje udvalgte fund fra antik- og vintagemarkeder. Sengene er ekstra store med sengetøj i lækre materialer, og selvfølgelig det ultmative must: En stor, blød hotel-morgenkåbe til dovne morgener og sene aftener.

high-line-hotel-new-york-lampe high-line-hotel-new-york-badevaerelse high-line-hotel-new-york-sofa

Top tre til stilet-typen

  • Bestil en espresso fra hotellets coffee truck, en renoveret citroën-van fra 1963 med et lækkert udvalg af kaffe og te.
  • Man kan også cykle i stiletter! Hop på en af hotellets Shinola cykler, og se området omkring Chelsea og Hudson River Park.
  • Baren på High Line Hotel er en af bydelens bedst bevarede hemmeligheder. Vælg en klassisk New York cocktail eller en af hotellets egne favoritter.

 


Støvler

Basecamp Trapper’s Hotel

Longyearbyen, Norge | B&B | Book et værelse


basecamp-trappers-hotel-stol basecamp-trappers-hotel-sofa

Ligegyldigt om du er til vandrestøvler eller vinterstøvler, så er Basecamp Trapper’s Hotel det perfekte hotel. Med en belligenhed i Longyearbyen på Svalbard er Basecamp Trapper’s måske det nordligste hotel i verden, og den idéelle base for helt særlige natur- og vandreoplevelse.

Som et prisvindende øko-hotel prioriterer Basecamp Trapper’s miljømæssige hensyn og bæredygtighed højt, men som et par gode støvler er komfort også vigtigt. Derfor er hotellet udstyret med lækre senge, private badeværelser og indretning, der hygger og varmer, når det er koldt udenfor. Nyd stilheden og roen, og tag på eventyr i den arktiske natur.

basecamp-trappers-hotel-bord basecamp-trappers-hotel-senge

Top tre til støvle-typen

  • Om vinteren er nordlyset et must. Heldigvis er det lige uden for døren.
  • Ligegyldigt om du ankommer til hotellet om sommeren eller vinteren, har du mulighed for at opleve Svalbard på hundeslæde. Hotellet arrangerer både halvdags- og heldagsture.
  • ’Cognac-loftet’, hvor du kan få en drink med de andre hotelgæster eller slappe af med en god bog.

Hvilket hotel vil du vælge? Hotellet til sandaler, stiletter eller støvler?