Danmark

6 fantastiske grunde til at besøge Ruths Hotel i juni (og én i juli…)

Natur, kultur og historie smelter sammen i en højere enhed og er med til at gøre Ruths Hotel til en helt særlig hoteloplevelse.

Se her, hvad du ikke må gå glip af i juni på Danmarks dejligste badehotel…

1. Fejring af Skt. Hans

Kom med til Danmarks hyggeligste Skt. Hans fest, når Ruths Hotel fejrer midsommeren d. 23. juni med bål på stranden ved den legendariske solnedgangsplads. I år er det hotellets egen direktør, Peter Chr. Jensen, som har fornøjelsen af at holde båltalen. Traditionen tro afholder hotellet en hyggelig aften med kulinariske oplevelser i Ruths Gourmet for omkring 50 gæster. Kaffe og dessert bliver serveret tilbage på hotellet efter Skt. Hans bålet.

2. Foredrag: Det gode liv

Foredraget ”Det gode liv” er det tredje arrangement i en nystartet erhvervsklub på Ruths Hotel med fyraftensmøder efterfulgt af en 2-retters menu i Ruths Brasserie, samt networking og hygge med kaffe og lidt sødt i pejsestuen. Foredragets oplægsholder er psykolog Kit Lisbeth Jensen, som giver et bud på, hvad det gode liv er, og hvad man kan gøre for at opnå det. Tidligere har erhvervsklubben haft foredrag om passionsledelse med Karina Boldsen fra Solitwork, samt foredraget ”Ledelse i en crazy verden” med Erhvervscoach Jane Rosengren.

3. Sommer på menukortet

I køkkenet tryller en af Danmarks største kokketalenter, chefkok Dennis Juhl, med årstidens ingredienser. Frem til Skt. Hans serverer han blandt andet retterne

  • Grønne asparges med kryddersaltet laks, porcheret æg & beurre blanc
  • Hvide asparges med sauce mousseline
  • Sorthummer med salat, citron & mayonnaise

Desuden byder Ruths Brasserie også på forfriskende rosé og skaldyrsfade på terassen. Vi anbefaler også hotellets sommerdessert, Jordbær Ruth, under blå Skagens-himmel. Det bliver ikke ikke mere sommer end det!

4. Interiøret

Interiøret på Ruths Hotel udstråler en helt særlig ro og afslapning. Den smukke indretning inviterer det smukke lys i Gl. Skagen ind, og møblerne er en smuk blanding af nyt og gammelt – altsammen i en indbydende skandinavisk stil. Nøjagtig som et ægte badehotel skal være.

5. De lyse nætter ved midsommer

Der er 2-3 uger hvert år, hvor lyset i Gl. Skagen aldrig helt forsvinder. Lige omkring Skt. Hans kan man, hvis man holder sig vågen hele natten, opleve hvordan solen lige akkurat forsvinder bag horisonten ved solnedgang kl. 22.30, men på stjerneklare nætter vil lyset og solnedgangshimlen aldrig helt forsvinde, inden solen igen står op klokken 4.15.

6. Stemningen og solnedgangen

Selvom alle kender til lyset omkring Skagen, som tiltrak de berømte Skagensmalere til toppen af Danmark, så er Gl. Skagen endu mere særlig. Når man kommer til denne lille landsby med de gule huse og røde tage med blonder på tagryggen, mærker man tydeligt, at tempoen automatisk sættes 10 takter ned.

Desuden har Gl. Skagen den berømte solnedgangsplads, der om sommeren ofte samler 5-600 mennesker, der gerne klapper solen ned, når den rammer havet. Når skyerne får lov til at lege med, giver farvespillet en unik æstetik med lyserøde, orange, røde og gule farver på himlen. Hvis du ikke mener, at solnedgange er noget særligt, så er det sandsynligvis fordi, du ikke har oplevet solnedgangen i Gl. Skagen. Den ER virkelig noget specielt!

7. Skagen Festival

Skagen Festival indtager toppen af Danmark igen fra d. 30 juni til d. 3. juli. Traditionen tro medvirker Ruths Hotel også med i festlighederne. Fredag d. 1. juli kan du opleve koncert på terassen ved Ruths Brasserie med Christian Søgaard Trio.