Italien

Romantiske hoteller på Amalfikysten

Når det kommer til romantiske destinationer, er Italien en sikker vinder. Særligt anbefalelsesværdig er Amalfikysten, som tilbyder de smukkeste rammer for en romantisk ferie.

Uden yderligere introduktion vil vi derfor præsentere dig for vores otte favorithoteller på Amalfikysten, der skruer romantikken helt op.

Ravello Art Hotel Marmorata

1/3

Stilen på Ravello Art Hotel Marmoratas er inspireret af alt, hvad der nautisk, og har adskillige møbler og ornamenter fra gamle skibe. Stedet var oprindeligt en gammel papirmølle, men blev i 80’erne omdannet til hotel for rejsende, der ønskede at opleve Amalfikystens skønhed.

Hotellet har direkte adgang til havet, så har kan du for alvor nyde lyden af bølgerne. Hotellets pool med jacuzzi på terrassen er også det perfekte sted at friske kuløren op, mens du nyder udsigten.

Et Superior-værelse med havudsigt byder ikke kun på en pragtfuld udsigt over havet, men er også rummeligt med mørkt træ, spanske kakler på gulvet og et luksuriøst badeværelse.

Ravello Art Hotel Marmorata

Top rated
Ravello
8.8 Fremragende (692 anmeldelser)

Hotel Tramonto d’Oro

1/3

I centrum af Praiano ligger dette familiedrevne hotel i klassisk middelhavsstil, der byder gæster i alle aldre velkommen med en varm og familievenlig atmosfære. Hotellets navn betyder ‘gylden solnedgang’, og der er ikke noget bedre sted at nyde solnedgangen end fra poolen på taget eller fra panoramarestauranten.

Hotellet har fået et certifikat for sin miljøvenlige hoteldrift og betragter sig selv som ansvarsbevidst omkring alle aspekter af en gæsts ophold. Restauranten er for eksempel særlig opmærksom på gæster med fødevareallergi, så de ikke behøver at gå unødig glip af de fantastiske italienske retter.

Vælg et Mediterranea-værelse med stilfuld blå og hvid indretning (Santorini møder Amalfi), balkon med havudsigt, store komfortable kingsize-senge samt et rummeligt og luftigt opholdsrum.

Hotel Tramonto D'Oro

Top rated
Praiano
9.3 Fremragende (1904 anmeldelser)

Hotel Covo dei Saraceni

1/3

En anden mulighed, hvis I leder efter et sted at blive gift, er Hotel Covo dei Saraceni, som ligger i hjertet af Positano. De solbeskinnede terrasser og pragtfulde udsigter udgør det perfekte sted at sige ‘ja’.

Hotellet har sin egen private strand med en elevator, der fører direkte ned til sandet, så du ikke behøver at stønne og pruste hele vejen op og ned ad bakken. Langs med stranden finder du hotellets brasserie og skyggefulde terrasser, der fører dig hen til poolen, som har udsigt over stranden.

Covo Dei Saraceni

Top rated
Positano
8.8 Fremragende (701 anmeldelser)

Belmond Hotel Caruso

1/3

Belmond Hotel Caruso ligger på en bakke i den højeste del af Ravello og er oprindeligt et hus fra det 11. århundrede indrettet med møbler i samme stil og et strejf af italiensk glamour. Hotellet har dog ikke siddet fast i tiden, men er blevet restaureret med alskens komfort fra det 21. århundrede.\

Hotellets infinitypool er et arkitektonisk mesterværk, og med sin placering på det højeste punkt over byen føles det næsten som at svømme oppe mellem skyerne. Derudover kommer personalet gerne med en iPod fyldt med afslappende musik og frisk frugt, når du ligger og slapper af ved poolen.
Hotellet tilbyder en gratis bådtur i en traditionel træbåd, der starter i Amalfi og inkluderer shuttletransport til og fra hotellet.

Belmond Hotel Caruso

Top rated
Ravello
9.4 Fremragende (163 anmeldelser)

NH Collection Grand Hotel

1/3

Leder I efter det perfekte bryllupshotel? Så tag et kig på dette tidligere kloster fra det 13. århundrede beliggende på kanten af en klippetop. Grand Hotel Convento di Amalfi har sit eget kapel, der er perfekt, hvis I er på jagt efter et unikt sted at aflægge jeres ægteskabsløfter.

Hotellet tilbyder to restauranter, hvoraf den ene har en udendørsterrasse og et fantastisk udvalg af vine og cocktails. Den anden, Kyushu, er en fusionsrestaurant med japanske og middelhavsinspirerede retter under ledelse af kokken Julian Marmol. Infinitypoolen ser ud som om, den er hugget ud af klippen, og man får en følelse af fuldstændig afsondrethed.

Terrassen, der har udsigt over poolen, er det perfekte sted at nyde lidt frokost eller en cocktail.

NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi

Top rated
Amalfi
9.1 Fremragende (977 anmeldelser)

Hotel Santa Caterina

1/3

Dette hotel har fået de bedste anmeldelser i hele Amalfi. Hotel Santa Caterina er storstilet luksus i ægte italiensk stil med alt det bedste Amalfikysten har at byde på. Blandt frodige haver og vinstokke, tilbyder hotellet en oase af ro inden for byens mure.

Restauranten, Al Mare, er bestemt et besøg værd, også selvom du bor på et andet hotel i nærheden. Mange af områdets besøgende flokkes til Al Mare for at smage deres uovertrufne skaldyr og andre udsøgte retter.
Nyd hotellets strandklub og saltvandspool og stress af med massage, ansigts- og kropsbehandlinger i hotellets spa.

Hotel Santa Caterina

Top rated
Amalfi
9.6 Fremragende (480 anmeldelser)

Monastro Santa Rosa Hotel & Spa

1/3

Der er ikke noget bedre end at se vandet fortsætte ud i horisonten fra poolkanten. Monastero Santa Rosa, der er bygget ind i klippevæggen, har en af de bedste infinitypools med klart blåt vand, der ser ud til at fortsætte ud i det enorme og grænseløse hav.

Hotellet, der oprindeligt var et kloster fra det 17. århundrede, har bevaret meget af sin oprindelige charme med smukke haver og en udendørsterrasse, der tilbyder en skøn udsigt. Hotellet tilbyder 80 kvadratmeter spa, og alle værelserne har store badekar, der giver dig mulighed for at slappe af, når dagen går på hæld.

Kokken Bob, på hotellets Ristorante Il Refettorio, er kendt for sin umættelige kærlighed til mad. Blandt lækkerierne på menuen faldt vi for retten med hummer, kikærtepuré og reje-ravioli

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa

Top rated
Conca dei Marini
9.5 Fremragende (238 anmeldelser)

Hotel Casa Angelina

1/3

Vi lægger ud med et værelse med udsigt. Der er intet, der kan måle sig med synet af et glitrende hav eller en rosa solnedgang… Og det kan et værelse på Casa Angelina levere.

Nyd en dejlig morgenmad på hotellets udendørsterrasse eller en gourmetmiddag, mens solen går ned i horisonten. Du har helt aldrig smagt så lækker pasta eller så friske fiskeretter som hos Casa Angelina. På hotellets restaurant folder italienerne sig virkelig ud og gør det, de er bedst til; nemlig at lave udsøgt mad.

Hotellets elegance ser man tydeligt i den rene, hvide arkitektur og den enkle indretning, der fremhæver den skønne udsigt. Som en tidligere gæst skrev i en anmeldelse, får du ‘den smukkeste udsigt, Italien har at byde på… fra dit værelse’.

Hotel Casa Angelina Lifestyle

Top rated
Praiano
9.3 Fremragende (556 anmeldelser)