Europa

Romantiske hoteller for dummies…

Kære mand…

På det seneste har vores hverdag været fyldt med uromantiske indslag som…

•Evige diskussioner om, hvem der skal tømme opvaskemaskinen…

•Toiletbrættet, der altid er oppe (*suk*)

•Joggingtøj og morgenhår hele weekenden (Skyldig!)

Og ja, blomster er romantiske, men det ville være endnu bedre, hvis vi tog på en romantisk miniferie sammen. Så kunne vi tage en pause fra opvasken, få morgenmaden serveret og tage ud og opleve en ny, spændende by sammen.

Som en lille hjælp, er der en liste her med romantiske hoteller, som med garanti vil gøre vores ferie uforglemmelig. Du skal bare vælge ét, så pakker jeg kufferten. (Bare rolig! Jeg skal nok lade joggingtøjet blive hjemme.)

Dorsia

Jeg vil gerne bo her fordi… indretningen er fuldstændig fantastisk. Hvert eneste værelse er en romantisk hule i juvelfarver,

Dorsia Hotel & Restaurant

Top rated
Gøteborg
9.4 Fremragende (607 anmeldelser)

Hindsgavl Slot

Jeg vil gerne bo her fordi… Hindgavl er Danmarks mest romantiske hotel med en fantastisk slotspark til hyggelige gåture og lækker gourmetrestaurant til romantiske middage. Og jeg elsker den smukke udsigt over vandet.

Hotel Hindsgavl Slot

Top rated
Middelfart
8.8 Fremragende (1037 anmeldelser)

Hotel L’hotel

1/2

Jeg vil gerne bo her fordi… Paris er verdens mest romantiske by, og L’Hotel er det mest romantiske hotel i Paris. Efter sightseeing og en romantisk middag kan vi slutte dagen af med macarons og champagne på hotellet og se solnedgangen over byen.

L'Hotel

Top rated
Paris
8.8 Fremragende (617 anmeldelser)

D’Inghilterra

Jeg vil gerne bo her fordi… jeg ved, du vil elske at gå rundt i Roms gader og nyde solen lige så meget som mig. Og fordi det vil være super romantisk at spise Pasta Amatriciana med den her udsigt i baggrunden.

Starhotels Hotel d'Inghilterra Roma

Rom
7.7 Godt (802 anmeldelser)

Das Stue

Jeg vil gerne bo her fordi… vi nok aldrig bliver traditionelle romantikere, så et stemningsfuldt hotel uden lyserødt tapet på værelset er helt perfekt. Hvis der er godt vejr, kan vi tage op på kultur-tagterassen Klunkerkranich og få cocktails.

SO/ Berlin Das Stue

Top rated
Berlin
9.3 Fremragende (1662 anmeldelser)

Rosewood London

1/2

Jeg vil gerne bo her fordi… der er et kæmpe badekar i marmor! Ja, det er luksus, men på den anden side: Hvorfor ikke gøre det til en miniferie, som vi aldrig glemmer?

Rosewood London

Top rated
London
9.4 Fremragende (2514 anmeldelser)

Waldorf Astoria Amsterdam

Jeg vil gerne bo her fordi… jeg er forelsket i det smukke, blå interiør, og jeg drømmer om at vågne op til udsigten af Amsterdams hyggelige kanaler sammen med dig. Vi kan bruge søndagen på at leje cykler og besøge Magere-broen, Vondelpark og Amstelfloden.

Waldorf Astoria Amsterdam

Top rated
Amsterdam
9.6 Fremragende (2764 anmeldelser)

The Emblem

Jeg vil gerne bo her fordi… værelset og udsigten er så smuk, at jeg bare glæder mig til at stå sent op sammen med dig. Resten af dagen kan vi bruge på at gå på opdagelse sammen i Prags smukke, historiske kvarterer.

Hotel The Emblem Prague

Top rated
Prag
9.2 Fremragende (1724 anmeldelser)

DO: Plaça Reial

Jeg vil gerne bo her fordi… Lad os se det i øjnene: Vi har brug for en romantisk miniferie, hvor der er sol, varme og afslapning, så et hotel i Barcelona med spa og pool er det perfekte match. Så er vi helt afslappede til en aften med tapas og drinks.

Hotel DO: Plaça Reial

Top rated
Barcelona
9.5 Fremragende (1432 anmeldelser)