EuropaRomantiske ferier

Romantiske hoteller for dummies...

By , 11. marts 2016

Kære mand…

På det seneste har vores hverdag været fyldt med uromantiske indslag som…

  • Evige diskussioner om, hvem der skal tømme opvaskemaskinen…
  • Toiletbrættet, der altid er oppe (*suk*)
  • Joggingtøj og morgenhår hele weekenden (Skyldig!)

Og ja, blomster er romantiske, men det ville være endnu bedre, hvis vi tog på en romantisk miniferie sammen. Så kunne vi tage en pause fra opvasken, få morgenmaden serveret og tage ud og opleve en ny, spændende by sammen.

Som en lille hjælp, er der en liste her med romantiske hoteller, som med garanti vil gøre vores ferie uforglemmelig. Du skal bare vælge ét, så pakker jeg kufferten. (Bare rolig! Jeg skal nok lade joggingtøjet blive hjemme.)


Dorsia

Gøteborg, Sverige | ★★★★ | Book et værelse


dorsia-goetheborg-hotel

Jeg vil gerne bo her fordi… indretningen er fuldstændig fantastisk. Hvert eneste værelse er en romantisk hule i juvelfarver,


Hindsgavl Slot

Middelfart, Danmark  | ★★★ | Book et værelse


Romantisk-Hindsgavl

Jeg vil gerne bo her fordi… Hindgavl er Danmarks mest romantiske hotel med en fantastisk slotspark til hyggelige gåture og lækker gourmetrestaurant til romantiske middage. Og jeg elsker den smukke udsigt over vandet.

 


Hotel L’hotel

Paris, Frankrig  | ★★★ | Book et værelse


Lhotel1

Lhotel2

Jeg vil gerne bo her fordi… Paris er verdens mest romantiske by, og L’Hotel er det mest romantiske hotel i Paris. Efter sightseeing og en romantisk middag kan vi slutte dagen af med macarons og champagne på hotellet og se solnedgangen over byen.


D’Inghilterra

Rom, Italien | ★★★★★ | Book et værelse


Dinghelterra-hotel

Jeg vil gerne bo her fordi… jeg ved, du vil elske at gå rundt i Roms gader og nyde solen lige så meget som mig. Og fordi det vil være super romantisk at spise Pasta Amatriciana med den her udsigt i baggrunden.

 


Das Stue

Berlin, Tyskland | ★★★★★ | Book et værelse


das-stue-hotel

Jeg vil gerne bo her fordi… vi nok aldrig bliver traditionelle romantikere, så et stemningsfuldt hotel uden lyserødt tapet på værelset er helt perfekt. Hvis der er godt vejr, kan vi tage op på kultur-tagterassen Klunkerkranich og få cocktails.

 


Rosewood London

London, Storbritannien | ★★★ | Book et værelse


Rosewood2

Rosewood1

Jeg vil gerne bo her fordi… der er et kæmpe badekar i marmor! Ja, det er luksus, men på den anden side: Hvorfor ikke gøre det til en miniferie, som vi aldrig glemmer?

 


Waldorf Astoria Amsterdam

Amsterdam, Holland | ★★★★★ | Book et værelse


waldorf-astoria-amsterdam

Jeg vil gerne bo her fordi… jeg er forelsket i det smukke, blå interiør, og jeg drømmer om at vågne op til udsigten af Amsterdams hyggelige kanaler sammen med dig. Vi kan bruge søndagen på at leje cykler og besøge Magere-broen, Vondelpark og Amstelfloden.

 


The Emblem

Prag, Tjekkiet | ★★★ | Book et værelse


The-emblem

Jeg vil gerne bo her fordi… værelset og udsigten er så smuk, at jeg bare glæder mig til at stå sent op sammen med dig. Resten af dagen kan vi bruge på at gå på opdagelse sammen i Prags smukke, historiske kvarterer.

 


DO: Plaça Reial

Barcelona, Spanien | ★★★ | Book et værelse


DO-collage (1)

Jeg vil gerne bo her fordi… Lad os se det i øjnene: Vi har brug for en romantisk miniferie, hvor der er sol, varme og afslapning, så et hotel i Barcelona med spa og pool er det perfekte match. Så er vi helt afslappede til en aften med tapas og drinks.