Danmark

Romantisk weekendtur for to i Danmark

Kærligheden skal vi værne om og give os tid til. Derfor har vi nøje udvalgt nogle af de mest romantiske hoteller i Danmark, så I kan give jer tid til de små øjeblikke, der giver sommerfugle i maven.

Tid til at tale sammen. Tid til at grine sammen. Tid til gode oplevelser og nyforelskelsens rus. Hvad enten I er i begyndelsen af jeres fælles rejse eller har tilbragt mange år sammen, så er det altid tid til kvalitetstid.

Weekendophold med fransk forførelse

1/3

På Fredens Torv i Aarhus, inde bag den sirligt dekorerede låge i porten, ligger en hemmelig oase under navnet Hotel Villa Provence. Det firestjernede hotel er gennemført i fransk inspireret stil med lysekroner, rustikke træmøbler og draperede gardiner. Når I lukker døren bag jer, kan I lade jer opsluge af hinanden på et af de romantiske værelser, der alle er unikke med detaljer som stolpe-senge og badekar på løvefødder. Med forfriskninger i minibaren kan I roligt glemme verden udenfor, og hotellet kan lokke med fransk og middelhavsinspireret morgenmad i caféen. I loungen kan I nyde et glas kølig hvidvin, hvis I da ikke trækker udenfor i gårdhaven blandt faconklippede træer og buske i krukker. Her kan I lade roen sænke sig og nyde hinandens selskab til lyden af springvandet.

Når I bliver sultne, kan I tage hinanden i hånden og begive jer ud i byen. Aarhus er fuld af små restauranter med kulinariske oplevelser i verdensklasse. Små 500 meter fra hotellet finder I den etstjernede Michelin-restaurant, Substans. Her er der, som navnet antyder, fokus på kvalitet – råvarer, smag og øjeblikket. Bliv forført af en omhyggeligt sammensat menu med talrige små specialiteter konstrueret næsten udelukkende af økologiske ingredienser. Gå på opdagelse sammen i nye smagssymfonier og tag jer tid til at nyde både maden og hinanden.

Hotel Villa Provence

Top rated
Århus
9.1 Fremragende (1538 anmeldelser)

Romantisk spaweekend for to

1/3

På Kong Arthur ved Peblinge Sø kan I kombinere kvalitetstid og forkælelse. Værelserne på det firestjernede hotel har en sofistikeret charme og kan være jeres perfekte gemmested fra verden for en weekend. Bliv liggende lidt længere på de bløde hvide lagner og nyd friheden, roen og tosomheden. Når I er klar, venter den økologiske og bæredygtige morgenmadsbuffet, som blandt andet består af lokale oste og skinker, brød bagt på bornholmsk mel og nordiske kornsorter samt hjemmelavet syltetøj. Hvis I er heldige, kan I opleve live jazz i baren, hvor der også er Cozy Hour dagligt mellem kl. 17 og 18 med forfriskninger og hyggelig stemning.

Når I bor på Kong Arthur, kan I købe adgangsbillet til det nærliggende Ni’mat Spa og Orientalsk Vandtempel til reduceret pris. Spa-faciliteterne byder på afslappende forkælelse: Luk øjnene, sænk skuldrene og fokuser på duftene i aromadampbadet. Glem tid og sted i jacuzzien, mens I måske mindes den første gang I mødtes. Her kan I svælge i afslappende følelser med den fire timer lange parmassage ‘Østens Stjerne’ med fodkur, varme lavasten, hovedbunds- og ansigtsmassage samt kropspeeling, imens I nyder lækre forfriskninger.

Når sulten melder sig, kan I gå på opdagelse blandt de mange madboder i Torvehallerne på Israels Plads, kun få minutters gang fra hotellet, eller hvad med at kigge hinanden dybt i øjnene over en af de lækre italienske pastaretter på restaurant La Rocca? I kan også sammensætte et spændende udvalg af jeres fælles tapas favoritter på spanske Pintxos. Begge restauranter er en del af hotellet, og hvis vejret tillader det, kan I nyde maden i det hyggelige gårdhavemiljø. Sticks’n’Sushi ligger også i forbindelse med hotellet og er den ideelle løsning, hvis I allerhelst bare vil slappe af på værelset til en god film og take-away.

Kong Arthur

København
8.0 Meget godt (3111 anmeldelser)

Intimt weekendophold med dig, mig og Bertrams

1/3

Bertrams Guldsmeden er et lille, eklektisk hotel på Vesterbro med indonesiske undertoner. I bliver mødt af en følelse af feriestemning på værelserne med himmelsenge og lette, hvide tekstiler. Hver morgen serveres økologisk morgenmad i restauranten. Her kan I lægge planer for dagen til duften og smagen af friskbagt brød og morgenkaffe.

Lej et par cykler og kør i Frederiksberg Have – en tur på under to km. Tag sandwiches med og find et passende sted til en spontan picnic i det grønne. Hvis I virkelig vil forkæle jer selv, så gå ikke glip af Mielcke & Hurtigkarl, en anmelderrost gastronomisk oplevelse i den østlige del af haven. Menuen er talentfuldt komponeret og i evig forandring i takt med sæsonen og køkkenets kreativitet. Atmosfæren er fantasifuld og udgør en unik ramme om en romantisk date. Slut aftenen af i hotellets bar til en nightcap og en hyggesnak udenfor i gårdhaven i skæret af lanternernes hyggelige og stemningsfulde lys. Ryk tæt sammen under varme tæpper og nyd den kolde aftenluft. De bedste samtaler er ofte dem, der bliver ved til den lyse morgen.

Bertrams Guldsmeden

København
8.4 Meget godt (695 anmeldelser)

Weekendophold i romantikkens tegn på Hindsgavl Slot

1/3

Intet emmer af romantik som et slotsophold, og det firestjernede Hindsgavl Slot på Fyn er ingen undtagelse. Det 800 år gamle slot med anlagt park og udsigt over Fænøsund giver plads til uforstyrret kvalitetstid i naturskønne omgivelser. Få royale fornemmelser i hovedbygningen, hvor værelserne er udført i både klassisk og mere nutidig slotsstil. Eller vælg staldbygningerne, hvor værelserne er langt mere rustikke, men moderne og minimalistisk indrettede.

Stå tidligt op og list jer ud til en fredelig gåtur i dyrehaven, hvor I kan møde krondyr og dådyr, mens der bliver rettet an til morgenbuffet fuld af hjemmelavede lækkerier. Slottet dyrker sine egne grøntsager, krydderurter og frugter og stiller en lang række produkter fra egen produktion, heriblandt honning, marmelade, brød og kager på buffetten. Slottets restaurant, Den Hvide Dame, er både leveringsdygtig i frokost- og aftensmåltider. Prøv for eksempel smagen af vildt fra dyrehaven akkompagneret af grønt fra køkkenhaven.

Hvis I skulle få lyst til lidt mere vind i håret og meget mere action, kan I klatre op på toppen af den gamle Lillebæltsbro, og nyde den spektakulære udsigt, forsvarligt guidet af dygtige Bridge Walking-intruktører. Kedeldragten og sikkerhedsselerne, der er obligatoriske på turen, er måske ikke vildt romantiske, men de giver grundlag for et godt grin og en god historie at fortælle fra en vidunderlig weekend.

Hotel Hindsgavl Slot

Top rated
Middelfart
8.8 Fremragende (1037 anmeldelser)

Romantisk weekendophold i Guldsmedgade

1/3

Hvis Aarhus er destinationen og det bare skal være jer to alene, er det trestjernede Aarhus Guldsmeden et hyggeligt tilflugtssted i hjertet af midtbyen. Aarhus Guldsmeden er det oprindelige ‘Guldsmeden’-hotel i kæden af nu verdensomspændende boutique hoteller. Lyse værelser i boheme-stil med himmelsenge i solide træsorter danner en stemningsfuld ramme om jeres weekend. Fordyb jer i hinanden over en lækker økologisk morgenmad med frisk frugt, oste og skinker, friskbagt brød og juice, inden I går på opdagelse i byens små gader, hvor storbylivet foregår lidt langsommere end i hovedstaden.

På vej tilbage til hotellet kan I gå forbi den lokale vinhandler og finde den bedste flaske til en aften med kortspil og karbad på værelset. Vil I forkæle jer selv med en gastronomisk oplevelse, ligger Restaurant Domestic kun 500 meter fra hotellet. Den er en af fire Michelin-restauranter i byen. Bygget på en ide om at skabe en let tilgængelig madoplevelse med lokale råvarer af høj kvalitet og respekt for tradition, såvel som fornyelse, inviteres I indenfor i hjemlige rammer til en afslappet aften. Vælg mellem fire eller otte retter med tilhørende vin- og saftmenu. Velbekomme!

Hotel Aarhus Guldsmeden

Top rated
Århus
8.5 Fremragende (663 anmeldelser)

Weekendtur for to med kærlighed og bindingsværk i Odense

1/3

I en gammel bindingsværksgård med sprossede vinduer og gårdsplads med toppede brosten finder I ægte landidyl på Best Western Hotel Knudsens Gaard midt i Odense. Værelserne på det firestjernede hotel er indbydende og hyggelige med et klassisk islæt. Fortræng hverdagens trivielle gøremål og tag jer tid til lange snakke om fremtidsdrømme. Træk stikket og start dagen med en klassisk morgenbuffet, eller gå all-in med Knudsens Gaards raffinerede brunchmenu, hvor I blandt andet får lun spinattærte, kalvefrikasse, hønsesalat, røget laks, rejemousse, danske skinker, oste og pandekager. Frokostmenuen varierer dagligt med mulighed for to eller tre retter og smørrebrød. Aftenkortet lægger op til en optimal gastronomisk oplevelse, der er komponeret udfra sæsonens råvarer.

Odense har talrige muligheder for dagsudflugter, hvis I skulle få lyst. Under to kilometer fra hotellet ligger Danmarks måske hyggeligste zoologiske have, Odense Zoo, som flere gange er kåret til Europas bedste, og som indbyder til hyggelige slentreture hånd i hånd gennem parken. Vil I tæt på dyrene, kan I tilmed tage del i fodringen af girafferne. Byen byder også på rige muligheder for kulturelle udfoldelser. Genfortæl jeres yndlingseventyr på vejen til H.C. Andersens barndomshjem, eller udvid horisonten og dyk ned i inspirerende visuelle universer på Brandts Museum for Kunst og Visuel Kultur. Og hvis I bare har lyst til en stille hyggestund, kan I blive på hotellet og tage plads i havestuen eller på terrassen med udsigt over æblehaven.

Best Western Hotel Knudsens Gaard

Odense
8.3 Meget godt (1863 anmeldelser)

Romantisk weekend for to med ren luksus

1/3

Det femstjernede Nimb Hotel åbner dørene til en weekend i luksuriøse omgivelser. Værelserne udstråler elegance med rustikke undertoner og lækre designdetaljer. Afhængigt af hvilket værelse I vælger, kan I bruge en aften med hygge foran pejsen eller fordrive tiden i hinandens selskab på jeres egen balkon med udsigt over Tivoli.

Fra april til november byder tagterrassens pool på en forfriskende dukkert med eventyrlig udsigt. Og med direkte adgang til den historiske forlystelsespark i åbningstiden, har I de bedste muligheder for at glemme den virkelige verden udenfor og fylde jeres weekend med magiske øjeblikke og skabelsen af gode minder.

Lad jer forføre af lækre smagsindtryk fra smørrebrød på Fru Nimb eller af en grøn frokostret med afsæt i gode økologiske grøntsager på Gemyse. Når mørket falder på, må I endelig ikke snyde jer selv for en sofistikeret cocktail i Nimb Club på tagterrassen, hvor I er omkranset af de oplyste glasfacader. På Bar’n’grill kan I sætte tænderne i store bøffer stegt over åben ild. Og hvis jeres aften rigtigt skal forsødes, bugner det med søde fristelser til en sen dessert på Cakenhagen. Ved midnatstid kan I på lørdage fra maj til september opleve Tivolis spektakulære fyrværkerishow – en perfekt, pompøs afslutning på en fortryllende dag.

Nimb Hotel

Top rated
København
9.0 Fremragende (329 anmeldelser)