OceanienLuksusStrand

Dit eget hotelparadis: Bo på en privat ø!

By , 29. august 2016

Forestil dig at bo på en privat ø kun omgivet af azur-blåt hav. På disse ø-hoteller er det muligt!

Her kan du opdage den enestående natur, tage på dykkertur med havskildpadder og tropiske fisk i alle regnbuens farver, og sole dig på hvide sandstrande, der før har været hjemsted for både Christoffer Columbus og Caribiens sørøver.

Find dit idéelle hotel-paradis her, og tag på en ferie, som du aldrig vil glemme.

 


Anantara Bazaruto Island Resort & Spa

Mozambique | ★★★★★


Anantara_Bazaruto_Island_Resort_2

Bazaruto er ikke bare en privat ø. Det er et uforstyrret, tropisk paradis på små 37×7 kilometer. Den bedste måde at komme til øen på er med båd. Her kan du nyde synet af det safir-blå vand og delfinerne, der boltrer sig i Det Indiske Ocean.

Anantara_Bazaruto_Island_Resort

Hvis du vil udforske mere af området arrangerer hotellet en guidet tur til øens seværdigheder og omkringliggende landsbyer. Her kan du opleve den farverige og imødekommende lokalkultur. Der er også mulighed for at tage på udflugt til nabo-øen, Paradise Island, hvor du kan snorkle og nyde en lækker frokost på stranden.

Anantara_Bazaruto_Island_Resort_1

Den paradiske ø-ferie kan kombineres med et af Afrikas must-sees: En uforglemmelige bush-safari. Der går fly fra Langkawi til Kruger Nationalpark i Sydafrika, hvor det vilde dyreliv er spredt ud over det 2 millioner hektar store område.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/bazaruto-island-441711/hotel/anantara-bazaruto-island-resort---spa-885839"]

 


Constance Lodge Tsarabanjina

Madagaskar | ★★★★


Constance Lodge Tsarabanjina_1

Tag hotellets helikopter til Nosy Tsarabanjina ud for Madagaskars kyst. Helikopterturen varer 20 minutter og er den letteste måde at komme til øen på. Samtidig giver turen en god fornemmelse for øen og dens unikke placering. Hvis du er heldige, kan du endda se fiskene svømme i det klare vand under dig.

Constance Lodge Tsarabanjina_2

Øen er et Robinson Crusoe-lignende tilflugtsted, der både er intimt og miljøvenligt. Med kun 25 strandvillaer har du mulighed for at nyde en privat ferie – langt væk fra hverdagens stress. Alle husene har tage af palmeblade og har både moderne komfort og lokale design-detaljer.

Constance Lodge Tsarabanjina_3

Med uspoleret natur og hav er det oplagt at opleve øens unikke dyreliv. Det venlige personale på dykkeskolen står altid klar og guider dig til øens bedste naturoplevelser: Under havoverfladen svømmer skildpadder, tropiske fisk og rokker – et undervandseventyr og en fuldstændig uforglemmelig oplevelse.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/andoany-hell-ville-127091/hotel/constance-lodge-tsarabanjina-1303911"]

 


Peter Island Resort

Britiske Jomfrueøer | ★★★★


Peter Island Resort_1

Denne private ø er en del af de Britiske Jomfruøer i Caribien. Peter Island har gennem tiden haft besøg af berømte og berygtede personligheder som Christoffer Columbus, den engelske opdagelsesrejsende Sir Francis Drake og piraten Blackbeard. Stednavne som ”Dead Man’s Beach” afslører øens fortid som hjemsted for sørøvere, men i dag er den smukke ø heldigvis kun hjemsted for hotelgæster.

Peter Island Resort_2

Denne elegante, afslappede paradis-ø byder på 1800 hektar ren nydelse, blandt andet strandene Deadman’s Beach, Little Deadman’s Beach og stranden med det mere romantiske navn Honeymoon Beach.

Peter Island Resort_4

Det varme, krystalklare vand er perfekt til masser af aktive oplevelser: Prøv kajak, winsurfing, paddle boards, eller dyk ned i havet og oplev tropiske fisk i alle regnbuens farver.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/road-town-81887/hotel/peter-island-resort-54524"]

 


Rosewood Jumby Bay Resort

Antigua og Barbuda | ★★★★★


Rosewood_Jumby_Bay_Resort_1

Efter otte timers flyrejse fra Europa ankommer du ud for denne lille vestindiske ø på kun 300 hektar. Det sidste stykke bliver du sejlet til øen fra fastlandet af hotellets private katamaran til Jumby Bay Island. Der er ingen biler, så der er skruet kraftigt ned for både lydniveauet og tempoet.

Rosewood_Jumby_Bay_Resort_7

Siden Columbus opdagede øen i 1493, har den fortryllet søfarer, naturelskere og romantikere med sine enestående omgivelser. Øen har fået sit navn fra ordet ’jumbee’, som oprindeligt betyder ’legende ånd’. Som navnet antyder, er der god plads til at slippe sit indre legebarn løs – for eksempel med snorkeldykning og sejlads.

Rosewood_Jumby_Bay_Resort_10

Ud over bløde sandstrande, der er som taget direkte ud af et postkort, så byder øen også på masser af eksklusive oplevelser. Du kan blandt andet leje hotellets private luksus-yacht og sejle ud mod solnedgangen.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/st-johns-33390/hotel/rosewood-jumby-bay-resort-55173"]

 


Vivanta by Taj – Rebak Island Resort

Malaysia | ★★★★


Vivanta_by_Taj_1

Rebak Island er en ø som ingen andre. Her mødes enestående natur og kultur på bare 390 hektar. Den syv minutters lange sejlads til øen i speedbåd vil give dig sommerfugle i maven og en fantastisk start på din paradis-ferie.

Vivanta_by_Taj_2

Det tropiske klima, enestående klippeformationer og frodige jungle gør Rebak Island til et must for alle natur-elskere. Her kan du blandt andet tage på en guidet jungletur, hvor du bliver introduceret til dine nye naboer: Øens mangfoldige dyreliv og en stor variation i tropiske planter. Guiden tager dig med om morgenen, hvor dyrelivet er mest aktivt.

Vivanta_by_Taj_4

Naturen under vandet skal selvfølgelig også opleves. Den unikke guidede tur gennem floden og den berømte mangroveskov byder også på et møde med øens rokker, som man kan fodre fra båden.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.de/kuah-74930/hotel/vivanta-by-taj---rebak-island-langkawi-559381"]

 


Parrot Cay Resort & Como Shambhala Retreat

Turks and Caicos Islands | ★★★★★


Der er et gammelt ordsprog, der lyder: “Hvis Gud skabte Caribien, så må han have været sømand.” Når man oplever havet omkring Turks and Caicos Islands, er det svært at være uenig: Det er idéelt til sejlads og dykning.

Faktisk er øgruppen på top 10 listen over dykkerdestinationer i verden, og da vandet aldrig er under 23 grader, er det et perfekt rejsemål året rundt.

Parrot Cay Resort & Como Shambhala Retreat

På øen finder du nogle af Caribiens mest eksklusive hotel-villaer, der er smukt indrettet i en lys og let stil og med service i topklasse. Det er med god grund at Parrot Cay Resort & Como Shambhala Retreat er blevet kåret som ét af de “10 Best Private Island Hotels” af det prestigefyldte rejsemagasin Condé Nast.

Parrot Cay Resort & Como Shambhala Retreat2

Parrot Cay Resort & Como Shambhala Retreat arrangerer selvfølgelig også guidede ture, for eksempel et privat eco-adventure, der er planlagt til den enkelte gæsts ønsker. Turen går til de (næsten) øde øer North and Middle Caicos.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/providenciales-103602/hotel/parrot-cay-resort---como-shambhala-retreat-319636"]

 

1 (1)