Europa

Overnat i de vildeste forlystelsesparker på disse fem hoteller

Er du typen, der står klar ved indgangen, så snart forlystelsesparken åbner, og bliver du der gerne helt indtil lukketid? Så tag et kig på disse hoteller, som giver dig mulighed for at bo lige der, hvor det hele sker.

Her fortsætter fornøjelserne selv efter lukketid med underholdning, eventyrlige værelser og fantastiske fordele, såsom ‘fast-track’-køer, samt tidlig adgang til alle forlystelserne og attraktionerne.

Disneyland Paris

Denne forlystelsespark behøver vist ikke nærmere introduktion. De fleste vil være enige i parkens ry for at være “det sjoveste sted på jorden”. Disneyland Paris er en af de mest ikoniske i verden. Parken er den mest besøgte i hele Europa og har begejstret gæster i alle aldre siden 1992.

De spændende eventyr folder sig ud på tværs af fem fantasifulde lande (Main Street USA, Adventureland, Frontierland, Fantasyland og Discoveryland). Hver del er fyldt med klassiske seværdigheder, nervepirrende forlystelser, fantastiske liveshows, parader, butikker og restauranter. Opdag hemmelighederne bag de mest magiske Disneyfilm i Walt Disney Studios Park, der har fem produktionsområder, som viser legendariske filmøjeblikke og indhyller dig i stjernestøvet fra det hvide lærred.

Hvis du har lyst til at opleve magien i Disneyland, er i år et godt tidspunkt, da parken fejrer 25-års jubilæum i 2017.

Forlystelsesparkens hotel: Disneys Sequoia Lodge

Bliv i den helt særlige Disney-magi, og nyd bekvemmelighederne på dette hyggelige bjerghyttehotel, omgivet af frodige fyrretræer ved bredden af Lake Disney Relax. Det 3-stjernede hotel midt i naturen er inspireret af de store amerikanske nationalparker. Det er fyldt med traditionelle rustikke detaljer, herunder personale i park-inspektør-uniformer.

Føl dig hjemme i de hyggelige værelser med træmøbler og traditionelle indretning. Bambi og hans venner giver desuden en helt særlig stemning på hotellet.

Wild West, Hunter’s Grill tilbyder en stor og fristende buffet, mens Beaver Creek, der er en restaurant i krostil, serverer klassiske nordamerikanske retter. Hovedbygningen er centreret omkring den storslåede Redwood Bar and Lounge, hvor du kan sidde ved pejsen og slappe af med drinks og snacks.

Hotel Disney's Sequoia Lodge

Coupvray
7.9 Godt (13685 anmeldelser)

Phantasialand

Nyd en uforglemmelig weekend med din familie og venner i Phantasialand. Denne familievenlige forlystelsespark i Brühl i Tyskland åbnede sine døre første gang i 1967 og tiltrækker ca. 1,75 millioner besøgende hvert år. Parken er opdelt i seks temaområder: Berlin, Wuze Town, Mexico, China Town, Mystery/Klugheim og Deep in Africa.

Phantasialands sommersæson løber fra 1. april til 5. november, og parken har noget at tilbyde for både store og små. Parken kan prale af den længste familieboomerang i verden, RAIK, samt rutsjebanen Colorado Adventure, der ligner et minetog og blev åbnet af Michael Jackson.

Børn kommer først i Phantasialand. Og med gratis armbånd, hvor dit telefonnummer står på, kan du slappe af og lade børnene nyde hvert et øjeblik. Hvis I trænger til en pause fra forlystelserne, kan I se et af de fantastiske liveshows.

Forlystelsesparkens hotel: Hotel Matamba

På hotellet hjælper de mystiske lyde, eksotiske dufte, tropiske planter og traditionelle masker med at fremme en autentisk afrikansk atmosfære. Hotellet er bygget i stil med de bygninger, der bliver bygget af Dogonfolket i Mali. Forud for åbningen i 2008 blev hotellet velsignet af afrikanske præster.

Værelserne er indrettede i kolonial- og safaristil med mørke træmøbler, farvestrålende tekstiler og mønstre samt håndlavede kunstværker. De fleste værelser har udsigt over de grønne og frodige vilde haver.

Området WATOTO-Kinderspaß, hvor børnene kan lege, ligger bag de høje palmetræer i foyeren, der har et stort indendørscenter samt en udendørs eventyrhave med en stor klatrebane ude på savannen. Mens de yngste begiver sig ud på et afrikansk safarieventyr, kan de voksne slappe af og nyde en drink i Jafari Bar før eller efter et hyggeligt måltid på Restaurant Zambesi eller Restaurant Bantu.

Matamba - Phantasialand Erlebnishotel

Top rated
Brühl
8.9 Fremragende (1016 anmeldelser)

Legoland

Har du allerede besøgt det oprindelige Legoland herhjemme, kunne du overveje en tur til Windsor Resort. Forlystelsesparken åbnede i Berkshire, England i 1996. Dette andet Legoland er ligeledes perfekt for familier med børn i alderen 3-12 år.

Parken er delt op i 12 temaområder, der en blanding af Lego-modeller, forlystelser, workshops og restauranter. Du og ungerne kan jagte mumier i Kingdom of the Pharaohs eller kæmpe om æren i Knight’s Kingdom.

Der er over 55 forlystelser og attraktioner. Flyv gennem trætoppene for at undslippe frygtindgydende drager, slut jer til sig til Lego-dykkerne på et magisk undervandseventyr eller leg på det seje Lego Star Wars Miniland Model Display.

Forlystelsesparkens hotel: Legoland Hotel

Oplevelsen fortsætter efter lukketid på det fantastiske Legoland Hotel, hvor besøgende kan tilbringe natten på et af de mange værelser i gennemført Lego-stil. Hotellet ligger i hjertet af parken og har en indgang, der bevogtes af en spektakulær drage.

Hotellet har et indendørs piratvandland med rutsjebaner og vandkanoner samt legeområder med små finurlige overraskelser; såsom stier til skattejagt og gemte pruttepuder. Værelserne er indrettede i kendte Lego-temaer, såsom ‘Pirate’, ‘Adventure’, ‘Kingdom’ eller ‘Friends’. De er udstyrede med enten dobbelt-eller køjesenge, fjernsyn med en Lego-kanal samt en Lego-gave.

Legoland Hotel har perfektioneret den børnevenlige restaurantoplevelse, men det handler ikke kun om børnene. Bricks Family Restaurant lader forældrene slappe af, mens børnene nyder en gang organiseret Legoland-kaos med farverige karakterer, god mad og et tålmodigt personale. Hotellets Skyline Bar serverer drinks og har et udendørsområde, hvor du kan sidde og nyde udsigten over søen.

Legoland

Windsor
7.9 Godt (292 anmeldelser)

Alton Towers

Alton Towers Resort åbnede i Staffordshire i 1860 med blomstershow og haverundvisninger, indtil forlystelserne indtog parken i 1980.

Parken er opdelt i forskellige temaområder: Towers Street, Mutiny Bay, Katanga Canyon, Gloomy Wood, Forbidden Valley, Dark Forest, Cloud Cuckoo Land, X-Sector, Adventure Land, og CBeebies Land. Se din frygt i øjnene i Oblivion, verdens første lodrette rutsjebane. Få følelserne på højkant i multimedieforlystelsen Hex. Eller prøv en mere klassisk forlystelse, som for eksempel det løbske minetog, Runaway Mine Train. Du kan også opleve den historiske have, som kan ses, når du tager en tur i SkyRide -kabelbilerne over parken.

Alton Towers er en god blanding af spændende forlystelser og familievenlige attraktioner. Slap af i vandlandets Lagoona Bay eller Lazy River. Eller kast dig ud i et adrenalinfyldt eventyr i vandrutsjebanen Master Blaster Water Coaster. Prøv de to nervepirrende klatrebaner i den fascinerende Enchanted Village. Eller test dine golfevner på de to skøre ni-hullersbaner.

Forlystelsesparkens hotel: Alton Towers Hotel

Prikken over i’et er et ophold på Alton Towers Hotel. Hotellet tilbyder et unikt indblik i den excentriske oplevelsesrejsende Sir Algernon Aloysius Altons oplevelser. Der er masser af spøjse detaljer, du kan udforske, herunder det flyvende skib, der er landet midt inde i hotellet.

Herefter skal du vælge en base for din excentriske ekspedition. Prøv for eksempel Explorer Rooms for opdagelsesrejsende, som er indrettede med nogle af Sir Algenons yndlingsting. Derudover er der forskellige temaværelser for familier med mindre børn, for eksempel Postmand Per, Ridder Mikkel og Peter Kanin. Sørg også for at besøge hotellets Chocolate Room, der er paradis for chokoladeelskere.

Efter en vild dag i forlystelsesparken er dette hotel det perfekte sted at læne sig tilbage og slappe. Besøg Secret Garden Restaurant eller Emperor Grill, forud for en underholdende aften på terrassen på The Atrium eller Dragon Bar. Der følger også en god engelsk morgenmad med, så du er klar til en oplevelsesrig dag i parken!

Alton Towers Hotel

Alton
8.7 Fremragende (98 anmeldelser)

PortAventura World

PortAventura World er en af Europas mest ikoniske forlystelsesparker. Den ligger i hjertet af Spaniens mest populære turistområde, Costa Dorada, tæt ved Barcelona. Parken tiltrækker omkring 4 millioner besøgende hvert år, hvilket gør den til den mest besøgte forlystelsespark i Spanien.

PortAventura Worlds fem temaområder er baseret på civilisationer: Mediterrània, Far West, México, China og Polynesia. Et af temaerne er desuden inspireret af Sesamgade. De 41 forlystelser og attraktioner for alle aldre inkluderer det ikoniske Shambhala, som har tre europæiske rekorder. En anden forlystelse er Huracán Cóndor, der styrtdykker lodret ned fra 86 meters højde med en hastighed på 100 km/t.

Om sommeren fortsætter alt det sjove i vandlandet PortAventura Aquatic Park. Med sine 50.000m2 er vandlandet hjemsted for Europas højeste vandrutsjebane og 13 andre forlystelser i farverige, tropiske omgivelser. Den næststørste forlystelsespark, Ferrari Land, er åbnet i år (2017).

Forlystelsesparkens hotel: Hotel PortAventura

Hotel PortAventura er bygget som en charmerende fiskerlandsby ved Middelhavet med direkte adgang til forlystelsesparken. Resortet er smukt anlagt med snoede gader omgivet af søer, vandfald og frodig vegetation.

Værelserne på Hotel PortAventura er bygget som små smukke hytter. Hvis du vil give den fuld gas, kan du vælge at bo på et af hotellets Deluxe Woody & Friends Rooms, der er specialdesignet til børn, og som afspejler maskotten Woodys fantasiverden. For et mere voksent alternativ kan du vælge de komfortable standardværelser indrettet i blå og sandfarvede toner. Værelserne udgør således en oase af ro efter en vild dag i parken.

Udforsk det autentiske køkken på restauranterne Buffet del Port og Port Regata. Maden bliver tilberedt med de bedste råvarer ved hjælp af internationale madlavningsteknikker. El Xiringuite serverer lækker international mad på terrassen, der vender mod poolen. På Cafe Saula kan du smage traditionelle kager, is og milkshakes samt salater, friskbagte pizzaer og sandwich.

PortAventura Hotel PortAventura

Salou
8.0 Meget godt (4441 anmeldelser)