Hele verden

Når verden inviterer: Historier fra nordiske hotelejere i udlandet

Vi har taget en snak med seks nordiske hotelejere i udlandet.

De tog springet og har slået sig ned forskellige steder over hele verden. Her fortæller de om udfordringerne og glæderne ved at være nordiske hotelejere i udlandet.

Vi danskere kan lære at slappe mere af i hverdagen

1/2

Ulrik og Rikke arbejdede som dykkerinstruktører i forskellige lande og faldt for Bali pga. folket, den smukke natur og de perfekte dykkermuligheder. I 2009 tog de springet og købte jorden og begyndte at bygge Kubu Indah Resort.

Kubu Indah Dive & Spa Resort

Top rated
Karangasem
8.5 Fremragende (59 anmeldelser)

Vild med italiensk livsstil og natur

1/2

Finske Jaana kom til Italien i forbindelse med sine studier. Hun faldt pladask for landet og vender aldrig tilbage til Finland igen. Hendes italienske mand Francesco har købt og istandsat et gammelt kloster, med et tilhørende landstykke på 12 hektar. Klosteret er nu forvandlet til hotellet ”Villa Arcadio” med skønne olivenlunde og kig til Gardasøen.

Hotellet tilbyder forskellige afslappende aktiviteter. Dette omfatter yoga, pilates og massage. Derudover kan Jaana og Francesco arrangere besøg hos lokale vin- og olieproducenter. Hotellet har desuden en restaurant, som er åben for alle.

Villa Arcadio Hotel & Resort

Top rated
Salo
9.0 Fremragende (162 anmeldelser)

Kunsten at forvandle historiske, spanske bygninger til skønne hoteller

1/3

Karl Ottos hotel i Granada, El Ladròn del Agua, er bygget i en gammel herskabsvilla fra 1600-tallet. Mange af de originale detaljer er velbevarede og den moderne, komfortable indretning understreger bygningens historie.

”Jeg faldt for Granada ved første blik. Det er en virkelig smuk by med en fascinerende historie. Her er tapasbarer på hvert et hjørne, eksotisk stemning og fantastisk venlige mennesker.”

Tidligere husede bygningen kulturelle personligheder inden for kunst og litteratur. Det afspejles i hotellets indretning. Her finder du mange smukke til skulpturer og malerier. Hotellet har ligeledes et bibliotek, som råder over bøger og udgivelser af Spaniens største forfattere og poeter.

Hotel El Ladrón de Agua

Top rated
Granada
8.9 Fremragende (802 anmeldelser)

Man bliver hurtigt tæt knyttet til sine gæster

1/3

Charlotte flyttede til Italien efter gymnasiet, hvor hun fik et job som guide i Toscana. Det var også her hun mødte sin mand Matteo, som er italiensk. Parret har netop fået en lille søn, som (ofte sovende) deltager i den daglige drift af familiehotellet.

”Jeg er vild med livsstilen her i Toscana: Folket, maden, vejret og landskabet”

Hotellet har blot 10 værelser, fordi Charlotte og Matteo lægger vægt på den personlige oplevelse. Matteo står for at tilberede maden i hotellets restaurant, som serverer traditionelle toskanske retter. Menuen kan indtages på hotellets terrasse, som tilbyder en fantastisk udsigt over hele området.

Albergo La Pieve

Top rated
Castelfiorentino
8.9 Fremragende (214 anmeldelser)

Et uberørt paradis i Thailand

1/3

Kati og hendes mand, Atte, endte tilfældigt i Khanom i det sydlige Thailand på deres backpacker-rejse. De havde egentligt ikke lyst til at tage til Thailand, fordi deres indtryk efter et besøg i Koh Samui ikke var positivt. Men de faldt pladask for Khanomis ro; samt naturen og stranden på 9 km, som ikke havde nogle turister.

”De lokale var så venlige og vi havde ikke lyst til at forlade dette lille paradis igen. Khanomi er en destination, som giver dig et indtryk af, hvordan Thailand så ud for 20-30 år siden, hvor turismeindustrien endnu ikke var så udbredt.”

Parrets hotel, Aava Resort & Spa, er placeret få meter fra stranden og emmer af ro og afslapning.

Villa Arcadio Hotel & Resort

Top rated
Salo
9.0 Fremragende (162 anmeldelser)

Den afrikanske farm

1/2

Kinondo Kwetu er med ejerens egne ord et ”home away from home”. Hotellet er et safari lodge, som ligger på stranden. Her er fred og ro, kombineret med muligheder for at deltage i diverse aktiviteter såsom sejlads, dykning, tennis, yoga og dyrepasning.

Kinondo Kwetu

Galu Beach