Hele verdenBillige ferier

Minihoteller: Småt er godt

By , 19. juli 2017

I en tid, hvor minimalisme såvel som minihuse er yderst trendy, er det oplagt at udforske minihoteller med høj komfort.

Praktisk, økonomisk, smukt eller sjovt design – denne form for indkvartering vil slå benene væk under dig. Du kan forvente at skulle dele badeværelse, men denne lille hage er oplevelsen værd.

Nine Hours i Kyoto, Japan

Kapselhotellet stammer fra 70’ernes Japan. Hensigten var, at forretningsfolk skulle kunne overnatte til en lav pris efter en lang arbejdsdag, når de var på forretningsrejse.

Nine Hours Hotel hører til den nye generation af kapselhoteller i Japan. De 110 cm brede og 220 cm lange værelser er praktisk designet og gør det muligt at tilbringe en nat på ni timer, og ikke et sekund længere, i omgivelser, der mest af alt ligner en scene fra en science fiction-film.

Se på trivago

Værelserne er perfekte til et kort ophold, men bør undgås, hvis du har klaustrofobiske tendenser.

Sleepbox i Moskva, Rusland

Se på trivago

Går turen til Moskva, bør du absolut prøve at overnatte i denne Sleepbox på 4 m². Du skal ikke være bekymret over størrelsen. Disse værelser er hyggelige, Wi-Fi er gratis, og hotellet er ideelt placeret i centrum.

Yotel i Schiphol, Holland

Se på trivago

Missede du din flyforbindelse ved flyskift i Amsterdam Schiphol Lufthavn? Ingen panik. Yotel er din redning! Dette lille, bekvemme hotelværelse føles lige så komfortabelt som et 4-stjernet hotel. Der er lige, hvad du har brug for, hvis du vil være udhvilet før dit næste fly.

The Pod, Singapore

Se på trivago

Kan en overnatning i en hotelkapsel være en luksuriøs oplevelse? Hvis du reserverer et værelse på The Pod, vil du kunne svare ja. Rene linjer, fralægningsplads og en ultra-komfortabel madras: Alt på dette lille værelse er gennemtænkt for at kunne huse en eller to personer.

 

 

BaseCamp Young Hostel i Bonn, Tyskland

Se på trivago

Har du hørt om indendørs camping? Det er BaseCamps originale koncept. Her kan du tilbringe en af dine mere uforglemmelige nætter. Du kan vælge mellem flere forskellige campingvognstemaer såsom hippiestemning eller britisk stil. Der er med garanti noget for enhver smag.

Design Hostel Goli & Bosi i Split, Kroatien

Se på trivago

Har du overnattet på en sovesal i et vandrehjem med spartansk komfort og lovet dig selv aldrig mere at gentage en lignende oplevelse? Med sit moderne, minimalistiske design og flotte udsigt over den gamle by i Split vil Goli & Bosi få dig til at ændre mening.

 

 

Le Tonneau de Marie i Bretteville-du-Grand-Caux, Frankrig

Se på trivago

Vi ved godt, at franskmændene er store vinelskere, men derfra er der alligevel langt til at sove i en tønde. Det er ikke desto mindre den lidt gakkede udfordring, Le Tonneau de Marie midt i Normandiet har taget op. Her kan du få et lille, hyggeligt værelse midt i grønne omgivelser.

Tubohotel i Tepoztlán, Mexico

Se på trivago

Turde du sove i et betonrør? Hvis du har sans for eventyr og har lidt interesse for miljøet, så tag til det sydlige Mexico og overnat på Tubohotel. Tilbring en af bizar nat på et lille, cylindrisk værelse. Det indeholder alt det nødvendige: En seng, et sengebord, en lettere dæmpet belysning.

 

The Jane i New York, USA

Se på trivago

Hos The Jane i New York er både værelset og prisen lille. Det er ikke en ubetydelig fordel, når du ankommer til New York med din bagage. Hotellet blev oprindeligt opført i 1906 til at huse søfolk, men det modtog også overlevende fra Titanics forlis.

Treehotel i Harads, Sverige

Du kan tilbringe en helt unik nat i Treehotels spejlkuber. Disse kuber sidder oppe i træerne og udgør en skarp kontrast til den omgivende, storslåede natur, som spejles i kuberne. Takket være en særdeles gennemtænkt indendørs indretning giver disse små værelser indtryk af at være større. Vi gør opmærksom på, at dette hotel er væsentligt dyrere end de øvrige på listen – men oplevelsen er pengene værd, hvis du spørger os 🙂

Se på trivago

Som sagt; småt er godt! Er du parat til at eksperimentere og overnatte i et miniværelse?