Europa

Fra hotelværelset direkte i poolen: Luksuriøse hoteller med privat pool

Find jeres helt egen suite med pool i Frankrig, Grækenland, Italien eller Spanien, og glem alt om at skulle dele de afslappende stunder i poolen med andre

Perfekt til den luksuriøse kæresteferie eller bryllupsrejse!

Ok, indrømmet: Et hotelværelse med egen pool er ikke nogen helt billig fornøjelse – på den anden side venter der jer virkelig også en helt unik oplevelse, og I kommer bestemt fuldstændigt afslappede hjem!

Private pool in Tenerife

Sætter I pris på privatlivets fred, finder I det perfekte værelsesudvalg hos Baobab Suites. Værelserne har plads til mellem to og syv personer, og udover den private pool kan I glæde jer til en luksuriøs og minimalistisk indretningsstil. Det 5-stjernede hotel byder desuden på mange andre lækre faciliteter, herunder Fitnesscenter og tennisbane.

Hvor?

Luksussuiterne ligger i resortområdet Costa Adeje på Tenerifes sydvestkyst. Her finder I udflugtsmål for enhver smag, fra naturparker og strande til hyggelige byer.

Lyst til mere end bare pool?

✔️ Spis middag på hotellets udsøgte restaurant, der bl.a. forkæler jer med lækre reje-ravioli.
✔️ Baobab Experience Center arrangerer f.eks. paraglidning, fototure i måneskinnet, eller hvad I nu ellers går og drømmer om.

Baobab Suites

Top rated
Costa Adeje, 2.1 km til Aqualand
9.4 Fremragende (2660 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.4 / 10
Se hotel

Egen tagterrasse med pool i Marbella

Drømmer I om en absolut uforglemmelig weekend i tosomhedens tegn? Så book penthouselejligheden på Meliá Marbella Banús Hotel med privat pool! Dette hotel byder ikke kun på en tagterrasse i to etager med egen pool, men stiller også privat bibliotek, boblebad, PlayStation og personlig concierge-service til rådighed.

Hvor?

At du finder så mange eksklusive faciliteter netop her, er ingen tilfældighed. Marbella ligger på Spaniens solkyst og er kendt for at tiltrække smukke og rige feriegæster i store tal – ikke desto mindre danner Marbellas dejlige badestrande og hyggelige gamle bydel de perfekte ferierammer for alle typer gæster.

Lyst til mere end bare pool?

✔️ Finpuds din teknik på en af de nærliggende golfbaner, og blær dig med dit forbedrede handicap derhjemme.
✔️ Prøv den 22 m høje kamikaze-vandrutsjebane i Aqualand Torremolinos, og skrig af jeres lungers fulde kraft hele vejen ned.

Hotel Meliá Marbella Banús

Marbella, 5.8 km til Ayuntamiento de Marbella
8.3 Meget godt (2204 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.5 / 10
Se hotel

Jeres egen pool-oase i Barcelona

Hotel H1898 er for dig, som vil have det hele på én gang. Hotellet ligger midt på den livlige gågade La Rambla, og på selve hotellet er underholdningen garanteret i form af jeres helt egen pool. Suiterne i kategorien Colonial er udstyret med en romantisk wellness-oase i form af en 60 m² terrasse med egen pool og boblebad.

Hvor?

Barcelona! Behøver vi sige mere?

Lyst til mere end bare pool?

✔️ Fest igennem på Barcelonas mange barer, og afslut natten med at nyde solopgangen fra jeres egen pool.
✔️ Spørg hotellets bartender, hvad tallet 1898 i hotellets navn betyder.

Seldon

Sölden, 0.1 km til Berghof
Se hotel

Suite med pool på Sardinien

Nyforelskede (eller stadig forelskede) par vil slet og ret elske suiterne på hotel Pitrizza! Hvis I trænger til en kølende dukkert, behøver I ikke engang at forlade jeres værelse, for alle suiterne er selvfølgelig udstyret med eget svømmebassin. Flere steder er bassinerne så perfekt integreret i det sardinske landskab, at man næsten får fornemmelsen af at bade i en naturlig klippesø.

Hvor?

På Sardinien! Øens nordlige del indbyder særligt til følgende discipliner: Prop jer med sardinske specialiteter, og slap af på de kridhvide sandstrande ved Costa Smeralda.

Lyst til mere end bare pool?

✔️ Tag en afstikker til øgruppen La Maddalena, der ligger lidt ud for kysten og minder mere om Caribien end Europa.
✔️ Nyd en flaske Mirto (myrte-likør) på jeres terrasse.

Hotel Pitrizza, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda

Top rated
9.1 Fremragende (231 anmeldelser)
Fremragende Service 8.8 / 10
Se hotel

Suite med pool i Provence

Suite Prestige i Le Vallon de Valrugues & Spa forkæler også sine gæster med egen pool. Her kan I nyde en romantisk ferie på tomandshånd eller invitere et par gode venner med – i den 220 m² store suite med 4 soveværelser er der i hvert fald plads nok. De lune sommeraftener kan nydes med et glas kølig vin eller to på en af suitens 3 terrasser, gerne efterfulgt af en tur i jeres private pool – “just because”!

Hvor?

Saint-Remy-de-Provence har den perfekte beliggenhed i forhold til at udforske Provence. Sydfrankrig rummer masser af spændende byer, men I må afgjort heller ikke snyde jer selv for en tur til Camargue, hvor de hvide Camargue-vildheste gør en gåtur i området ekstra romantisk.

Lyst til mere end bare pool?

✔️ Besøg Carrières de Lumières: I dette gamle stenbrud opføres flotte lysshows akkompagneret af musik.
✔️ Prøvesmag et glas lavendelhonning købt på et lokalt marked.

Hotel Le Vallon de Valrugues & Spa

Top rated
Saint-Remy-de-Provence, 1.5 km til Glanum
8.5 Fremragende (560 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9 / 10
Se hotel

Hotel med privat pool på Côte d’Azur

På luksushotellet Château de la Chèvre d’Or får I kun godt at skrive hjem om, særligt hvis I booker en Panoramic Suite med egen pool. Her er alle ingredienserne til den perfekte luksusbadeferie nemlig til stede: påklædningsværelse og privat boblebad samt en enestående udsigt over Middelhavet fra jeres store terrasse.

Hvor?

I Èze ved Côte d’Azur bor I i en postkortsmuk middelalderby med små, maleriske brostensgader. Samtidig er Nice og Monaco kun ti minutters kørsel væk.

Lyst til mere end bare pool?

✔️ Køb souvenirs på de berømte sydfranske markeder.
✔️ Pak hele kufferten ud – kan du mon fylde bare et lille hjørne af påklædningsværelset ud?

I Èze ved Côte d’Azur bor I i en postkortsmuk middelalderby med små, maleriske brostensgader, og samtidig er storbyerne Nice og Monaco kun ti minutters kørsel væk.

La Chèvre D'or

Top rated
Éze, 0 km til La cité médiévale
9.2 Fremragende (707 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.5 / 10
Se hotel

Hop i din egen private pool på Kreta

På det 5-stjernede Elounda Peninsula er der 9 forrygende komfortkategorier at vælge imellem, alle med pooladgang. Her finder I den perfekte suite, uanset om I rejser alene som par eller sammen med op til otte venner. Enkelte suiter udmærker sig sågar med havudsigt og egen have.

Hvor?

På den nordøstlige del af den græske ø Kreta. Husk at besøge en af de små charmerende fiskerlandsbyer i området.

Lyst til mere end bare pool?

✔️ Nyd en ayurvedisk aromabehandling på Six Senses Spa..
✔️ Udforsk Middelhavet med dykkerudstyr.
✔️ Book en sejltur på en yacht, og føl jer som de rige og kendte for en dag.

Hotel Elounda Peninsula

Eloúnta, 6.5 km til Spinalonga
8.3 Meget godt (86 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9 / 10
Se hotel

Nyd Santorini på et hotel med privat pool

Perivolas-suiterne er yderst komfortable og udstråler en sommerlig lethed. Suiterne er indrettet i klassisk græsk design med hvidpudsede vægge i kombination med enkelte farvehighlights. Enkelte suiter er sågar udstyret med egen sauna eller boblebad, der er integreret i terrassegulvet. Alle suiterne er forskellige, og indretningen passer perfekt til den huleinspirerede arkitektur.

Hvor?

Santorini er afslappet græsk feriestemning hele vejen igennem. Hvis historiske byer og fortidsminder lige er noget for jer, kan I tage en udflugt til udgravningerne ved Thera eller Akrotiri.

Lyst til mere end bare pool?

✔️ Book en eksklusiv tour med en lækker yacht, og få adgang til nogle af øens skjulte drømmebugter.
✔️ Forkæl jer selv med friskfangede specialiteter fra de lokale fiskerbåde. Er der noget som at nyde de lune sommeraftener med friskgrillet aftensmad oven på en lang dag ved poolen?

Perivolas Lifestyle Houses

Oia, 1.1 km til Traditional Settlement of Oia
9.5 Fremragende (248 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.4 / 10
Se hotel

Vis kommentarer