Europa

Fra hotelværelset direkte i poolen: Luksuriøse hoteller med privat pool

Find jeres helt egen suite med pool i Frankrig, Grækenland, Italien eller Spanien, og glem alt om at skulle dele de afslappende stunder i poolen med andre

Perfekt til den luksuriøse kæresteferie eller bryllupsrejse!

Ok, indrømmet: Et hotelværelse med egen pool er ikke nogen helt billig fornøjelse – på den anden side venter der jer virkelig også en helt unik oplevelse, og I kommer bestemt fuldstændigt afslappede hjem!

Private pool in Tenerife

Sætter I pris på privatlivets fred, finder I det perfekte værelsesudvalg hos Baobab Suites. Værelserne har plads til mellem to og syv personer, og udover den private pool kan I glæde jer til en luksuriøs og minimalistisk indretningsstil. Det 5-stjernede hotel byder desuden på mange andre lækre faciliteter, herunder Fitnesscenter og tennisbane.

Hotel Baobab Suites

Top rated
Costa Adeje
9.4 Fremragende (2670 anmeldelser)

Egen tagterrasse med pool i Marbella

Drømmer I om en absolut uforglemmelig weekend i tosomhedens tegn? Så book penthouselejligheden på Meliá Marbella Banús Hotel med privat pool! Dette hotel byder ikke kun på en tagterrasse i to etager med egen pool, men stiller også privat bibliotek, boblebad, PlayStation og personlig concierge-service til rådighed.

Hotel Meliá Marbella Banús

Marbella
8.3 Meget godt (2220 anmeldelser)

Jeres egen pool-oase i Barcelona

Hotel H1898 er for dig, som vil have det hele på én gang. Hotellet ligger midt på den livlige gågade La Rambla, og på selve hotellet er underholdningen garanteret i form af jeres helt egen pool. Suiterne i kategorien Colonial er udstyret med en romantisk wellness-oase i form af en 60 m² terrasse med egen pool og boblebad.

Suite med pool på Sardinien

Nyforelskede (eller stadig forelskede) par vil slet og ret elske suiterne på hotel Pitrizza! Hvis I trænger til en kølende dukkert, behøver I ikke engang at forlade jeres værelse, for alle suiterne er selvfølgelig udstyret med eget svømmebassin. Flere steder er bassinerne så perfekt integreret i det sardinske landskab, at man næsten får fornemmelsen af at bade i en naturlig klippesø.

Hotel Pitrizza, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda

Top rated
Aggius
9.1 Fremragende (235 anmeldelser)

Suite med pool i Provence

Suite Prestige i Le Vallon de Valrugues & Spa forkæler også sine gæster med egen pool. Her kan I nyde en romantisk ferie på tomandshånd eller invitere et par gode venner med – i den 220 m² store suite med 4 soveværelser er der i hvert fald plads nok. De lune sommeraftener kan nydes med et glas kølig vin eller to på en af suitens 3 terrasser, gerne efterfulgt af en tur i jeres private pool – “just because”!

Hotel Le Vallon de Valrugues & Spa

Top rated
Saint-Remy-de-Provence
8.5 Fremragende (560 anmeldelser)

Hotel med privat pool på Côte d’Azur

På luksushotellet Château de la Chèvre d’Or får I kun godt at skrive hjem om, særligt hvis I booker en Panoramic Suite med egen pool. Her er alle ingredienserne til den perfekte luksusbadeferie nemlig til stede: påklædningsværelse og privat boblebad samt en enestående udsigt over Middelhavet fra jeres store terrasse.

La Chèvre D'or

Top rated
Éze
9.2 Fremragende (734 anmeldelser)

Hop i din egen private pool på Kreta

På det 5-stjernede Elounda Peninsula er der 9 forrygende komfortkategorier at vælge imellem, alle med pooladgang. Her finder I den perfekte suite, uanset om I rejser alene som par eller sammen med op til otte venner. Enkelte suiter udmærker sig sågar med havudsigt og egen have.

Elounda Peninsula

Eloúnta
8.3 Meget godt (86 anmeldelser)

Nyd Santorini på et hotel med privat pool

Perivolas-suiterne er yderst komfortable og udstråler en sommerlig lethed. Suiterne er indrettet i klassisk græsk design med hvidpudsede vægge i kombination med enkelte farvehighlights. Enkelte suiter er sågar udstyret med egen sauna eller boblebad, der er integreret i terrassegulvet. Alle suiterne er forskellige, og indretningen passer perfekt til den huleinspirerede arkitektur.

Perivolas Lifestyle Houses

Oia
9.5 Fremragende (264 anmeldelser)