Europa

Weekendophold i London: guide til seværdigheder og hoteller

Et weekendophold i London er den perfekte get-away for alle aldre; hvadenten I er til shopping, kultur, har børn med eller hvis I har en koncertoplevelse i vente, så har London et hav af muligheder.

Vi har sammensat denne guide til hvor I skal bo og hvad I skal se under jeres weekendophold i London!

God fornøjelse!

Weekendophold i Londons fredelige områder

1/3

Det er nemt at føle sig hjemme på DoubleTree London Docklands Riverside, som ligger i et af Londons rolige områder. Hotelværelserne er holdt i lyse farver med fokus på rummelighed og komfort. Fra hotellets terrasse er der en flot udsigt over Themsens nordlige bred, og er et helt perfekt sted at opleve Londons belysning om aftenen – måske med et iskoldt glas hvidvin ved hånden?

Hotellet ligger overfor Canary Wharf på South Bank, som er et oplagt sted at spadsere langs Themsen eller fange det helt rigtige insta-venlige billede af Tower Bridge. Hotellet har sin helt egen færge, der kan fragte jer gratis over floden til molen på Canary Wharf. Når I er vel ovre på den anden side, kan I udnytte muligheden til at besøge nogle af de skønne caféer, barer og restauranter i området. Hvis I er mere til West End, så sikrer de fantastiske transportmuligheder, at I er klar til at drikke cocktails i Soho på bare 20 minutter.

 

Tip:

Hvis I er til lokale madoplevelser, så snyd ikke jer selv for at opleve Borough Market, som med over 70 forskellige boder sælger specialiteter fra hele England – og med masser af smagsprøver. Tag jer god tid til at gå på oplevelse og hvis sulten for alvor melder sig, finder I masser af gode cafeer og restauranter i selvsamme område.

DoubleTree by Hilton Hotel London - Docklands Riverside

London, 4.5 km til Barbican Centre
7.8 Godt (3416 anmeldelser)
Meget godt Renhed 8.3 / 10
Se hotel

Perfekt hotel til shoppeturen

1/3

Travelodge tilbyder en enkel, men bekvem overnatningsmulighed til en overkommelig pris. De magelige værelser kommer med Travelodge-kædens helt egen “Dreamer Bed”, som skulle være madrassernes Rolls-Royce. Alle dobbeltværelser råder over kingsize-senge, gratis toiletartikler og højhastigheds-wi-fi. Hvis I er på udkig efter et hotel til en shoppingferie i den britiske hovedstad, så er det her det helt rigtige. Travelodge London Stratford ligger kun et stenkast fra det enorme shoppingcenter Westfield Stratford City, hvor I kan finde alle dine yndlingsmærker under ét tag.

Tip

Er shoppingcentre ikke lige jer? Men elsker I at gå på vintagejagt, så tag forbi Portobello Road Market og Camden Market stedet – her finder I genbrugstøj, antikvarer og smykker. Er shoppetrængen ikke stillet herefter, så venter der jer eksklusiv shopping på Carnaby Street, Covent Garden og Kings Road.

Travelodge London Stratford

London, 6.5 km til Barbican Centre
8.0 Meget godt (2220 anmeldelser)
Meget godt Renhed 8.4 / 10
Se hotel

Perfekt hotel, hvis I skal til koncert i O2 Arena

1/3

Alle værelser på ibis Docklands har wi-fi, fladskærms-TV og mulighed for at lave kaffe og te. Hvis I skal til koncert på The O2 Arena under jeres weekendophold i London, så er ibis London Docklands et passende hotelvalg. Et godt tip er, at tage Jubilee-linjen fra Canary Wharf, som ligger 10 minutters gang fra hotellet, derfra kan I tage toget direkte til O2 Arena og stå klar foran scenen, når jeres yndlingskunstner går på. Under hele opholdet kan I nyde godt af hotellets ubegrænsede morgenmadsbuffet og den lækre restaurant på stedet, Fogg’s, skal nok holde dig kørende under opholdet.

Tip

Hvis I trænger til et afbræk fra storbyræset, kan I gå på opdagelse i The Crossrail Place Roof Garden som er er en indendørs botanisk have med alle slags klimaer og dertilhørende planter. Måske I er heldige, at der er live performances eller film på programmet, når I besøger stedet.

ibis London Docklands Canary Wharf

London, 6.1 km til Barbican Centre
8.0 Meget godt (2637 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.7 / 10
Se hotel

Oplev Shoreditch og slap af i grønne London

1/3

Hotellet får deres Queen size-senge fra den samme leverandør som den britiske kongefamilie bruger, hvilket alene kvalitetsstempler dette hotel. Derudover er der gratis te, kaffe og varm kakao til hotellets gæster, som også får småkager uden beregning på værelset. Alle værelser er udstyret med aircondition, wi-fi-adgang og 20 tommer fladskærms-TV.

Shoreditch er et trendy område i Londons hipsterkvarter East End. Her er fyldt med etniske restauranter, gastropubber og smarte cocktailbarer. Det er også det perfekte sted at gå ud at shoppe i de mange vintagebutikker. The RE London Shoreditch ligger 15 minutter fra centrum af London og Queen Elizabeth Olympic Park i Stratford. Her får du et rigtig godt udgangspunkt for at udforske de mange områder af byen, og så er din seng aldrig langt væk efter en aften i byen i Shoreditch.

Tip

London er meget mere end Oxford st. og fortravlede Underground-stationer. London har, efter vores mening, nogle af de flotteste og mest idylliske parker. Hvor Hyde Park nok er den mest kendte, så er Victoria Park bestemt også en slentretur værd. I Victoria park finder I en lille cafe midt i parken, der serverer lokalproduceret mad. Hvis I selv har medbragt mad er området omkring søen et ideelt spot til picnic.

Hotel The Re London Shoreditch

London, 2.5 km til Barbican Centre
7.3 Godt (550 anmeldelser)
Meget godt Renhed 8.3 / 10
Se hotel

Weekend-ophold i London med børnene

1/3

Det kan måske virke lidt overvældende ved tanken om at skulle have poderne med rundt i Londons labyrintiske, overfyldte gader. Men I har faktisk mulighed for at tage på storbyferie i London, hvor I kan opleve byens summen med base i det rolige landsbyliv. The Best Western Palm i Cricklewood ligger tæt på Hampstead Heath og 15 minutters gang fra den nærmeste undergrundsstation. Og med Wembley Stadium, London Zoo og RAF Museum lige i nærheden finder I helt sikkert noget at lave, der vil holde de små underholdt. Hotellet byder på lyse, rummelige og bekvemme værelser til tre personer samt en række dobbeltværelser af betragtelig størrelse. Der er mulighed for at få en barneseng på værelset efter anmodning, så hvorfor ikke bare springe ud i en familieferie til London herfra?

Tip

London er som sagt en storby med plads til børn. Byen har masser af sjove seværdigheder som Madame Tussaud, Natural History Museum og hvis vejret tillader det, byder london på et væld af grønne åndehuller. Undslip det værste menneskemylder og søg tilflugt i den ukendte perle, Nomadic Community Garden, som minder lidt om Christiania (dog uden stoffer og alkohol).

Best Western Palm

London, 9.1 km til Barbican Centre
7.9 Godt (1238 anmeldelser)
Meget godt Renhed 8.4 / 10
Se hotel

Vis kommentarer