Storbritannien

Weekendophold i London: guide til seværdigheder og hoteller

Et weekendophold i London er den perfekte get-away for alle aldre; hvadenten I er til shopping, kultur, har børn med eller hvis I har en koncertoplevelse i vente, så har London et hav af muligheder.

Vi har sammensat denne guide til hvor I skal bo og hvad I skal se under jeres weekendophold i London!

God fornøjelse!

Weekendophold i Londons fredelige områder

1/3

Det er nemt at føle sig hjemme på DoubleTree London Docklands Riverside, som ligger i et af Londons rolige områder. Hotelværelserne er holdt i lyse farver med fokus på rummelighed og komfort. Fra hotellets terrasse er der en flot udsigt over Themsens nordlige bred, og er et helt perfekt sted at opleve Londons belysning om aftenen – måske med et iskoldt glas hvidvin ved hånden?

Hotellet ligger overfor Canary Wharf på South Bank, som er et oplagt sted at spadsere langs Themsen eller fange det helt rigtige insta-venlige billede af Tower Bridge. Hotellet har sin helt egen færge, der kan fragte jer gratis over floden til molen på Canary Wharf. Når I er vel ovre på den anden side, kan I udnytte muligheden til at besøge nogle af de skønne caféer, barer og restauranter i området. Hvis I er mere til West End, så sikrer de fantastiske transportmuligheder, at I er klar til at drikke cocktails i Soho på bare 20 minutter.

 

DoubleTree by Hilton Hotel London - Docklands Riverside

London
7.7 Godt (3539 anmeldelser)

Perfekt hotel til shoppeturen

1/3

Travelodge tilbyder en enkel, men bekvem overnatningsmulighed til en overkommelig pris. De magelige værelser kommer med Travelodge-kædens helt egen “Dreamer Bed”, som skulle være madrassernes Rolls-Royce. Alle dobbeltværelser råder over kingsize-senge, gratis toiletartikler og højhastigheds-wi-fi. Hvis I er på udkig efter et hotel til en shoppingferie i den britiske hovedstad, så er det her det helt rigtige. Travelodge London Stratford ligger kun et stenkast fra det enorme shoppingcenter Westfield Stratford City, hvor I kan finde alle dine yndlingsmærker under ét tag.

Travelodge London Stratford

London
8.0 Meget godt (2299 anmeldelser)

Perfekt hotel, hvis I skal til koncert i O2 Arena

1/3

Alle værelser på ibis Docklands har wi-fi, fladskærms-TV og mulighed for at lave kaffe og te. Hvis I skal til koncert på The O2 Arena under jeres weekendophold i London, så er ibis London Docklands et passende hotelvalg. Et godt tip er, at tage Jubilee-linjen fra Canary Wharf, som ligger 10 minutters gang fra hotellet, derfra kan I tage toget direkte til O2 Arena og stå klar foran scenen, når jeres yndlingskunstner går på. Under hele opholdet kan I nyde godt af hotellets ubegrænsede morgenmadsbuffet og den lækre restaurant på stedet, Fogg’s, skal nok holde dig kørende under opholdet.

ibis London Docklands Canary Wharf

London
8.0 Meget godt (2697 anmeldelser)

Oplev Shoreditch og slap af i grønne London

1/3

Hotellet får deres Queen size-senge fra den samme leverandør som den britiske kongefamilie bruger, hvilket alene kvalitetsstempler dette hotel. Derudover er der gratis te, kaffe og varm kakao til hotellets gæster, som også får småkager uden beregning på værelset. Alle værelser er udstyret med aircondition, wi-fi-adgang og 20 tommer fladskærms-TV.

Shoreditch er et trendy område i Londons hipsterkvarter East End. Her er fyldt med etniske restauranter, gastropubber og smarte cocktailbarer. Det er også det perfekte sted at gå ud at shoppe i de mange vintagebutikker. The RE London Shoreditch ligger 15 minutter fra centrum af London og Queen Elizabeth Olympic Park i Stratford. Her får du et rigtig godt udgangspunkt for at udforske de mange områder af byen, og så er din seng aldrig langt væk efter en aften i byen i Shoreditch.

Weekend-ophold i London med børnene

1/3

Det kan måske virke lidt overvældende ved tanken om at skulle have poderne med rundt i Londons labyrintiske, overfyldte gader. Men I har faktisk mulighed for at tage på storbyferie i London, hvor I kan opleve byens summen med base i det rolige landsbyliv. The Best Western Palm i Cricklewood ligger tæt på Hampstead Heath og 15 minutters gang fra den nærmeste undergrundsstation. Og med Wembley Stadium, London Zoo og RAF Museum lige i nærheden finder I helt sikkert noget at lave, der vil holde de små underholdt. Hotellet byder på lyse, rummelige og bekvemme værelser til tre personer samt en række dobbeltværelser af betragtelig størrelse. Der er mulighed for at få en barneseng på værelset efter anmodning, så hvorfor ikke bare springe ud i en familieferie til London herfra?

Best Western Palm

London
7.9 Godt (1290 anmeldelser)