Asien

Kun for voksne: Resorter med all-inclusive i Thailand

Disse fantastiske resorter med all-inclusive i Thailand er KUN for voksne, og priserne svarer til, hvad du normalt ville betale for et 2- eller 3-stjernet hotel herhjemme.

Du får desuden masser af privatliv og infinity pools med en udsigt, der er som taget ud af et postkort.

Er du på jagt efter romantik og afslapning i kombination med thailandske retter, som får tænderne til at løbe i vand, uforlignelig service og magiske solnedgange, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af resorter med all-inclusive kun for voksne, som både lever op til dine drømme og din bankkonto.

Trivago Tip: All-inclusive resorts are not as common in Thailand as anywhere else in the world, such as Mexico or the Caribbean , so in this article, “all-inclusive” refers to unlimited use of a particular facility or service.

All-inclusive i Thailand med spabehandlinger

1/3

Himlen er et sted på jorden, og ubegrænsede spabehandlinger er på husets regning, når du overnatter på X2 Koh Samui Resort på Koh Samui. Hvis du elsker at blive forkælet, kan dette resort opfylde alle dine ønsker om uendelige massager og behandlinger. Har du ligget lidt for længe i solen, kan du for eksempel prøve stedets “After Sun Soothing Wrap” med aloe vera. Det er dog en god idé at booke dine ønskede behandlinger inden opholdet, da tiderne hurtigt er væk. Morgenmad er også inkluderet i prisen, hvor resortets franske kok sørger for brød og kager i verdensklasse.

Udover spabehandlinger får du også en fantastisk privat oplevelse på X2 Koh Samui Resort, da størstedelen af de 26 villaer har egne udendørsområder og privat pool – helt perfekt for bryllupsrejsende. Resortets restaurant kan desuden arrangere en privat middag for to på stranden, der overgår din vildeste fantasi. Efter middagen kan I nyde solnedgangen fra en gynge i sandet, der lidt efter lidt bliver omringet af tidevandet. Det er en oplagt mulighed for at tage det perfekte romantiske feriebillede med solnedgangens refleksion i Thailandbugtens klare vand i baggrunden.

X2 Samui Resort

Surat Thani
8.0 Meget godt (235 anmeldelser)

Ultraprivate infinity pools

1/3

Højt oppe i bakkerne med en fantastisk udsigt til Layan Strand ligger The Pavilions Phuket, hvor du kan få en smagsprøve på livsstilen hos de rige og berømte. Dette overnatningssted overgår alle forventninger med helt private villaer, som hver især er udstyret med egen infinity pool, der har udsigt til enten havet eller det frodige bakkelandskab. Du kan endda gå nøgen rundt, hvis du skulle have lyst til det. Villaerne ligger på en bakkeskråning, som du kan nå via resortets egen kabelbane. Du er dog ikke helt afskåret fra omverdenen, så hvis du har lyst til at opleve andet end din villa, kan du benytte resortets shuttletransport til stranden, som er fredelig og relativt ubesøgt af Phukets mange turister.

Restauranten Plantation Club serverer elegante retter fra det thailandske og internationale køkken, og her kan du også nyde aftenbrisen fra havet gennem de store vinduer fra gulv til loft. Begge barer udnytter udvalget af lokale frugter i deres lækre cocktails og har desuden plads på første parket til de spektakulære solnedgange over Andamanhavet.

The Pavilions Phuket

Top rated
Bang Tao Beach
9.4 Fremragende (1779 anmeldelser)

En ferie i James Bond-stil

1/3

På med solbrillerne og afsted – du kan kun komme til Layana Resort & Spa på den frodige ø Koh Lanta med privat speedbåd. Resortet har en afslappet og imødekommende atmosfære, men går ikke på kompromis med luksus. Det er en tro kopi af det thailandske resort, du altid har drømt om, med thailandsk arkitektur og udsmykning samt smukke haver og direkte adgang til stranden.

Den fredelige ø ligger fjernt fra alt, der minder om hverdagens rutiner. Du kan starte dagen med en dukkert i resortets infinity pool med saltvand og samle appetit til morgenmadsbuffeten. Kokkene disker op med æg, vafler eller thailandske morgenmadsnudler – en oplagt mulighed for at udvide din kulinariske horisont inden for morgenmadsprodukter. Efter morgenmaden kan du slå dig ned i en liggestol på stranden eller ved poolen og bruge dagen på at slumre eller læse en god bog. Hvis du falder i søvn, drømmer du måske allerede om din næste ferie.

Layana Resort & Spa

Top rated
Saladan
9.7 Fremragende (867 anmeldelser)

Solnedgange og suiter

1/3

Ayara Hilltops Resort har en fantastisk afsides beliggenhed på en stejl bakkeskråning i junglen med en enestående udsigt til solen, når den går ned bag horisonten i Adriaterhavet. Du kommer frem til villaerne via gangbroer i træ, der snor sig gennem høje bambusplanter og over idylliske søer. Her kan du virkelig nyde livet uden risiko for at blive luret på af naboerne, da villaernes udendørs brusere, boblebade og infinity pools ligger godt skjult bag tæt bevoksning.

På en tur gennem området kan du fornemme duften af søde blomster, der blander sig med den salte havbrise. Der er flere strande inden for fem minutters gang, og de ser ud nøjagtigt som på postkortene med kridhvidt sand, turkisblåt vand og omkranset af palmetræer. Resortets pool er omgivet af liggestole, hvor du kan tilbringe en doven eftermiddag eller forkæle dig selv med en velfortjent eftermiddagscocktail.

Ayara Hilltops Boutique Resort & Spa

Top rated
Phuket by
9.0 Fremragende (582 anmeldelser)

Postkortværdig udsigt fra din balkon

1/3

Beyond Resort Karon indbyder til fred og ro. Her kan du nemlig falde i søvn til lyden af bølgernes blide brusen hver aften. Næste morgen kan du – frisk og veludhvilet – indtage en morgenmadsbuffet i det fri. De thailandske frugter smager fuldstændig fantastisk, så det er svært at modstå fristelsen til bare at spise sig mæt i de lækre bananer og mangoer.

Alle værelser har en privat balkon med udsigt til Andamanhavet og Karon Strand, som resortet også har direkte adgang til. Stranden siges at være en af de smukkeste på øen, og det hvide sand og krystalklare turkisblå vand er afbildet på stort set alle postkort fra Phuket. Resortet er bygget op med havet som omdrejningspunkt, og der er stort set havudsigt overalt, selv når du ligger og soler dig ved de to pools. Sørg for at lægge dig behageligt til rette, for den beroligende lyd af bølgerne kan hurtigt gøre øjenlågene tunge og sende dig direkte tilbage i drømmeland.

Beyond Resort Karon

Top rated
Karon Beach
8.6 Fremragende (1283 anmeldelser)

Et paradis i grønne omgivelser

1/3

Bangsak Village Resort er en samling af elegante stråtækte hytter og bungalower, der ligger i grønne og tropiske omgivelser. Restauranten og baren ved stranden er det perfekte sted at starte og slutte din dag med lækre retter og en forfriskende brise. Der er en afslappet atmosfære på resortet – det handler ikke om at skynde sig og nå mest muligt, men snarere om at nyde hinandens selskab i himmelske rammer. Samtidig befinder du dig blot 20 minutters kørsel fra turistbyen Khao Lak og inden for gåafstand af adskillige strande.

Den skønne pool er lang nok til at svømme baner, og som belønning får du en fantastisk udsigt over havet i den ene ende, som opmuntrer til at tage endnu en tur. Det bedste ved værelserne er muligvis de enorme badeværelser, der er designet med tanke på dit velvære – her kan du både forkæle dig selv med et lækkert karbad eller tage et hurtigt brusebad.

Hotel Bangsak Village

Top rated
Phang Nga
9.0 Fremragende (520 anmeldelser)

Romantik og minimalisme

1/3

Sensimar Resort and Spa Koh Samui er det rene paradis for nygifte og forelskede par, som også gerne vil udforske nattelivet på Koh Samui. Resortet har et stort udbud af oplevelser og aktiviteter såsom yogatimer, madlavnings- og cocktailkurser og guidede markedsudflugter, hvilket alt sammen er inkluderet i værelsesprisen. På stranden er der ydermere mulighed for at leje kajakker og snorkeludstyr helt gratis.

Sensimar Resort and Spa Koh Samui lægger stor vægt på at skåne miljøet, og resortet er derfor indrettet med bambusmøbler og særlige bæredygtige vandbehandlinger i værelserne og poolen. Poolen har et minimalistisk design og er særdeles indbydende. Den er hele 40 meter lang, og langs den ene side står en række liggestole og parasoller klar hver morgen. Du finder også liggestole på resortets del af stranden, der desuden byder på enorme røde sækkestole, som er lette at få øje på, hvis du kommer lidt for langt væk og ikke har fået brillerne med.

The Coast Koh Samui

Top rated
Mae Nam Beach
9.1 Fremragende (795 anmeldelser)

Solnedgang i gyldne nuancer

1/3

Cape Sienna Hotel & Villas ligger ved Kamala Strand på Phuket med udsigt til Adamanhavet. Udsigten såvel som omgivelserne er indbegrebet af en thailandsk drømmedestination. “Blå” er et utilstrækkeligt ord til at beskrive vandets mange levende nuancer, som glimter i solen med klippeøerne knejsende i baggrunden højt over bølgerne. Udsigten tager sig især godt ud fra infinity poolen ved Sienna Rocks Café. Ved solnedgang er det oplagt at beundre himlens skiftende gyldne nuancer fra tagterrassen på Vanilla Sky Bar.

Hotellet har fået stor ros for sit serviceniveau, der blandt andet inkluderer en gratis telefon med internetadgang under hele opholdet. Du er kun fem minutters gang fra Kamala Strand, men der er også mulighed for at leje scootere og udforske området yderligere. Telefonen er derfor rar at have, hvis du er kommet lidt på afveje og har brug for at komme på rette kurs igen med Google Maps.

Cape Sienna

Top rated
Kamala Beach
8.5 Fremragende (2566 anmeldelser)

Bemærk: Selvom hotellets koncept er kun at acceptere voksne gæster, er det muligt at medbringe børn – men det frarådes kraftigt at forstyrre den fredelige stemning.