Danmark

Kør selv ferie i Danmark

Vi har fundet 7 hoteller og B&Bs, som er perfekte, afslappende mål for en kør selv ferie i Danmark.

Hotellerne er fordelt over alle prisklasser og ligger forskellige steder i landet. Alle hotellerne på listen er rost til skyerne af tidligere gæster og ligger placeret i naturskønne omgivelser.

Tjele

Farm61 er en fin stråtækt gård fra 1871, som ligger mellem Viborg og Randers. Gårdens fællesarealer tilbyder udendørs swimmingpool, solsenge og grill, så man kan nyde den danske sommer til fulde. Hotellet har kun tre dobbeltværelser, som man kan booke. Gæster er derfor sikret ultimativ ro og intimitet. Gården rummer desuden en frisør og et lille galleri, der også sælger brugskunst. Derudover er hovedparten af hotellets møbler til salg og kan købes med hjem.

Gæster har rost hotellet for dets ”hyggelige omgivelser” og ”personlige karakter”.

Pris pr. nat for to personer i dobbeltværelse: Fra 450 kr

Farm61

Viborg
8.7 Fremragende (192 anmeldelser)

Hørsholm

Bo som prinser og prinsesser på Kokkedal slot på Nordsjælland. Fra slottet har du udsigt over Øresund og de smukke, grønne haver, som omgiver hotellet. Gå all in på slotsoplevelser og besøg Frederiksborg Slot i Hillerød og Kronborg slot i Helsingør. Begge slotte ligger små tyve kilometer fra Kokkedal Slot. Er du golfentusiast kan du folde dig ud i Kokkedal golfklub, som ligger lige ved siden af hotellet. Du kan også blive på slottet og nyde high class afternoon tea og wellness-behandlinger.

Gæster har rost hotellet for dets ”superflotte beliggenhed” og ”romantiske omgivelser”.

Pris pr. nat for to personer i dobbeltværelse: Ca. 1.395 kr. inkl. morgenmad.

Hotel Kokkedal Slot Copenhagen

Top rated
Hørsholm
8.7 Fremragende (928 anmeldelser)

Børglum

Caféhaven ligger i Nordjylland nær Vrå og Løkken. Her er 7 lejligheder/værelser, samt et stort grønt haveområde med grill og bålplads som frit kan benyttes, hvis vejret tillader det. Heldigvis kan haven nydes i alt slags vejr fra de fire glaspavilloner, som giver en følelse af at være ude, selvom man sidder lunt og godt under glastaget. Her er du garanteret ro og afkobling i grønne omgivelser. Besøg Børglum Kloster og Løkkens skønne badestrand eller tag et slag golf i Løkken Golfklub.

Gæster har rost hotellet for dets ”smukke have” og ”meget venlige ejere”.

Pris pr. nat for to personer i dobbeltværelse: Ca. 900 kr.

Caféhaven

Top rated
Hjørring
8.9 Fremragende (163 anmeldelser)

Sønderborg

Rønhave Apartments består af otte lyse ferielejligheder i en gammel herregård på Als. Gården huser desuden en slagter, et museum og en lille hyggelig livsstilsbutik, hvor man kan shoppe souvenirs. Omgivelserne giver rig mulighed for at udforske Als til fods, på cykel eller med en fiskestang i hånden. Oplev Als’ små hyggelige byer, eller kør over en af broerne til Sønderjylland og se Dybbøl Mølle og Gråsten slot.

Gæster har rost hotellet for dets ”rolige beliggenhed” og ”super udsigt”.

Pris pr. nat for to personer i dobbeltværelse: Ca. 725 kr.

Rønhave

Sønderborg
9.0 Fremragende (654 anmeldelser)

Millinge

Skal det være ekstra luksuriøst, kan du lægge vejen forbi Falsled kro, der ligger mindre end 10 km nordvest for Fåborg. Indlogér dig på et af deres hyggelige dobbeltværelser eller skej ud og check ind i en af de fantastiske suiter med egen pejs og terrasse. Spis en is Svanninge bakker og besøg Helnæs-øen, som er kendt for sin smukke natur. Helnæs kan nås i bil via Langøre-dæmingen. Om aftenen kan du nyde en lækker almanak-middag i på hotellet.
Gæster har rost hotellet for dets ”flotte værelser” og for ”lækker mad”.

Pris pr. nat for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad: Ca. 2.975 kr.

Hotel Falsled Kro Relais & Châteaux

Top rated
Fåborg
8.7 Fremragende (117 anmeldelser)

Gl. Skagen

Ruths Hotel ligger på Skagen ved vestkysten få hundrede meter fra havet. Her kan du opleve ægte dansk sommer og lange lyse nætter. Oplev Kattegat og Skagerak, som mødes ud for Grenens spids, gå en tur i Skagen Havn og forkæl dig selv med en tur i Ruths wellness, der bl.a. tilbyder vandspinning og dampbad. Om aftenen kan middagen nydes i Ruths Brasserie eller Ruths Gourmet.

Gæster har rost hotellet for dets ”fremragende værelser” og den ”perfekte betjening”.

Pris pr. nat for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad: ca. 1.900 kr.

Ruths Hotel

Top rated
Skagen
9.0 Fremragende (419 anmeldelser)