Hele verdenBillige ferier

Insidertips: Sådan booker du det bedste hotel

By , 06. juli 2017

Der er tusindvis af hoteller at vælge imellem i hundredevis af forskellige kategorier. Så hvad skal du vælge, næste gang du skal ud at rejse? Designhotellet? Hotellet med swimmingpool? Eller det hotel, der er billigst? Her er seks tips til hvordan, du kan booke det bedste hotel, der opfylder dine ønsker og behov.

 

1. Start med en ønskeliste

Er du typen, der gerne vil have, at stranden er to skridt fra hotelværelsets dør? Eller vælger du altid dit hotellet efter den billigste pris? Eller måske er det vigtigste, at du bor på et allergi-venligt værelse? De fleste af os har en forestilling om, hvad der er vigtigt, når vi skal på ferie, og også hvordan vi gerne vil bo. Alligevel kan det være en rigtig god idé at skrive en kort liste over, hvad du gerne vil have. Med en konkret liste i hånden er det nemmere at vide, om hotellet opfylder dine behov og ønsker, så du finder et sted, der passer dig.

Er I flere, der rejser sammen, er en ønskeliste også en god hjælp. Lav jeres egen liste og del den med hinanden. Ud fra ønskelisterne kan I hurtigt se, om der er særlige behov og ønsker, I skal tage hensyn til, når I booker. Hvis sauna og spa har en høj prioritet hos alle, så start med at søge efter spa-hoteller.

 

2. Få hjælp fra hotelfiltrene

Hvis du mangler hjælp til din ønskeliste, så er der heldigvis masser af hjælp at hente i trivago’s hotelsøgningsfiltre. Her kan du få et hurtigt overblik over alle de faciliteter og muligheder, som du har, når du booker et hotel. Med søgefiltrene kan du blandt andet søge på

  • prisen
  • afstanden fra centrum
  • hotelstørrelsen
  • hoteltypen (ex. byhotel eller strandhotel)
  • hotelfaciliteter (ex. morgenmad eller vaskeservice)
  • værelsesfaciliteter (ex. trådløst internet eller mikrobølgeovn)
  • særlige målgrupper (ex. forretningsrejsende eller bryllupsrejsende)
  • sportsfaciliteter (ex. bådudlejning eller golf)

rsz_hotel_guide_image_6 (1)

3. Find inspiration i dit yndlingshotel

Har du et yndlingshotel, som du elsker at bo på? Så har du en god inspiration til at finde dit næste hotel. Tænk på, om det var faciliteterne, beliggenheden eller typen af hotel, som du godt kunne lide. Hvis du faldt for den hyggelige pejs, så kan du bruge filtrene til at finde hoteller med pejs. Eller hvis du elskede det spændende interiør, kan du søge specifikt på designhoteller i området.

 

4. Se, hvad der er inkluderet i prisen

Det er forskelligt fra hotel til hotel, hvad der er inkluderet i værelsesprisen. Derfor er det altid klogt at tjekke, hvad hotellet præcis tilbyder som en del af opholdet. Hvis du f.eks ønsker morgenmad på hotellet eller internet, så læg mærke til, om det er en del af den samlede pris, eller om du skal betale ekstra. Hvis du tjekker hotellets tilbud, er du bedre klædt på til at booke det hotel, der passer til dig, og du får ingen overraskende ekstraregninger.

hotel_guide_image_3

5. Vær fleksibel med dit rejsetidspunkt

Hvis du gerne vil have et godt hotel til en billigere pris, så er det en god idé at være fleksibel med dit rejsetidspunkt. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis du er fleksibel med datoerne. Hotelpriser varierer afhængigt, hvor mange mange ledige værelser, der er til rådighed, og der er oftest flere ledige værelser først på ugen. Derfor er det en god idé at tjekke flere datoer for det samme hotel.

Der kan også være penge at spare på dit hotel, hvis du rejser uden for højsæsonen. Priserne afhænger nemlig også af, hvilken måned du rejser. Højsæsonen varierer afhængigt af din destination, men en god tommelfingerregel er, at storbyer som regel er dyrest fra maj-juni og september-oktober, mens strandferier er dyrere i juni-september.

 

6. Husk: Stjerner er ikke alt

Selvom stjernerne kan indikerer noget om hotellets standard, er antallet af stjerner alene sjældent den bedste måde vurdere hoteller på. I nogle lande opkræves der ekstra skat af hotellerne efter antallet af stjerner, og det kan have en effekt på kategoriseringen. Så hvis du fokuserer for meget på stjernerne, kan det være du går glip af dit idéelle hotel. Husk, at du kan få en mindst lige så god oplevelse på et tre-stjernet hotel, som du kan på et fire-stjernet hotel. Hvis du vil vide mere om hotellets omdømme, kan det være en fordel også at læse anmeldelser fra tidligere gæster.

 

Er du klar til at booke dit ophold? Klik her for at finde dit idéelle hotel.