Asien

7 indiske drømmepaladser: Bo som en ægte kejser

Drømmer du om Indiens mystik, stærk krydret mad og farverige sarier? Og vidste du, at Indien også byder på overdådig luksus og de smukkeste hoteller, der inviterer til oplevelser og afslapning?

Vi har samlet en guide til syv paladshoteller, så du kan opleve at bo som en maharaja. Nyd de skønneste, frodige eventyrhaver, en uforglemmelig køretur i klassiske veteranbiler og suiter på størrelse med et mindre dansk parcelhus. Nyd et ophold som er en kejser værdigt.

Rambagh Palace

Jaipurs juvel’ er Rambagh Palaces poetiske tilnavn. Det imponerende palads er gået i arv gennem generationer i den indiske kongelige familie. Stedet er overdådigt indrettet, særligt restauranten Suvarna Mahal, hvor kostbare krystallysekroner spreder lys over den fornemme balsal.

Rambagh Palace Suite

Rambagh Palace

Et værelse på Rambagh Palace er lig med vild luksus og service i topklasse, og gæster har hele 51m2 for dem selv. Vælg den smukke udsigt til haven på den ene side eller udsigten til den velholdte gårdhave på den anden. Badeværelset af marmor er mindst lige så dekadent som resten af stedet og kan få enhver til at føle sig kongelig, og som om det ikke var nok, står hotellet også til rådighed med en butlerservice dedikeret til at give dig en optimal badeoplevelse på værelset.

Rambagh Palace, Jaipur

Top rated
Jaipur
9.2 Fremragende (698 anmeldelser)

HRH Shiv Niwas Palace

En anden af Udaipurs skatte er HRH Shiv Niwas Palace, som tilbyder 17 unikke suiter – alle med en spektakulær udsigt over byen og de nærliggende søer. Stedets historiske arv, overdådige luksus og imponerende facade er alt sammen med til at skabe en enestående og venlig atmosfære, hvor hotellets gæster vil opleve at blive behandlet som kongelige.

Paladset danner ofte ramme om storslåede bryllupper eller optræder som filmkulisse for film lige fra Hollywood til Bollywood. Så med lidt held ender du måske som statist i den næste store blockbuster.

Shiv Niwas Palace

Udaipur
8.4 Meget godt (426 anmeldelser)

Deogarh Mahal

1/3

Fra nærmest kongelige gemakker til et guddommeligt ophold. Deogarh Mahal kaldes Gudernes bolig og for almindelige dødelige kunne stedet nemt være paradis på jord. Smuk arkitektur, luksus hvor end man vender sig og djævelsk god mad – man kan knapt ønske sig mere.

De royale suiter er indrettet i traditionel indisk stil med guld og dybrøde farver blandet med detaljerede mosaikmønstre, og de kølende badekar på værelserne er ofte på størrelse med en swimming pool. Veteranbil-entusiaster bør tage en tur i en vintage bil i det skønne område omkring Rajasthan

Deogarh Mahal

Deogarh
8.3 Meget godt (158 anmeldelser)

The Oberoi Rajvillas

Hvis du søger et fredeligt luksusophold, hvor krop og sjæl kan genfinde ro og balance, er Oberoi Rajvillas det helt rigtige sted. Stedet byder på hele 12 hektarer smukke velplejede haver, for ikke at tale om selve paladset med høje hvælvinger, kuppelformede lofter og guldbladede freskoer og krystallysekroner. Start dagen på Suya Mahal som, udover morgenmad, også har snacks og afternoon tea på menuen, spis på Rah Mahal senere på dagen og tag en drink på Rajwada Library Bar.

Vælg mellem et almindeligt værelse eller en suite. Du kan også forkæle dig selv med det ultimative luksusophold på Kohinoor Villa, hvor gæster har egen spisepavillon og en 20 meter lang pool til deres rådighed.

The Oberoi Rajvilas Jaipur

Top rated
Jaipur
9.3 Fremragende (395 anmeldelser)

Taj Falaknuma Palace

1/3

Taj Falaknuma Palace er indbegrebet af det 19. århundredes storhed med rene hvide stenmure og en vestlig stil, der passer perfekt sammen med den indiske gæstfrihed og dejlige omgivelser.

Nizam Suiten stjæler titlen som den største og bedste præsidentsuite i landet og har for en tid være bolig for verdens rigeste mand. Suiten har form som en skorpion og med en mere end overdådig indretning og egen pool, kan man sagtens forstå, hvorfor gæster kunne blive fristet til at blive boende.

Taj Falaknuma Palace, Hyderabad

Top rated
Hyderabad
9.1 Fremragende (444 anmeldelser)

Taj Lake Palace

Taj Lake Palace blev bygget i 1792 som lystslot for Maharana Jagat Singh II og er i dag kendt som et af verdens mest romantiske hoteller. Store stjerner som skuespilleren Nicole Kidman beskriver hotellet som magisk, og det kan man kun være enig i, når man ser den helt særlige beliggenhed midt i den spejlblanke Pichola sø – her er garanteret ro og ingen nysgerrige blikke.

Den omkringliggende by Udaipur bliver ofte beskrevet som Østens Venedig. Oplev de fascinerende paladser og templer, fredfyldte søer og de smukke, eksotiske haver. For total afslapning og forkælelse er Jiva Spa Boat helt perfekt. Båden glider stille ud på søen, mens man nyder en god massage eller hænger ud i jacuzzien på det øvre dæk.

Taj Lake Palace, Udaipur

Top rated
Udaipur
9.4 Fremragende (1420 anmeldelser)

Umaid Bhawan Palace

1/3

Højt over ørkenbyen Jodhpur ligger Umaid Palace, som er et betagende indslag i Rajasthans historie og hjem for den kongelige Jodphur familie. Paladset ligger midt i 10 hektar tropiske haver med fritgående påfugle, og under jorden finder man en mystisk og næsten magisk pool.

Værelserne i art-deco stil fremstår både moderne og klassiske, mens et værelse i paladset indeholder alt slags tænkelig luksus og nye oplevelse, hvor end man vender sig. Den historiske suite er indrettet i en mere traditionel stil med udsigt til gårdhaven eller græsplænen.

Umaid Bhawan Palace, Jodhpur

Top rated
Jodhpur
9.4 Fremragende (489 anmeldelser)