Danmark

Hvem er manden i trivago-reklamerne?

Af , 12. juli 2017

Adam Brix, 38, er uddannet skuespiller i Los Angeles og tidligere stuntmand. Du kender ham bl.a. fra TV, hvor han forklarer, hvordan du kan sammenligne hotelpriser på trivago. Vi tog en snak med Adam under optagelserne af de nye trivago-reklamer. Læs med og lær om Adams passion for Eco travel og kampkunsten Silat.

trivago magazine: Hvor ville du tage hen, hvis du kunne rejse til en hvilken som helst destination i morgen?

Adam: Jeg ville tage hjem for at se mine to børn, men hvis jeg skulle vælge et sted at tage dem med til, så ville jeg vælge Azorerne. Af hensyn til miljøet, vil jeg helst ikke flyve for langt.

Jeg tænker meget over klimaet, når jeg rejser. Hvis jeg flyver meget, hvilket jeg gjorde sidst år, så køber jeg regnskov, for at råde bod på det. Jeg sørger også, så vidt muligt, for at flyve direkte, for at undgå mindst muligt forurening.

trivago magazine: Hvad er det bedste hotel, du har boet på?

Adam: Jeg er vild med grønne hoteller. Jeg var på et rigtig godt økologisk hotel i Haag: Court Garden Hotel. Det var simpelt, men det kan jeg godt lide. Det hotel jeg bor på her i Palma, Hotel Tres, er også rigtig godt, med lækre materialer i træ.

Guldsmeden har jeg været rigtig glad for, hvis jeg har venner eller undervisere, som kommer på besøg. Det har fungeret rigtig fint at have dem boende der. Jeg er også helt vild med deres økologiske brunch.

manden i trivago-reklamerne

Der ligger også et hotel i Vejle, som hedder Munkebjerg. Jeg var afsted med min mor i kørestol med hjælper, om hele min og min søsters familie plus min mors hund. Der var en følelse af, at der var plads til os alle og maden var lækker. Vi endte med at blive opgraderet til en stor suite – det var virkelig skønt.

manden i trivago-reklamerne

trivago magazine: Hvis du kunne vælge en hvilken som helst nulevende kendis at dele hotelværelse med, hvem ville du så vælge?

Adam: Nok John Mayer. Jeg har netop været til 2 af hans koncerter og desuden øvet og øvet mig på at spille flere af hans sange. Jeg kan næsten “Neon” nu.  Han har sådan en slap, pull, play teknik, jeg overhovedet ikke mestrer, så det kunne være cool at jamme sammen. Måske også Darren Aronofsky. Han er min yndlingsinstruktør, og jeg har en del spørgsmål til flere af hans produktioner.

trivago magazine: Hvad ville du vælge, hvis du skulle vælge mellem altan eller minibar på hotelværelset?

Adam: Jeg drikker slet ikke alkohol og har ikke drukket i tyve år. Jeg tog beslutningen om et liv uden alkohol under en udklædningsfest i gymnasiet midt i 2.G. Min familie og jeg havde været gennem en turbulent tid, indeholdende skilsmisse, sygdom, flytning m.m. Og jeg stod pludselig midt under festen, alene i ført stramme bukser, et bælte om hovedet og en jakkesætsvest og ellers bar overkrop, og havde et roligt og måske lidt ensomt moment. Jeg kiggede på min øl, og det gik op for mig, at jeg egentlig aldrig har brudt mig om alkohol. Så tænkte jeg, ”jeg tror ikke, at jeg drikker mere”. Siden har jeg ikke haft meget kontakt med alkohol.

Jeg er egentlig heller ikke altanmenneske; jeg er hverken minibar- eller altanmenneske.

trivago magazine: Hvad kigger du så efter, når du vælger hotel: Hvilken lækker lille accessory skal der være?

Adam: Jeg tror mest, jeg kigger efter materialerne. Der skal gerne være noget lækkert træ. Jeg er ret glad for bambusvægge og -gulve og -møbler. Interiøret er vigtigt. Store vinduer og lange flotte hvide gardiner.

trivago magazine: Hvor skal du hen næste gang, du skal på ferie?

Adam: Jeg skal til Gardasøen. Min familie skal med, og fem af dagene skal jeg på et seminar i et kampsystem der hedder Silat Suffian Bela Diri. Silat betyder ”hurtig handling” og stammer fra Sydøstasien. Derefter har jeg fem dage mere, hvor jeg bare skal være sammen med familien.

trivago magazine: Hvad har været det sjoveste ved at medvirke i trivago-reklamerne?

Adam: Der er virkelig god stemning her på sættet. Det er sjældent, der er så god stemning. Producerne og holdet tager sig tid til at også at lave sjove ting. Så det er fedt at være her. Derudover har jeg selvfølgelig et par venner, som elsker at tage pis på mig i forbindelse med trivago-reklamerne. En af mine venner kom for nylig over til mig og sagde ”Adam, jeg skal afsted til New York her om ikke så længe, og jeg skal have fundet et hotel. Kan du hjælpe?” Og jeg begyndte at tænke over hotelanbefalinger, indtil han fortsatte: ”Skal jeg først vælge check ind og check ud og derefter søg, eller hvordan er det nu?”

trivago magazine: Hvilke film har inspireret dig til at rejse?

Adam: Danser Med Ulve gav mig virkelig lyst til at rejse rundt i Amerika og ikke skulle noget særligt. En anden god film er The Deadlands, som fik vækket min lyst til at backpacke og ikke mindst opleve New Zealands smukke natur.

trivago magazine: Hvad for noget musik lytter du til, når du rejser?

Adam: Jeg er ret vild med country musik. Jeg lytter især til Toby Keith, Zac Brown Band og Alison Krauss.

trivago magazine: Tusind tak for dine anbefalinger og tips. Kan du her til sidst fortælle os noget, som vi ikke vidste om dig?

Adam: Sammen med nogle venner har jeg startet noget der hedder Alting Tæller.dk: Et øko-projekt hvor vi har interviewet forskellige mennesker og lægger forslag op til, hvordan man kan minimere sit CO2-fodaftryk.

trivago magazine: Sejt. Hvornår startede I det?

Adam: Det gjorde vi i 2010. Det er efterhånden noget tid siden vi har arbejdet med det. Jeg har også været med til at starte nogle barfodsløb rundt omkring i København, hvor vi samlede ind til verdens skove. Det gjorde vi tre år i træk. Derudover skriver og elsker jeg, at spille countrymusik. Jeg træner Silat og har også dyrket Ju-jitsu siden barnsben.

trivago magazine: Det er også noget du har kunne bruge i forhold til tidligere, hvor du var stuntmand?

Adam: Ja helt klart. Interessen for stunts kom fra kampsport. Koreografien og det at bruge menneskets impulser i koreografien, synes jeg er rigtig sjovt.

trivago magazine: Og hvordan kan det være, du begyndte at interessere dig for miljøet?

Adam: Jeg har en ven, som fortalte nogle ting, som jeg bare ikke kunne tro på. Så for at modbevise ham begyndte jeg at læse op på det. Og så blev jeg bare overrasket…

trivago magazine: Hvad fortalte han?

Adam: Han fortalte om overfiskeri og emergy (energy memory), som er den energi, det kræver at skaffe de ressourcer, vi har. Og så så jeg en film der hedder Shark water, af Rob Stewert, som desværre døde i år, 38 år gammel.

Filmen handler om, hvordan hajerne får skåret deres finner af, fordi hajfinner er flere hundrede dollars værd per pund. Og hvordan tabet af hajer, som det ledende rovdyr i havene, forandrer havets struktur. Det er helt sindssygt.

I forbindelse med Alting Tæller skrev vi små budskaber ned på gratisaviserne, for at få folk til at google det og på den måde skabe opmærksomhed omkring miljøet. F.eks. kunne vi skrive: Biodiversity Sharks, så kunne folk læse, hvad hajernes forsvinden gjorde ved havet. Eller Gris Soja Regnskov. Hvis du googler det, så opdager du, at hvis du spiser dansk gris, som ikke er økologisk, så er du med til at fjerne regnskov.

Vi skrev 2 max 3 ord, som folk skulle google. Eller faktisk skulle de hellere bruge Ecosia, fordi de støtter bæredygtige projekter.

Prøv at Google Ecosia