Nord- og Sydamerika

Hoteltilbud: Spar op til -78% på hoteller i USAs mest populære storbyer

I denne uge har vi fundet kikkerten frem og set nærmere på hotelpriserne i de populære storbyer i Guds eget land.

Med et stigende antal flyruter fra Europa til de amerikanske metropoler følger som ofte også mange gode rejsetilbud. Har man mulighed for at rejse med kort varsel, kan der tilmed være mange penge at spare på de ellers så dyre hoteller. Klik rundt på de populære destinationer herunder for at se mere.

NEW YORK

New York, hjemsted for frihedsgudinden, er en af verdens mest berømte og trendy storbyer. En betagende by med uendelige muligheder for underholdning, shopping, kultur og gastronomiske oplevelser. Men pas på, for når du først har besøgt New York og taget en tur på Manhatten en gang, så vil du bare tilbage.

Hoteller i New York

13763 Hotels
Se hoteller

SAN FRANCISCO

San Francisco er en seværdig destination med noget for enhver smag. Tag en cykeltur over den ikoniske Golden Gate Bridge og nyd den skønne natur, tag på opdagelse i det alternative miljø i Haight Ashbury, blev underholdt af gadeartister og søløver ved Fishermans Wharf, besøg tech-mekkaet i Silicon Valley eller tag en tur op til Twin Peaks og nyd udsigten over smukke San Francisco.

Hoteller i San Francisco

5213 Hotels
Se hoteller

LOS ANGELES

Los Angeles, L.A., Englenes By – kært barn har mange navne. Millionbyen, som er USAs næststørste by, ligger bekvemt ud til Stillehavet på vestkysten. Nyd stranden og det søde liv ved Santa Monica eller tag på opdagelse i de uendelige seværdigheder og forlystelser. L.A. kan vist roligt betegnes som en af filmindustriens helt store drenge, og der er gode muligheder for at komme helt tæt på filmoptagelser og støde ind i stjerner man ellers kun ser i diverse medier.

Hoteller i Los Angeles

29471 Hotels
Se hoteller

MIAMI

Med en vejrudsigt der lover mellem 26 og 28 grader i november måned er Miami bestemt en attraktiv destination. Lækre sandstrande, palmer, drinks og spændende huse i art deco-stil er hvad man kan forvente. Når der ikke festes eller dases i vandkanten er det oplagt at udforske alligatorne i Everglades National Park, naturen i Key West eller de mange forlystelsesparker i Orlando. Her er der ingen tegn på vinterdepression.

Hoteller i Miami

6852 Hotels
Se hoteller

LAS VEGAS

Las Vegas – byen der aldrig sover – er en ægte turistmagnet, og spændingsniveauet i byen er da også langt over hvad der ellers opleves rundt om i verden. Her er der konstant underholdning for alle og så er der naturligvis lyden af spillemaskiner på hvert hotel.

Hoteller i Las Vegas

6925 Hotels
Se hoteller