Europa

Hoteltilbud: Billige hoteller på 5 øer, hvor solen stadig skinner!

Dagene bliver kortere og kortere, og temperaturerne ender tættere og tættere på frysepunktet.

Danmark er et skønt land, men nogle gange kan man bare godt trænge til lidt ekstra sol. Vi har taget et kig på vejrudsigten fra weather.com, og mange steder i det sydlige Europa er der stadig masser af muligheder for lune aftener på terrassen.

Herunder finder du de bedste hoteltilbud på europæiske øer, hvor du stadig kan få sol og varme.

TENERIFE

De Kanariske Øer er altid populære blandt danskerne. Graderne på Tenerife måler stadig op til 28 grader om dagen, så hvis man ønsker sangria og sol inden den danske vinter for alvor slår til, så er det nu. Deler man et dobbeltværelse kan man i øjeblikket få en overnatning i et standard dobbeltværelse for helt ned til 99,- per person.

Hoteller i Tenerife

24727 Hotels
Se hoteller

MALTA

Malta byder for tiden på plus 25 grader og hoteller helt ned til 75,- per person per nat i et standard dobbeltværelse ved 2 personer. Så hop på flyveren og nyd Malta’s mange spændende øer godt 90 km syd for Italien.

Hoteller i Malta

6992 Hotels
Se hoteller

MALLORCA

Mallorca er en populær skikkelse blandt alverdens rejsende – og med god grund. Selvom temperaturen ikke altid når samme højder som de øvrige kandidater på denne liste, så vil et par dage på Mallorca sikre et godt humør og friske batterier til når hverdagen atter melder sig. I øjeblikket er der omkring 22 grader på Mallorca. Både i Magaluf, Alcudia, Cala Millor og andre lækre steder kan man få et hotelværelse helt ned til 99,- per person ved 2 personer i et dobbeltværelse.

Hoteller i Cypern

23196 Hotels
Se hoteller

CYPERN

Cypern kan prale med høj solskin mere eller mindre året rundt og i disse dage viser termometeret da også op til 33 grader. Cypern er desuden hjemsted for en række fantastiske naturområder, som troodos-bjergene og det tyrkisblå vand ved strandene i Ayia Napa.

Hoteller i Kreta

25910 Hotels
Se hoteller

KRETA

Hotelovernatninger fra 59,- per person i et standard dobbeltværelse, hvide sandstrande, en gæstfri lokalbefolkning, lækkert havvand, en overdådig madkultur, sol og 28 grader. Velkommen til Kreta!