EuropaBillige ferierStorby

Hoteltilbud: Nytår i europæisk storby fra kun 159 kr. per person

By , 06. november 2015

Det er altid vigtigt at få en god og spændende start på det nye år. Et godt bud på en særdeles fornuftig start kunne være et hotelophold, et overdådigt måltid, en tur på rådhuspladsen til en fest med mange andre glade mennesker. Et andet bud kunne være en tur til en udenlandsk storby for at opleve, hvordan nytårsaften bliver fejret rundt om i Europa.

Nytåret er normalt en dyr affære, men vi har samlet en bunke tilbud fra 8 udvalgte destinationer. Undersøgelsen viste, at det stadig er muligt at få fornuftige hoteller til fornuftige priser – selv henover nytåret. Da efterspørgselen på disse dage er stødt stigende anbefales det at være hurtig på aftrækkeren for at få mulighed for at bestille de bedste tilbud.

 

København | London | Stockholm | Hamborg | Prag | Rom | Madrid | Budapest


NYTÅR I KØBENHAVN

>> Book fra 359,- per person/nat!

Hvor? København tilbyder en håndfuld af gode steder til nytår. Størstedelens af byens hoteller og beværtninger har arrangeret mindeværdige aftener. Pladsen foran Amalienborg vil med sikkerhed fyldes med glade lokale og besøgende. Mange smil og grin kommer også til at flyde ved Dronning Louises Bro og ikke mindst Rådhuspladsen, som fyldes godt op hen mod midnat. Nytår i Tivoli holder åbent indtil 00:30, men nytårsfyrværkeriet starter allerede kl. 22.

Du behøver dog ikke normalt at vente helt til midnat med at nyde de farvestrålende raketter sprænge henover byen. Mange private ser frem til denne dag med spænding og mange fyrer af fra tidligt på aftenen. Når klokken har slået tolv og krudtet begynder at aftage en smule tager mange på barer eller natklub.

Ellers er der bare tilbage at sige, Gud bevare Danmark og Godt Nytår!

Overnatning? Hoteller fra 359,- per person per nat*

 


NYTÅR I LONDON

[caption id="attachment_2126" align="aligncenter" width="1200"]london-nytår-fyrværkeri Nytårsfyrværkeri over Big Ben, London. Foto: Sung Kuk Kim – Fotolia[/caption]

>> Book fra 339,- per person/nat!

Hvor? Til nytår bliver London forvandlet til en stor fest med det ikoniske fyrværkerishow omkring London Eye som et af nattens absolutte højdepunkter.

Grundet den ekstreme popularitet blev et billetsystem sidste år indviet for at sikre en sjov og sikker aften for de fremmødte. Så hvis man vil være sikker på at være til stede ved Themsen, når Big Ben ringer nytåret ind, og det spektakulære fyrværkerishow starter, bør man hurtigst muligt anskaffe sig officielle billetter til London New Year’s Eve with Unicef. Billetterne koster 105 kroner og støtter Unicefs arbejde med unge udsatte børn rundt om i verden.

Hvad du bør skråle når klokken slår 12? Happy New Year!

Overnatning? Hoteller fra 339,- per person per nat*

 


NYTÅR I STOCKHOLM

>> Book fra 239,- per person/nat!

Hvor? Det flotte fyrværkerishow oplever man bedst fra Slussen. Når klokken nærmer sig midnat, stiger spændingen, og mange folk samles omkring Katarinahissen og omegn for at ønske godt nytår. Her er eget fyrværkeri dog ikke tilladt, og husk det varme tøj.

Et godt alternativ til Slussen er Skansen, som ligger endnu tættere på fyrværkeriet. Her er der traditionen tro fest med sang og musik. Festlighederne herfra bliver desuden vist direkte på svensk TV, hvis man foretrækker at blive indendørs, når der skydes af. Billetterne til denne fest kan købes online.

Hvad du bør skråle når klokken slår 12? Gott Nytt År!

Overnatning? Hoteller fra 239,- per person per nat*

 


NYTÅR I HAMBORG

[caption id="attachment_2124" align="aligncenter" width="1200"]Nytårsfyværkeri i Hamborg Festligt fyrværkeri ved havnen i Hamborg. Foto: Motorradcbr – Fotolia[/caption]

>> Book fra 319,- per person/nat!

Hvor? Bedste sted for en fantastisk nytårsoplevelse med fyrværkeri er langs vandet. De to største shows finder begge sted ved vandet, hvilket giver lidt ekstra krydderi til selve showet. For dem, der ønsker en autentisk fest til lyden af raketter og skibshorne, er havnepromenaden nær Landungsbroen stedet at være. For de mere rolige sjæle anbefales det at søge mod Alster, hvor musik og boder sørger for den rette stemning.

Hvad du bør skråle når klokken slår 12? Frohes Neues Jahr!

Overnatning? Hoteller fra 319,- per person per nat*

 


NYTÅR I PRAG

>> Book fra 334,- per person/nat!

Hvor? Lidt utraditionelt arrangeres det officielle fyrværkerishow i Prag den 1. januar kl. 18. Men fortvivl ej. Himlen vil blive flot oplyst natten for årsskiftet, da mange hoteller og individuelle personer i stedet står for krudtet. De største fester foregår normalt på Wenzelspladsen og omkring torvet i den gamle by. Er man mere til rolige indendørs omgivelser, er der god mad og god atmosfære på mange hoteller og beværtninger – reservation er dog nødvendigt langt de fleste steder.

Et spændende alternativ i Prag er at fejre startskuddet på det nye år med en tur på vandet. Der arrangeres nemlig bådture af 5 timers varrighed, som giver dig en fantastisk mulighed for at sejle forbi alle byens seværdigheder i selvskab med en buffet, drinks og musik.

Hvad du bør skråle når klokken slår 12? Šťastný Nový Rok!

Overnatning? Hoteller fra 334,- per person per nat*

 


NYTÅR I ROM

[caption id="attachment_2128" align="aligncenter" width="1200"]rom-nytår-fyrværkeri-giuseppe-cammino-fotolia Fyrværkeri over Colosseum i Rom. Foto: Giuseppe Cammino – Fotolia[/caption]

>> Book fra 219,- per person/nat!

Hvor? Italiens hovedstad er en spektakulær by fyldt med gamle monumenter, lækre butikker, luksus hoteller og en bred vifte af gode restauranter og festlige barer. Nytårsaften er også noget specielt i Rom med fyrværkerishow omkring fascinerende værker som Colosseum, Den Spanske Trappe og Victor Emanuel-monumentet. Med en hyggelig gåtur til og omkring Peterspladsen kan man nyde live musik, mens man observerer de feststemte lokale romere i gaderne.

Hvad du bør skråle når klokken slår 12? Felice Anno Nuovo!

Overnatning? Hoteller fra 219,- per person per nat*


NYTÅR I MADRID

>> Book fra 159,- per person/nat!

Hvor? Puerta del Sol er uden sammenligning den mest populære plads for at fejre årets sidste (og første) dag. Her samles lokale, såvel som turister, til fest og sjov. Selvom mange fortsætter natten til private fester eller på natklubber, så bliver pladsen aldrig tom denne aften, så det kan sagtens være en oplevelse i sig selv at observere og feste med de lokale. Husk at medbringe druer, så du kan følge den lokale skik, hvor folk spiser 12 druer for hvert klokkeslag ved midnat.

Hvad du bør skråle når klokken slår 12: Feliz Año Nuevo (naturligvis med munden fuld af druer og cava)

Overnatning? Hoteller fra 159,- per person per nat*


NYTÅR I BUDAPEST

>> Book fra 199,- per person/nat!

Hvor? Budapest er proppet til randen med spændende events på barer, restauranter, centrale pladser, på Donau-floden og naturligvis i de karismatiske ruinpubber. De bedste, kendte gadefester finder sted ved Oktogon-pladsen og Vörösmarty-pladsen, som er placeret i hjertet af Ungarns charmerende hovedstad. Hvis der er brug for et hvil ved midnat, kan det anbefales at finde en bænk på bredden af Donau og nyde udsigten med fyrværkeri over parlamentet på Pest-siden og slottet på Buda-siden.

Er du frisk på en speciel fest dagen inden det store knald, så er Budapest New Year’s Bath Party en fest du ikke må misse. Festen bliver nemlig afholdt i det kendte Szechenyi Spa.

Hvad du bør skråle når klokken slår 12: Boldog Új Évet!

Overnatning? Hoteller fra 199,- per person per nat*

 

Nytår et helt andet sted? Intet problem, trivago hjælper dig til at finde de bedste hoteltilbud overalt i verden

Forsidebillede: Ruocaled – flickr.com;
*Tilbuddene tager udgangspunkt i 2 personer i et standard dobbeltværelse med aktuelle priser fra dagen artiklen blev offentliggjort, og der tages samtidig forbehold for ændringer i priser og ledige værelser.