Asien

Hoteltilbud: Luksus i Thailand helt ned til 79,- per pers.

By , 16. december 2014

Thailand er med god grund en af danskernes foretrukne vinterdestinationer. Landet i øst er uden tvivl magisk og tilbyder sol, smil og luksus til helt andre priser end hvad vi er vant til i Danmark. I Thailand kan du få en overnatning på et 4-stjernet hotel til en pris, som svarer til 2 kopper kaffe på 7-Eleven.

Phuket | Chiang Mai | Bangkok | Pattaya | Krabi

 


PHUKET
phuket-thailand-strandphuket-thailand-scooterphuket-thailand-marked

Phuket har i utallige år været en favorit blandt danskerne, og selvom andre thai-destinationer nu banker på til at overtage den titel, er Phuket stadig et oplagt feriemål. Thailands største ø byder blandt andet på daglige afgange til tropeparadiset Phi Phi Islands, fantastiske golffaciliteter og nogle af de fineste luksushoteller.

>> Se tilbud fra 169,- per person/nat!


CHIANG MAI

chiang-mai-thailand

Thailands næststørste by, Chiang Mai, er beliggende i Nordthailand, og er et mere roligt alternativ til tempoet på de berømte feriesteder mod syd. Her er alle muligheder for at nyde tilværelsen med gode lokale retter og lidt afslappende vandring, men du snuser til byens behagelige atmosfære.

>> Se tilbud fra 119,- per person/nat!


BANGKOK

bangkok-hotel-tilbudbangkok-thailand-lampe

Thailands hovedstad vokser eksplosivt og har allerede passeret 8 millioner indbyggere. En enorm alsidig by, som kan underholde både børn, voksne, rige og de budgetbevidste. Tag en tur i en Tuk Tuk, shop på det flydende marked på floden og oplev Wat Arun, et buddhistisk tempel med et meget spektakulært design.

>> Se tilbud fra 79,- per person/nat!


PATTAYA

thailand-pattaya-hotel-tilbud

Pattaya ligger blot to timers kørsel syd for Bangkok, og er et sandt paradis for backpackere. Her finder man hoteller og hostels, der er til at betale, samt et ekstremt farverigt natteliv.

>> Se tilbud fra 139,- per person/nat!


KRABI

krabi-hotel-tilbud-thailand

krabi-thailand-blomstkrabi-thailand-elefantKrabi-området i Sydvestthailand er kendt for et fantastisk naturområde med hvide sandstrande og specielle kalkstensklipper. Området er ganske familievenligt med spændende aktiviteter som badning i det azurblå vand, snorkling, kano-ture og ridetur på elefantryg. En alletiders mulighed for luksus i Thailand til fornuftige priser.

>> Se tilbud fra 159,- per person/nat!

 

Billeder: Forside, Bangkok lampe og Krabi af Nicolas Vollmer, Bangkok pige af Binder.donedat, Phuket både af Praveen, Phuket blomst og elefant af Thomas Sauzedde, Chiang Mai af Adam Baker, Pattaya af Mark Fischer.
*Tilbuddene vist på siden er baseret på 2 personer i et standard dobbeltværelse. Priserne er aktuelle fra publiseringdatoen, og der tages forbehold for ændringer i priser og ledighed på de pågældende destinationer.