Asien

Hoteltilbud: Luksus i Thailand helt ned til 79,- per pers.

Thailand er med god grund en af danskernes foretrukne vinterdestinationer.

Landet i øst er uden tvivl magisk og tilbyder sol, smil og luksus til helt andre priser end hvad vi er vant til i Danmark. I Thailand kan du få en overnatning på et 4-stjernet hotel til en pris, som svarer til 2 kopper kaffe på 7-Eleven.

PHUKET

1/3

Phuket har i utallige år været en favorit blandt danskerne, og selvom andre thai-destinationer nu banker på til at overtage den titel, er Phuket stadig et oplagt feriemål. Thailands største ø byder blandt andet på daglige afgange til tropeparadiset Phi Phi Islands, fantastiske golffaciliteter og nogle af de fineste luksushoteller.

Hoteller i Phuket

22555 Hotels
Se hoteller

CHIANG MAI

Thailands næststørste by, Chiang Mai, er beliggende i Nordthailand, og er et mere roligt alternativ til tempoet på de berømte feriesteder mod syd. Her er alle muligheder for at nyde tilværelsen med gode lokale retter og lidt afslappende vandring, men du snuser til byens behagelige atmosfære.

Hoteller i Chiang Mai

11144 Hotels
Se hoteller

BANGKOK

1/2

Thailands hovedstad vokser eksplosivt og har allerede passeret 8 millioner indbyggere. En enorm alsidig by, som kan underholde både børn, voksne, rige og de budgetbevidste. Tag en tur i en Tuk Tuk, shop på det flydende marked på floden og oplev Wat Arun, et buddhistisk tempel med et meget spektakulært design.

Hoteller i Bangkok

18715 Hotels
Se hoteller

PATTAYA

Pattaya ligger blot to timers kørsel syd for Bangkok, og er et sandt paradis for backpackere. Her finder man hoteller og hostels, der er til at betale, samt et ekstremt farverigt natteliv.

Hoteller i Pattaya

14709 Hotels
Se hoteller

KRABI

1/3

Krabi-området i Sydvestthailand er kendt for et fantastisk naturområde med hvide sandstrande og specielle kalkstensklipper. Området er ganske familievenligt med spændende aktiviteter som badning i det azurblå vand, snorkling, kano-ture og ridetur på elefantryg. En alletiders mulighed for luksus i Thailand til fornuftige priser.

Hoteller i Krabi

4996 Hotels
Se hoteller